Alle events

Arrangementerne fra Computerworld Events samler it-professionelle omkring ny viden, overblik og netværk. Det er her it-Danmark mødes.

Kommende events og konferencer

 • AI Business Excellence Day Digitalt event

  AI Business Excellence Day

  05/12 2023
  Online
  Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.
 • Digital Directions - Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig Digitalt event
  Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.
 • Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.
 • Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.
 • It-sikkerhedsdag - København

  23/1 2024
  København
  På denne konference om strategisk it-sikkerhed sætter vi fokus på de aktuelt mest presserende trusler mod systemer, data og drift i dag. Samt hvordan du bliver i stand til at tilrettelægge din indsats effektivt, fleksibelt og i overensstemmelse med egne policies og regulatoriske forordninger – samtidig med at medarbejderne stadig har de bedste forudsætninger for at arbejde effektivt og fleksibelt.
 • It-sikkerhedsdag - Jylland

  25/1 2024
  Aarhus
  På denne konference om strategisk it-sikkerhed sætter vi fokus på de aktuelt mest presserende trusler mod systemer, data og drift i dag. Samt hvordan du bliver i stand til at tilrettelægge din indsats effektivt, fleksibelt og i overensstemmelse med egne policies og regulatoriske forordninger – samtidig med at medarbejderne stadig har de bedste forudsætninger for at arbejde effektivt og fleksibelt.
 • Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.
 • CFOen og økonomifunktion har i vidt omfang inkorporeret automatisering og avanceret dataanalyse, som accelererer forretningskritiske processer og sikrer opdateret, handlingsorienteret indsigt.
 • Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.
 • Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser Digitalt event
  På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.
 • Få indblik i fremtidens datacenter og, hvordan du finder det mest optimale organisatoriske fit for netop dig. Herunder hvordan du imødegår forretningens krav om omstillingsparathed og hastig udvikling – og samtidig samt tager højde for de helt centrale udfordringer, som clouddrift også giver.
 • På denne konference får du sikker viden om IAM – herunder, hvordan du effektivt implementerer det som et naturligt led i dine øvrige processer, og får grundlag for at opnå fuld kontrol over adgangen til din IT-infrastruktur. Bliv desuden inspireret af andres erfaringer med identitetsstyring.
 • SAP Excellence Day 2024 Hybrid event

  SAP Excellence Day 2024

  12/3 2024
  Online & Fysisk - Nordhavn (København)
  Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?
 • Digital vækst 2024

  19/3 2024
  København S
 • Den forbundne og intelligente virksomhed Digitalt event
  Kom med i dybden på den forbundne og intelligente virksomhed, når vi kigger nærmere på, hvordan du kan digitalisere og forbinde den samlede virksomhed - hele vejen fra produktion og logistik til ERP, CRM og f.eks. webshop, ved at inddrage elementer som IoT samt fleksibel og intelligent netværksinfrastruktur.
 • Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA Digitalt event
  Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.
 • CIO Excellence Day 2024

  09/4 2024
  København
  På dette eksklusive event får du lejlighed til at høre keynotes fra nogle af Danmarks mest innovative CIOs og drøfte centrale udfordringer og strategiske muligheder med andre digitale ledere.
 • EA Excellence Day - København

  16/4 2024
  København
  Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.
 • På denne workshop vil du – foruden at lytte til spændende keynotes – deltage i en netværkssession, faciliteret af Morten Vinther, case arbejde med konkrete problemstillinger, faciliteret af John Gøtze, bidrage til spændende debatter og forhåbentlig blive inspireret.
 • EA Excellence Day - Jylland

  23/4 2024
  Horsens
  Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede..
 • AI Business Excellence Day

  24/4 2024
  Valby
  Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.
 • Modernisér produktionen og byg sikkert bro over et årelangt teknologisk efterslæb Digitalt event
  Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.
 • Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.
 • ERP-trends 2024 Digitalt event

  ERP-trends 2024

  02/5 2024
  Online
  Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.
 • Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.
 • Partnerdag 2024

  14/5 2024
  København
  Vi stiller skarpt på, hvordan en distributør kan hjælpe dig med at udbygge din forretning, styrke salg og omsætning. Du får dermed en enestående mulighed for at mødes, netværke og udveksle erfaringer med andre i branchen om, hvordan de udvikler deres forretning.
 • Business continuity i praksis: Before the bang Digitalt event
  Det er vitalt for enhver virksomhed uanset størrelse at identificerer og analysere hvilke angrebsflader, som ens organisation står overfor. Derefter skal der udarbejdes en sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikringen og økonomi. Kort sagt, hvordan kan man sikre sig bedst muligt, uden at det går udover produktiviteten, medarbejdertilfredshed og økonomien.
 • På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.
 • After the bang - forbered dig effektivt på cyber katastrofen Digitalt event
  Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.
 • Bliv skarp på NIS2, governance og bæredygtighed i energi- og forsyningsbranchen Digitalt event
  Energi- og forsyningsbranchen befinder sig i et krydspres mellem stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til bæredygtighed og indsigt i omkostningsniveauet.
 • Årets CIO 2024

  06/6 2024
  København K
  Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.
 • People Tech 2024

  11/6 2024
  København
  Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.
 • Cyber Security Strategy Day 2024

  13/6 2024
  København
  Vi går også bag om it-sikkerhedsbranchens modeord og giver dig indsigt i, hvordan du orkestrerer sikkerhedsindsatsen med henblik på at samle overblikket over din sikkerhedsinfrastruktur. Samt drøfte hvordan du afvejer sikkerhed mod produktivitet og navigerer mest hensigtsmæssigt i en tid, hvor store dele af infrastrukturen og centrale services driftes uden for virksomhedens fire vægge.
 • Cyber Security Summit 2024 - Aarhus

  27/8 2024
  Højbjerg, Aarhus
  Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.
 • Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.
 • På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.
 • Sådan bruger du aktivt AI til at styrke din cybersikkerhedsindsats Digitalt event
  Kan AI styrke din cybersikkerhed og forebygge f.eks. ransomwareangreb? Ja – og endda særdeles effektivt! På denne konference kan du blive klogere på, hvordan du i praksis anvender AI til at styrke dit sikkerhedsniveau – og gøre cyberbeskyttelsen mere fleksibel.
 • Legacysystemer: Hvordan gør du dem levedygtige – og hvornår skal de pensioneres? Digitalt event
  Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men hvordan får du det optimale ud af dem? Kom med, når vi udforsker strategier og praksis, der optimerer og forlænger levetiden af disse systemer – samtidig med de forbliver robuste og pålidelige.
 • AI set fra enterprise-siden: Potentiale, risiko og compliance Digitalt event
  Få konkrete bud på, hvordan AI potentielt kan forandre og optimere din virksomhed og jeres processer på et helt grundlæggende niveau samt nogle af de udfordringer, som du er nødt til at håndtere i takt med, at AI-modellernes output, vurderinger og beslutninger bliver en central brik for din forretning og jeres drift.
 • Styrk din digitale transformation og valgfrihed med en SAP-centrisk strategi Hybrid event

  Styrk din digitale transformation og valgfrihed med en SAP-centrisk strategi

  31/10 2024
  Online & Fysisk - København & online
  Få inspiration til, hvordan du orkestrerer SAP i samspil med øvrige systemlandskaber, cloud og økosystemer, hvilket er centralt for at opnå en vellykket digital transformation.
 • Kombinationen af AI og Business Intelligence spiller allerede en stærkt stigende rolle i indsatsen for at skabe mere bæredygtige virksomheder. Men vi har stadig kun kradset i mulighedernes overflade.
 • DDOS: Derfor er angrebene så udbredte og effektive – og sådan beskytter du dig Digitalt event
  DDOS-angreb har udviklet sig fra relativt harmløs chikane til at udgøre en trussel mod virksomheder og organisationer. Men hvad betyder DDOS-angreb i det store billede? Hvordan skal vi opfatte, klassificere og håndtere truslen på sigt?
 • Forretningens krav udvikler sig lynhurtigt, og det samme gælder for det regulative felt, hvor du i stigende grad er nødt til at forholde dig til faktorer såsom NIS2, DORA og på sigt AI Act – foruden naturligvis virksomhedens egen udvikling og interne policies. Det stiller skrappe krav til Enterprise Architecture - fordi hvordan du tilpasser dig?
 • Infrastruktur og drift: Sådan kan AI skære omkostningsniveauet og øge sikkerheden Digitalt event
  Denne konference giver dig overblik over, hvordan AI kan hjælpe dig med at provisionere ressourcer mere effektivt eller automatiserer intelligent med RPA/softwarerobotter. Desuden kan du få indsigt i, hvordan AI-forstærkede sikkerhedsværktøjer kan identificere usædvanlige mønstre og handlinger, som kan indikere et igangværende cyberangreb.
 • Datadrevne beslutninger: Sådan navigerer du mellem tankespind og realiteter Digitalt event
  Få indsigt i realiteterne og en vurdering af, hvor langt den datadrevne virksomhed er nået i praksis: Hvilke virksomheder har foretaget transformationen? Hvordan anvender de bl.a. AI i processen? Hvor langt er de nået? Hvordan klarer de sig og hvilke nyskabelser er på vej i horisonten?’
 • Gør medarbejderne til dit vigtigste værn mod angreb Digitalt event
  Mangler du inspiration til, hvordan du skal bygge en sikkerhedsorienteret kultur i organisationen? Denne konference giver indsigt i, hvordan du sætter ekstra lås på kritiske data og systemer – og hvordan du forstærker sikkerhedskulturen med kommunikation og uddannelse af medarbejderne.
 • Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler Digitalt event
  Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.
Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. Vi kan stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Maibritt Møller Bryding for partnerskab.
Event ansvarlig
Mai Andersen
mba@cw.dk
27 200 391
Salgsdirektør
Maibritt Møller Bryding
mmo@cw.dk
77 300 151
Change language