Arrangementerne fra Computerworld Events samler it-professionelle omkring ny viden, overblik og netværk. Det er her it-Danmark mødes.


Kommende events og konferencer

 • Få succes med sourcing

  Ballerup
  25/8 2016
  Sourcing er en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. Uanset om du overvejer at in- eller outsource og hvad enten det er globalt eller lokalt, så kræver det viden og styr på aftaler og kontrakter.
 • Datasikkerhed - Aarhus

  Aarhus
  30/8 2016
  Aldrig tidligere har det været mere afgørende, at vores it-systemer og data er sikre, for aldrig tidligere har vi været så afhængige af data. Og aldrig tidligere har vores data og systemer været så udsatte med så mange indgangsveje og muligheder for at blive ramt: Cloud, mobilbrug, BYOD samt virksomhedernes ofte meget fragmenterede it-infrastruktur med mange forskellige applikationer på kryds og tværs har givet mange nye kanaler ind til virksomhedernes netværk og systemer.
 • Kom til et spændende inspirationsseminar, der giver dig indsigt i hvordan Excel også kan benyttes til opgaver, som du måske ikke i dag bruger programmet til.
 • Skygge-it

  Ballerup
  15/9 2016
  Mange it-afdelinger kæmper for at håndtere det kontrol-tab, der følger med, når medarbejdere og afdelinger begynder at anskaffe egne it-løsninger, som ikke nødvendigvis er koordineret eller godkendt af it-afdelingen. På dette How To seminar får du overblik over værktøjer og metoder til at håndtere skygge-it, så du genvinder kontrollen og minimerer it-sikkerheds-risikoen.
 • Sikkerhed

  Ballerup
  20/9 2016
 • Evnen til at innovere digitalt er et af de vigtigste succesparametre for en moderne virksomhed eller organisation. For hvor du for 5, 10 eller 20 år siden skulle mestre et fysisk produktionsapparat, så handler det i dag om at kunne tænke, analysere, organisere og anvende teknologi og data i nye sammenhænge.
 • Cloud computing har for alvor fået bidt sig fast hos de danske virksomheder. 37 procent af virksomhederne bruger i dag cloud computing i større eller mindre omfang ifølge Danmarks Statistik. Kigger vi bare ganske få år frem, er der udsigt til, at public, private og hybrid clouds ganske enkelt er måden, man udvikler og driver sit it-miljø på.
 • Halvdelen af sikkerhedsfolkene i de danske virksomheder ser medarbejdere, der begår utilsigtede fejl, som det største problem for cyber-sikkerheden. Samtidig oplever de fleste sikkerhedsfolk, at angriberne bliver stadig mere målrettede og professionelle. Det sætter dig som sikkerhedsansvarlig i et krydspres mellem behovet for uddannede og oplyste brugere, behovet for at etablere et forsvar mod målrettede angreb og samtidig behovet for at overholde budgetterne.
 • Mange overvejer i dag at flytte hele eller dele af it-opgaverne ud i en cloud-løsning, mens andre opgaver - som regel de forretningskritiske - ofte bliver hjemme. På dette How To seminar giver Danmarks bedste datacenter-leverandører dig deres bud på fremtidens datahåndtering.
 • Halvdelen af sikkerhedsfolkene i de danske virksomheder ser medarbejdere, der begår utilsigtede fejl, som det største problem for cyber-sikkerheden. Samtidig oplever de fleste sikkerhedsfolk, at angriberne bliver stadig mere målrettede og professionelle. Det sætter dig som sikkerhedsansvarlig i et krydspres mellem behovet for uddannede og oplyste brugere, behovet for at etablere et forsvar mod målrettede angreb og samtidig behovet for at overholde budgetterne.
 • Windows 10

  Ballerup
  26/10 2016
  På overfladen ligner Windows 10 måske et almindeligt styresystem. Men under motorhjelmen ligger mulighederne for at optimere hele organisationer. På dette How To seminar får du inspiration og konkrete værktøjer til at få mere ud af Windows 10 i din organisation.
 • EU Persondataforordningen

  Ballerup
  02/11 2016
  EU's kommende nye persondata-forordning får konsekvenser for alle virksomheder og organisationer, som fremover skal have et langt skarpere fokus på persondata-ret og it-sikkerhed. På denne konference får du fuldt overblik over regler og konsekvenser samt de konkrete forhold, som DPO'en skal forholde sig til.
 • Trådløse netværk

  Ballerup
  09/11 2016
  På dette How To seminar får du inspiration, konkret viden og gode råd om, hvordan du kan optimere udnyttelsen af trådløse netværk i din organisation - og samtidig få skabt sikre netværk, som du kan være helt tryg ved.
 • Hosting

  Ballerup
  16/11 2016
 • Payments & Data

  København S
  23/11 2016
  Data is the core within the future of payments - but how do you secure ownership, usability and security for you transaction data?
 • Forretningssystemer

  København V
  24/11 2016
 • Ransomware

  29/11 2016
 • Som it-professionel bombarderes du hver måned med invitationer til briefinger hvor it-firmaer taler om hvordan big data og udnyttelse af data kan redde verden - mindst.
 • CIO ROUND TABLE

  Hørsholm
  07/12 2016
  CIO ROUND TABLE er kombinationen af oplæg fra en international top-CIO og muligheden for at netværke med andre CIOs og it-direktører gennem flere round tables om aktuelle emner.
 • Kom og hør om de nyeste metoder og teknologier, der giver dig mulighed for at øge udbyttet af dine data og din storage.
 • Datasikkerhed - heldagskonference

  København S
  24/1 2017
  På Computerworlds Datasikkerhedsevent kan du blive klædt på til at løse sikkerhedsproblemer både internt og eksternt. Lær hvordan du får en god sikkerheds-"awareness" i virksomheden, hvordan du bedst kan håndtere adgang til følsomme data, når dine medarbejdere er uden for virksomheden, og hør hvilke muligheder du har, for at gøre din virksomheds værdier og viden så sikker som muligt.
 • It-løsninger til kundehåndtering eller CRM er stort set blevet en standard i danske virksomheder. Fra udvidede kundekartoteker til egentlige call center applikationer. I de seneste år er der kommet nye web-baserede løsninger i markedet, og valget står i dag ikke blot mellem et stort antal leverandører og løsninger, men også mellem forskellige platforme.
 • IT Service Management (ITSM)

  Ballerup
  02/2 2017
  It service management kan leveres af egen it-organisation eller ved at søge hjælp hos en ekstern partner. På dette event bliver du klogere på mulighederne og udfordringerne - og får lejlighed til at netværke og søge inspiration hos ligesindede.
 • Internet of Things

  09/3 2017
  En ny it-revolution banker på døren. Navnet er Internet of Things, og 2017 bliver året, hvor det får alvor går løs med det nye it-paradigme.
 • Server/storage/virtualisering

  Ballerup
  15/3 2017
  Det vrimler med nye teknologier og løsninger, der eksempelvis gør det muligt at sætte turbo på databehandlingen med SSD, blive en leverandør af interne cloud-services og gendanne data efter nedbrud - også selvom alt håb synes ude. Men hvordan finder du vej i junglen af løsninger, og hvordan kommer du i gang med de nyeste teknologier? Mød forskellige leverandører på denne spændende heldagskonference om topmoderne datacentre, serverrum og drifts-modeller.
 • Computerworld Summit 2017

  København S
  04/4 2017
  Den teknologiske innovation buldrer afsted, og nye it-løsninger giver dig fantastiske muligheder for at effektivisere og nytænke din forretning. Summit 2017 sætter fokus på de nye teknologier, forretnings- og driftsmodeller og giver dig inspiration til, hvordan de kan give den maksimale værdi i din virksomhed.
Det siger deltagerne
 • Perfekt, passer godt ind i den hverdag, jeg er en del af.
 • Super godt med disse konkrete events og godt med rigtige "kunde" cases fra indlæg
 • Super relevante emner med dygtige talere
Se vores events »
Det siger partnerne
 • Jeg må generelt tage hatten af for jeres arrangement og evne til at få mange relevante deltagere med på kort tid. Ser frem til næste arrangement.
  Thomas Vejlemand, In2media A/S
 • Peak Consulting Group har ved disse rigtig gode arrangementer fået nye større kunder.
Læs mere om at være partner »
Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. I samarbejde med Computerworlds redaktion kan vi stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Maibritt Møller.
Event & Konference Manager
Maibritt Møller
Email: m.moller@cw.dk
Telefon: 77 300 151