Arrangementerne fra Computerworld Events samler it-professionelle omkring ny viden, overblik og netværk. Det er her it-Danmark mødes.


Kommende events og konferencer

 • Kom og hør hvordan du tiltrækker nye kunder og fastholder de eksisterende.
 • EU Persondataforordningen - København

  København SV
  02/11 2016
  EU's kommende persondataforordning får konsekvenser for langt de fleste virksomheder, når den træder i kraft 14. april 2018, og det er på høje tid at komme i gang med arbejdet. På denne konference får du overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen, ligesom du får indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe i en snarlig fremtid, hvor de nye regler er trådt i kraft.
 • EU's kommende persondataforordning får konsekvenser for langt de fleste virksomheder, når den træder i kraft 14. april 2018, og det er på høje tid at komme i gang med arbejdet. På denne konference får du overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen, ligesom du får indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe i en snarlig fremtid, hvor de nye regler er trådt i kraft.
 • NetScaler Connect blev lanceret på Citrix Synegy 2016 i Las Vegas, som er en konference med over 25 talerspor omkring networking. Vi har hentet de bedste præsentationer til København og byder ind til et formiddagsseminar den 8. november.
 • På dette How To seminar får du inspiration, konkret viden og gode råd om, hvordan du kan optimere udnyttelsen af trådløse netværk i din organisation - og samtidig få skabt sikre netværk, som du kan være helt tryg ved.
 • Windows as a Service

  Kgs. Lyngby
  10/11 2016
  Kom og hør om de spændende nye muligheder med Windows 10 og Windows as a Service. Få indsigt i Microsofts vision for Digital Transformation og fremtidens digitale arbejdsplads og bliv klogere på, hvordan vi tiltrækker og tager imod de kommende generationer - de digital indfødte - i virksomhederne.
 • Din virksomhed eller organisation svømmer sikkert allerede i styringsdata. Data fra traditionelle kilder som ERP-systemer, BI-rapporter og økonomi- og budgetsystemer. Med andre ord data, som er skabt til alle niveauer af virksomhedens ledelse for at de kan følge med og følge op. Men hvad nu, hvis data og den rette indsigt ikke bare kunne bruges til de traditionelle styringsdiscipliner, men til at forbedre eller endda forny selve forretningsmodellen? Det er der, hvor den moderne og succesfulde datadrevne virksomhed eller organisation skabes.
 • Mere og mere data. Større behov for storage. Og endnu større krav til regnekraft, sikkerheden og dokumentationen. Deltag på dette Computer How To-formiddagsseminar og få den nyeste viden om mulighederne for at outsource enkelt-applikationer eller måske endda hele driften.
 • Payments & Data 2016

  København S
  23/11 2016
  At this conference, you will get up to date on the latest initiatives and trends and have a personal dialogue with vendors in payment and data.
 • Forretningssystemer

  København V
  24/11 2016
  Hent inspiration, med alle væsentlige leverandører, erfaringsudveksling, foredrag og udstilling på Danmarks største konference om forretningskritiske it-løsninger.
 • Ransomware

  Hørsholm
  29/11 2016
  Næsten halvdelen af de danske virksomheder har været ramt af succesfulde ransomware-angreb i det seneste års tid. Der findes imidlertid muligheder for at undgå ransomware, men alting skal spille flot sammen, hvis man skal være sikker: Teknologi, struktrur, processer og - ikke mindst - medarbejdernes awareness.
 • På dette How To seminar får du inspiration, konkret viden og gode råd om, hvordan du skaber succesfulde offentlige digitale løsninger, hvor brugeroplevelsen er i centrum sammen med optimering af arbejdsgange og interne processer.
 • Kom og hør om de nyeste metoder og teknologier, der giver dig mulighed for at øge udbyttet af dine data og din storage.
 • Kom og hør om de nyeste metoder og teknologier, der giver dig mulighed for at øge udbyttet af dine data og din storage.
 • Vi tager pulsen på den aktuelle it-sikkerhedssituation ved at gå i dybden med de nyeste trusler og give til inspiration til dine nødvendige modtræk. Der er masser at skulle forholde sig til som it-ansvarlig. Men har du forstået de reelle trusler, og prioriterer du sikkerhedsindsatsen på den mest hensigtsmæssige måde?
 • It-løsninger til kundehåndtering eller CRM er stort set blevet en standard i danske virksomheder. Fra udvidede kundekartoteker til egentlige call center applikationer. I de seneste år er der kommet nye web-baserede løsninger i markedet, og valget står i dag ikke blot mellem et stort antal leverandører og løsninger, men også mellem forskellige platforme.
 • IT Service Management (ITSM)

  Ballerup
  02/2 2017
  It service management kan leveres af egen it-organisation eller ved at søge hjælp hos en ekstern partner. På dette event bliver du klogere på mulighederne og udfordringerne - og får lejlighed til at netværke og søge inspiration hos ligesindede.
 • Server/storage/virtualisering

  Ballerup
  15/3 2017
  Det vrimler med nye teknologier og løsninger, der eksempelvis gør det muligt at sætte turbo på databehandlingen med SSD, blive en leverandør af interne cloud-services og gendanne data efter nedbrud - også selvom alt håb synes ude. Men hvordan finder du vej i junglen af løsninger, og hvordan kommer du i gang med de nyeste teknologier? Mød forskellige leverandører på denne spændende heldagskonference om topmoderne datacentre, serverrum og drifts-modeller.
 • Computerworld Summit 2017

  København S
  04/4 2017
  Den teknologiske innovation buldrer afsted, og nye it-løsninger giver dig fantastiske muligheder for at effektivisere og nytænke din forretning. Summit 2017 sætter fokus på de nye teknologier, forretnings- og driftsmodeller og giver dig inspiration til, hvordan de kan give den maksimale værdi i din virksomhed.
 • Internet of Things

  04/5 2017
  En ny it-revolution banker på døren. Navnet er Internet of Things, og 2017 bliver året, hvor det får alvor går løs med det nye it-paradigme.
Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. I samarbejde med Computerworlds redaktion kan vi stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Maibritt Møller.
Event & Konference Manager
Maibritt Møller
Email: m.moller@cw.dk
Telefon: 77 300 151