Styrk din virksomhed med relevant, pålidelig og ansvarlig AI integreret med SAP Digitalt & Fysisk event

Dato:
31/10 2024
Sted:
København & online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Er kunstig Intelligens et buzzword eller en forretningsaccelerator? Når den er designet med en specifik forretningskontekst for øje, kan AI både lette beslutningstagning, automatisere arbejdsprocesser og give indsigt i værdifulde data.

SAP udgør rygraden i mange større virksomheder, men stiller også en række krav til virksomheden, hvis man vil optimere fleksibilitet og sammenhæng med den øvrige infrastruktur. Derfor går vi i dybden med, hvordan du orkestrerer SAP i samspil med øvrige systemlandskaber, cloud og økosystemer, hvilket er centralt for at opnå en vellykket digital transformation.

På denne dag vil vi se nærmere på hvordan AI-assistenten kan transformere og effektivisere dine arbejdsgange. Som for eksempel Joule der er SAP’s AI-assistent, der kommer til at revolutionere måden, brugerne interagere med SAP-forretningssystemer.

Du vil få konkret viden og indblik i, hvordan AI vil komme til at spille en aktiv rolle i din virksomheds forretningssystemer fremover, og inspiration til hvordan du kan komme i gang.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan AI kan transformere dine forretningsgange og beslutningstagninger i SAP’s forretningssystemer
  • Overblik over hvordan du forbedrer effektiviteten med AI-assistenter der er både relevante og pålidelige
  • Inspiration til hvordan du kommer i gang med at booste din forretningsudvikling ved hjælp af AI integreret med SAP’s forretningssystemer
Praktiske Oplysninger
Dato:
31/10 2024
Tid:
09:00 til 14:05
Sted:
Online & Fysisk
København & online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language