Alle events

Arrangementerne fra Computerworld Events samler it-professionelle omkring ny viden, overblik og netværk. Det er her it-Danmark mødes.

Kommende events og konferencer

 • Få indsigt i den populære DevOps-tankegang, der kendetegner den moderne it-organisation, hvor samarbejde og integration er nogle af nøgleordene. Kom og hør konkrete cases fra virksomheder, der arbejder efter DevOps og mød de førende leverandører, der fortæller, hvordan du kommer derhen, hvor udviklingsafdelingen kan understøtte den digitale innovation med de ideer og i det tempo, som der forventes.
 • Dropbox partnerdag i København

  København V
  31/5 2017
  Det er en fornøjelse at præsentere en ny stor forretningsmulighed med Dropbox Business. På partnerdag får I indsigt i både kommercielle og tekniske aspekter ved at sælge Dropbox Business. Arrangementet henvender sig til både eksisterende Dropbox-forhandlere i Danmark og til jer, der leder efter nye forretningsmuligheder, og som overvejer at blive Dropbox-forhandler.
 • En ny bølge af af moderne BI-løsninger og -produkter skaber helt nye muligheder. Vi sætter fokus på den nye BI-bølge.
 • Danske virksomheder og organisationer er i de kriminelles søgelys og er i stor stil udsat for moderne cybertrusler. Fælles for både de støjende ransomware-angreb og de stille APT-angreb er, at de kun kan stoppes eller begrænset ved en kombination af de rette værktøjer, de rigtige sikkerhedsfolk og en solid uddannelse af dine brugere. Få hjælp til at beskytte virksomheden på dette seminar.
 • Så afholder vi igen et af de populære IDG inspirationsseminarer i Excel. Temaet er denne gang; "Arbejde med store datasæt, flere ark, lister, tabeller og Pivottabeller"
 • Bliv klar til EU's persondataforordning

  København SV
  22/8 2017
  EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.
 • EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.
 • Mød nogle af de førende sikkerhedsleverandører og sikkerhedseksperter, der kan hjælpe dig med at beskytte din infrastruktur. Få inspiration til kommende investeringer og strategiske overvejelser.
 • HR-dagen

  København
  30/8 2017
 • Sikkerhed i virksomheden

  Aarhus
  31/8 2017
  Halvdelen af sikkerhedsfolkene i de danske virksomheder ser medarbejdere, der begår utilsigtede fejl, som det største problem for cyber-sikkerheden. Samtidig oplever de fleste sikkerhedsfolk, at angriberne bliver stadig mere målrettede og professionelle. Det sætter dig som sikkerhedsansvarlig i et krydspres mellem behovet for uddannede og oplyste brugere, behovet for at etablere et forsvar mod målrettede angreb og samtidig behovet for at overholde budgetterne.
 • Dine kunder og medarbejdere er allerede mobile og forventer at blive mødt af en personlig og vedkommende service uanset om de hjemme, på arbejde eller i linje 5C på vej ned af Nørrebrogade. På denne konference sætter Computerworld fokus på den mobile, sikre og digitale forretning.
 • På dette How To bliver du præsenteret for nogle af de nyeste og mest effektive værktøjer, der kan bruges til at optimere og kvalitetssikre de trådløse forbindelser.
 • På dette event kan du møde nogle af de førende leverandører på CRM-området, få et indblik i helt konkrete løsninger og værktøjer og få svar på dine egne spørgsmål.
 • På dette event vil en række af Danmarks førende advokater inden for it-kontrakter og aftaler kaste lys over nogle af de typiske fejl og konfliktområder i kontrakternes og aftalernes verden samt løsninger herpå, ligesom vi vil høre eksempler på konkrete løsninger.
 • På dette event kan du høre nogle af Danmarks bedste netværks- og internet-udbydere kaste lys over nogle af mest typiske problemstillinger på området samt fortælle om, hvordan du får mere ud af dit netværk.
 • Få succes med customer experience

  København
  27/9 2017
  Fremtidens kunder skal vindes med den bedste kundeoplevelse. Vi sætter fokus på, hvordan I kommer i gang med at give bedre oplevelser til jeres kunder og brugere. Kom og hør om forretningsmodeller, centrale begreber og værktøjer som brugervenlighed, brugerrejser, betalingsløsninger og alle de andre centrale områder, som du forventes at have styr på, når kunderne skal sikres den nødvendige 5-stjernede oplevelse.
 • Vi sætter på dette event fokus på automatisering og optimering af it-driften med udgangspunkt i ITSM og softwarerobotter.
 • På dette event giver vi dig et indblik i, hvordan hosting i 2017 kan blive en strategisk og praktisk hjælp for din virksomhed.
 • På denne konference sætter vi fokus på, hvordan man kan udnytte kunstig intelligens, machine learning og avancerede algoritmer til at skabe forretningsværdi.
 • Sikkerhed i virksomheden

  Ballerup
  31/10 2017
  Halvdelen af sikkerhedsfolkene i de danske virksomheder ser medarbejdere, der begår utilsigtede fejl, som det største problem for cyber-sikkerheden. Samtidig oplever de fleste sikkerhedsfolk, at angriberne bliver stadig mere målrettede og professionelle. Det sætter dig som sikkerhedsansvarlig i et krydspres mellem behovet for uddannede og oplyste brugere, behovet for at etablere et forsvar mod målrettede angreb og samtidig behovet for at overholde budgetterne.
 • Den teknologiske innovation buldrer afsted, og nye it-løsninger giver dig fantastiske muligheder for at effektivisere og nytænke din forretning. Summit 2017 sætter fokus på de nye teknologier, forretnings- og driftsmodeller, og giver dig inspiration til, hvordan de kan give den maksimale værdi i din virksomhed.
 • På dette event kan du høre en række af de førende udbydere indenfor cloud-baserede ERP-systemer og -funktioner fortælle om denne fagre nye cloud-verden og de fordele, som den indeholder.
 • På dette event kan du høre nogle af Danmarks bedste og mest erfarne big data-selskaber fortælle om, hvordan du kan nå i mål med big data- og analyse-projekter, der kan hjælpe med til at optimere din forretning, forenkle dine forretningsprocesser og øge kendskabet til dine kunder på en måde, så du kan forbedre din service til dem.
 • Deltag i dette event og hør mere om effektiv softwareudvikling fra en række af Danmarks bedste på området.
 • Ecommerce

  Ballerup
  21/11 2017
  Nettet er fuldt af potentielle kunder, men det kræver stærke værktøjer og de rigtige hjælpemidler at få succes med ehandel. Kom og hør hvordan I skruer den bedste ehandelsløsning sammen, så dine kunder får en 5-stjernet oplevelse.
 • Social media i virksomheden

  Ballerup
  29/11 2017
  På dette event kan du få et indblik i mulighederne for at optimere salget, forbedre kundeservicen og styrke markedsføringen ved hjælp af de sociale medier.
 • På dette event vil du kunne høre mere om, hvordan effektive og moderne dokumenthåndteringssystemer kan øge produktiviteten, sikkerheden og effektiviteten og minimere fejlrater i forretnings-processerne.
 • På denne konference sætter vi fokus på vejen til den optimale it-drift. Vi ser blandt andet på det moderne datacenter og alle de nye løsninger til server, storage og virtualisering.
 • På dette event bliver du klogere på mulighederne og udfordringerne med Office 365 og Windows
 • På dette event kan du høre mere om de seneste produkter og den seneste udvikling på området. Hør nogle af de førende cloud-udbydere fortælle om, hvordan du kan skabe forretningsmæssig værdi og udvikle din forretning strategisk via cloud computing.
Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. I samarbejde med Computerworlds redaktion kan vi stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Maibritt Møller eller Tina Rasmussen.
Event & kursus chef
Maibritt Møller
Email: m.moller@cw.dk
Telefon: 77 300 151
Event projektleder
Tina Rasmussen
Email: t.rasmussen@cw.dk
Telefon: 77 300 342