OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikkert bro over et årelangt teknologisk efterslæb Digitalt event

Dato:
24/9 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Operational Technology – eller blot OT – betegner systemer, der kontrollerer materiel i produktion og forsyning. Men den bagvedliggende teknologi er ofte af ældre dato, og hverken brugergrænseflader eller API’er er videre intuitive eller standardiserede. Dette gør dermed potentielt integrationsopgaven ganske krævende.

På denne dag sætter vi derfor fokus på de primære forskellige mellem OT og IT. Samt beskæftiger os med, hvordan du bliver i stand til at integrere OT effektivt mod virksomhedens øvrige digitale kerneløsninger som f.eks. ERP, produktions-, kunde- og logistikstyring.

Dette er et vigtigt skridt i indsatsen for at gøre centrale informationer og data fra produktionen tilgængelige, operationelle, analysérbare og let forståelige for både kunder og forretningen.

Men når du integrerer forretningssystemer mod OT, risikerer du samtidig at eksponere produktionen mod internettet og gør den mere sårbar overfor cyberangreb. Derfor er der også behov for at tænke sikkerhed ind fra dag ét og ser nærmere på både best practice og hører om andre virksomheders erfaringer med at integrere OT og IT.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvilke typer angreb, som særligt rammer produktionen,
  • Indblik i, hvorfor er OT så fristende for cyberkriminelle.
  • Indsigt i, hvordan de cyberkriminelle med målrettede og relativt enkle angreb på f.eks. generatorer eller kedler kan lægge produktionsanlæg ned i flere dage?
  • Inspiration til, hvordan du sikrer, at din integration mod OT er tilstrækkeligt stabil og modstandsdygtig til at fungere i samspil med den overordnede IT-infrastruktur.
  • Inspiration til, hvordan du i IT-afdelingen bedst, nemmest og sikrest bliver i stand til at modernisere og optimere produktionen trods 20-30 års teknologisk efterslæb.
Praktiske Oplysninger
Dato:
24/9 2024
Tid:
09:00 til 11:45
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language