Alle events

Arrangementerne fra Computerworld Events samler it-professionelle omkring ny viden, overblik og netværk. Det er her it-Danmark mødes.

Kommende events og konferencer

 • Bliv klar til EU's persondataforordning

  København SV
  22/8 2017
  EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.
 • CIO-uddannelsen

  Herlev
  22/8 2017
  Oplever du som CIO, it-chef eller digital leder, at det er svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og it-afdelingens mål og strategi? Oplever du, at det er vanskeligt at formidle og dokumentere ROI af digitale løsninger til organisationens forretningsledere? Ja, så er CIO-uddannelsen noget for dig. Med CIO-uddannelsen vil du få et meget stort udbytte, så du bliver mere sikker i fremtidens kommunikation om strategiske og digitale løsninger. Det er en højt specialiseret uddannelse, der forener de bedste akademiske metoder med den virkelige verden inden for it-ledelse.
 • EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.
 • Flere tusinde it-ledere meldte for nylig i en ny stor undersøgelse ud, at sikkerhedstruslen aldrig har været mere alvorlig. Det er dog langt fra kun de cyberkriminelle, der giver søvnløse nætter. Vi sætter fokus på sikkerhed i virksomheden i 2017.
 • Eftermiddagen er en rigtig god apetizer til at tænke i virksomhedsforandring og udvikling ligesom det er den perfekte forberedelse til kurset: Disruption - boot camp i forståelse af fremtiden.
 • Som it-mellemleder er du i en udfordrende position. På kurset opnår du effektive ledelses metoder indenfor værdibaseret ledelse og kommunikation. Da opgaverne tager afsæt i din arbejdsdag, sikres du et optimalt udbytte og efterfølgende succes for dig som leder
 • Din organisation skal være mobil. Den skal være kundevendt. Den skal være effektiv. Den skal være sikker. Og så skal den være tilstrækkelig omstillingsparat til at møde den fremtid, som ingen rigtig kender. Derfor forventes det, at du har viden om sikker og stabil drift nu kombineret med en sikker viden om nye mobile måder at arbejde på, nye forretningsmodeller, nye teknologier og de nye trusler som følger med.
 • Cloud Factory NextGen Day

  Søborg
  07/9 2017
  Tilmeld dig NextGen Day og hør hvordan Cloud Factory kan være din partner i en fremtid, hvor en af de vigtigste succesfaktorer vil være at få flyttet din forretning til at blive et løbende abonnementsbaseret partnerskab med dine kunder.
 • CRM er vigtigere end nogensinde, da det er nøglen til at sikre en effektiv kundehåndtering. På dette seminar kan du møde nogle af de førende leverandører på CRM-området, få et indblik i helt konkrete løsninger og værktøjer og få svar på dine egne spørgsmål.
 • Det moderne it-miljø udspringer af skyen, og cloud-løsningerne vil komme til at dominere i årene frem. Cloud computing giver dig adgang til de nyeste teknologier på en fleksibel og effektiv måde. Bliv klogere på, hvordan du kan udnytte cloud-services til at sikre innovationen og agiliteten i virksomheden.
 • På dette event vil en række af Danmarks førende advokater inden for it-kontrakter og aftaler kaste lys over nogle af de typiske fejl og konfliktområder i kontrakternes og aftalernes verden samt løsninger herpå, ligesom vi vil høre eksempler på konkrete løsninger.
 • Kom og få indsigt i de nyeste og mest effektive værktøjer, der kan bruges til at optimere og kvalitetssikre trådløse forbindelser. Du bliver også introduceret til konkrete koncepter og løsninger, der kan tages i brug, når medarbejderne er på farten. Herunder spiller både økonomi, brugervenlighed og ikke mindst it-sikkerhed en afgørende rolle.
 • Kompetera SolutionsDay 2017

  Brøndby
  05/10 2017
  Som it-professionel i dag forventes du at have et bud på fremtiden, fod på sikkerheden og fuldt styr på driften. På Kompetera SolutionsDay 2017 får du inspiration og svar - kom og hør hvordan udviklingen inden for kunstig intelligens, innovation og digitalisering vil forme fremtiden. Du kan også høre om de nyeste teknologier fra blandt andre HPE, Lenovo, Microsoft, HP inc. og Netapp.
 • Business Case kursus

  Herlev
  09/10 2017
  Business casen er rygraden i ethvert forretningsprojekt. Desværre sker det ofte, at projekter søsættes uden et grundigt gennemarbejdet grundlag, hvilket kan koste dyrt. Derfor er dette kursus en rigtig god investering i gevinstrealiseringen af jeres nye projekter.
 • Få indsigt i den populære DevOps-tankegang, der kendetegner den moderne it-organisation, hvor samarbejde og integration er nogle af nøgleordene. Kom og hør konkrete cases fra virksomheder, der arbejder efter DevOps og mød de førende leverandører, der fortæller, hvordan du kommer derhen, hvor udviklingsafdelingen kan understøtte den digitale innovation med de ideer og i det tempo, som der forventes.
 • Seminaret sætter fokus på dataportabilitet, Right to be Forgotten og 72-timers notifikationsreglen. Den 25. maj 2018 skal det hele være på plads! Her skal danske virksomheder leve op til EUs nye regler om databeskyttelse. Deltag og få indsigt i metoder og praktiske eksempler.
 • Vi sætter på dette event fokus på automatisering og optimering af it-driften med udgangspunkt i ITSM og softwarerobotter.
 • På dette event giver vi dig et indblik i, hvordan hosting og outsourcing i 2017 kan blive en strategisk og praktisk hjælp for din virksomhed.
 • Eftermiddagen er en rigtig god apetizer til at tænke i virksomhedsforandring og udvikling ligesom det er den perfekte forberedelse kurset: Disruption - boot camp i forståelse af fremtiden.
 • Flere tusinde it-ledere meldte for nylig i en ny stor undersøgelse ud, at sikkerhedstruslen aldrig har været mere alvorlig. Det er dog langt fra kun de cyberkriminelle, der giver søvnløse nætter. Vi sætter fokus på sikkerhed i virksomheden i 2017.
 • Computerworld Summit 2017 - Aarhus

  Aarhus C - Gratis parkering
  02/11 2017
  Den teknologiske innovation buldrer afsted, og nye it-løsninger giver dig fantastiske muligheder for at effektivisere og nytænke din forretning. Summit 2017 sætter fokus på de nye teknologier, forretnings- og driftsmodeller, og giver dig inspiration til, hvordan de kan give den maksimale værdi i din virksomhed.
 • På dette event vil du kunne høre mere om, hvordan effektive og moderne dokumenthåndteringssystemer kan øge produktiviteten, sikkerheden og effektiviteten og minimere fejlrater i forretnings-processerne.
 • Danmark kommer til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.
 • På dette event kan du høre nogle af Danmarks bedste og mest erfarne big data-selskaber fortælle om, hvordan du kan nå i mål med big data- og analyse-projekter, der kan hjælpe med til at optimere din forretning, forenkle dine forretningsprocesser og øge kendskabet til dine kunder på en måde, så du kan forbedre din service til dem.
 • Payments & Data 2017

  København
  21/11 2017
  At this conference, you will get up to date on the latest initiatives and trends and have a personal dialogue with vendors in payment and data.
 • På denne konference sætter vi fokus på, hvordan man kan udnytte kunstig intelligens, machine learning og avancerede algoritmer til at skabe forretningsværdi.
 • På denne konference sætter vi fokus på vejen til den optimale it-drift. Vi ser blandt andet på det moderne datacenter og alle de nye løsninger til server, storage og virtualisering.
 • Få succes med customer experience

  København
  07/12 2017
  Fremtidens kunder skal vindes med den bedste kundeoplevelse. Vi sætter fokus på, hvordan I kommer i gang med at give bedre oplevelser til jeres kunder og brugere. Kom og hør om forretningsmodeller, centrale begreber og værktøjer som brugervenlighed, brugerrejser, betalingsløsninger og alle de andre centrale områder, som du forventes at have styr på, når kunderne skal sikres den nødvendige 5-stjernede oplevelse.
 • På dette event bliver du klogere på mulighederne og udfordringerne med Office 365 og Windows
 • På dette event kan du høre mere om de seneste produkter og den seneste udvikling på området. Hør nogle af de førende cloud-udbydere fortælle om, hvordan du kan skabe forretningsmæssig værdi og udvikle din forretning strategisk via cloud computing.
 • Computerworld Summit 2018

  København S
  11/4 2018
Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. I samarbejde med Computerworlds redaktion kan vi stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Maibritt Møller Bryding eller Tina Rasmussen.
Salgsdirektør
Maibritt Møller Bryding
Email: m.moller@cw.dk
Telefon: 77 300 151
Event manager
Tina Rasmussen
Email: t.rasmussen@cw.dk
Telefon: 77 300 342