Om Computerworld Events

Computerworld Events står bag over 70 årlige konferencer og andre arrangementer inden for it. Vi arbejder for en innovativ og effektiv udnyttelse af it, og vores arrangementer besøges hvert år af mange tusinde it-professionelle og digitale beslutningstagere.

På Computerworld Events’ mange konferencer kan du derfor ofte høre oplæg fra leverandører fra hele it-Danmark og de it-chefer og direktører, der tager beslutningerne og forvalter budgetterne.

Computerworld Events er en kommerciel del af Computerworld i Danmark, og vi har derfor hele tiden fingeren på pulsen, når det drejer sig om udviklingen på it-området.

Computerworld Events arrangerer udover konferencer også eksklusive rundbordsdiskussioner, webinarer og formiddagsarrangementerne om specifikke teknologier og emner.

Skal du holde dit eget arrangement, konference eller rundbordsdiskussion kan vores erfarne event-folk også hjælpe dig. Og med adgang til en af Danmarks største databaser over it-beslutningstagere kan vi sikre, at dit arrangement også bliver den deltagermæssig succes.

Bemærk at du på Computerworld Events konferencer ofte kan møde Computerworlds journalister som moderatorer. Mediet Computerworlds redaktionelle dækning og journalistiske prioriteringer er dog fuldt uafhængige og adskilt fra den kommercielle konferencevirksomhed.

Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. Vi kan stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Maibritt Møller Bryding for partnerskab.
Event ansvarlig
Mai Andersen
mba@cw.dk
27 200 391
Salgsdirektør
Maibritt Møller Bryding
mmo@cw.dk
77 300 151
Change language