Det siger partnerne

Se her hvad nogle af vores partnere, har fået ud af at deltage på Computerworlds digitale konferencer:

Partnerne "Oracle har deltaget flere gange og vi er ret imponeret over antallet af deltagere og kvaliteten på arrangementerne"
Computerworld Events er en del af Computerworld. Vi kender derfor it-branchen og de it-professionelle godt. Vi arbejder for at bringe danske it-beslutningstagere sammen med førende leverandører af hardware, software eller services.

Det gør vi så godt, at 84% af vores deltagere i 2019 var tilfredse eller meget tilfredse med det arrangement, de havde deltaget i. Du kan læse mere om hvad vores deltagere siger her.

Som partner på et event eller en konference arrangeret af Computerworld Events nyder du derfor godt af vores, og Computerworlds redaktions, mangeårige ekspertise inden for it.


Computerworld Events bliver valgt af vores partnere fordi:

  • Vi rekrutterer deltagere direkte via Computerworld.dk, it-Danmarks største nyhedsmedie med over 300.000 unikke brugere og flere daglige nyhedsbreve til mere end 30.000 modtagere.
  • Vores database på over 35.000 danske it-Professionelle tæller både CIOs, it-ansvarlige og specialister. Databasen er din garant for at vi kan finde beslutningstagere inden for dit interesseområde.
  • Vores events er modereret af journalister fra Computerworld og ved større events er journalisterne med helt fra udviklingsfasen for at sikre et indholdsrigt og relevant program. Det sikrer de bedste rammer for dit indlæg.
  • Direkte adgang til nye kontakter og salgsleads. Som partner på et arrangement fra Computerworld Event får du adgang til detaljerede deltagerlister og evalueringer kort tid efter eventet. Det sikrer, at du kan følge op på de varmeste leads umiddelbart efter eventet.
  • Vores fleksibilitet. Som partner kan du vælge den løsning der passer til dit budskab og dit produkt. Det kan være med kortere og håndgribelige præsentationer på vores populære HowTo-formiddagsarrangementer hvor du møder deltagerne i øjenhøjde. Eller det kan være som keynote på vores heldagsarrangementer, hvor du sætter dagsordenen og skaber fortællingen om en kompetent markedsleder.
  • Vores pakkeløsning. I samarbejde med Computerworlds redaktion kan vi stå for en full service løsning hvor vi med både programudvikling, projektledelse, deltagerrekruttering og afholdelse eksklusivt målretter dit budskab og dit produkt.
"Peak Consulting Group har ved disse rigtig gode arrangementer fået nye større kunder"
Vil du høre mere om muligheder, emner og priser og hvorfor firmaer som Telenor, Microsoft, Telia, Oracle, Proact, IBM, Miracle, SMS Passcode og Dell har valgt Computerworld Event som partner, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Maibritt Møller Bryding på 77 300 151 eller mmo@cw.dk.

Bliv partner

Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. Vi kan stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Maibritt Møller Bryding for partnerskab.
Event ansvarlig
Mai Andersen
mba@cw.dk
27 200 391
Salgsdirektør
Maibritt Møller Bryding
mmo@cw.dk
77 300 151
Change language