Det får du ud af at deltage

”Har deltaget et par gange, og syntes rigtig godt om det”
På Computerworlds events møder du eksperter, iværksættere og it-branchens førende leverandører.

Men mindst lige så vigtigt møder du andre it-professionelle med samme interesser og udfordringer som dig.

Vores opgave er at sikre, at du som deltager tager tilfreds tilbage til dine opgaver med et mere komplet billede af en it-mæssig udfordring eller med en dybere indsigt i en teknologi. Uanset om du har deltaget på et formiddagsseminar, som giver overblik over leverandører af datacentre, eller på en heldagskonference om de aktuelle sikkerhedsudfordringer.

Deltagere på Computerworlds Events kommer fordi:

  • Vores events er modereret af journalister fra Computerworld og ved større events er journalisterne med helt fra udviklingsfasen for at sikre et indholdsrigt og relevant program.
  • Vi tager dine evalueringer seriøst og deler din feedback med hver foredragsholder. Det er derfor 84% af vores deltagere i 2019 var tilfredse eller meget tilfredse med deres deltagelse.
  • Computerworld Events er målrettet til it-professionelle. Vi og vores talere kender dine udfordringer og din situation.
  • Vores fokus på it-professionelle deltagere betyder at Computerworld Events er stedet hvor du kan møde og netværke med andre it-folk.
  • Vores events er næsten altid gratis, har god forplejning, er centralt placeret og med gode muligheder for parkering.
Du kan finde en oversigt over vores kommende events og konferencer her. Og du er velkommen til at sende os en mail på events@cw.dk hvis du har spørgsmål eller ideer.

Vil du vide mere om Computerworld Events kan du læse om os her.
Hvad får du ud af at deltage? Deltagere
”Fine emner, god forplejning og p-muligheder”
Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. Vi kan stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Maibritt Møller Bryding for partnerskab.
Event ansvarlig
Mai Andersen
mba@cw.dk
27 200 391
Salgsdirektør
Maibritt Møller Bryding
mmo@cw.dk
77 300 151
Change language