Sådan gør du AI og BI til allierede i din indsats for at reducere klimaaftrykket Digitalt event

Dato:
05/11 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kombinationen af AI og Business Intelligence spiller allerede en stærkt stigende rolle i indsatsen for at skabe mere bæredygtige virksomheder. Men vi har stadig kun kradset i mulighedernes overflade.

På denne dag dykker vi derfor ned i, hvordan de enorme datamængder, som virksomheder allerede indsamler, i langt videre omfang kan finde praktisk anvendelse i bæredygtighedsindsatsen. Vel at mærke samtidig med, at man kan høste – potentielt meget store – økonomiske fordele.

Det kan f.eks. ske ved proaktivt at identificere områder, hvor virksomheden kan reducere CO2-aftryk og spild samt ressource- og energiforbrug.

Men også ved at anvende kombinationen af egne og eksterne data til – i samspil med BI og AI – at optimere logistik og produktion gennem bl.a. kontinuerlig, intelligent forecasting på salg og optimal tilrettelæggelse af den samlede værdikæde.

Endelig tager vi også temperaturen på det aktuelle arbejde med at anvende kunstig intelligens til at optimere udvikling og produktion af nye materialer til brug i f.eks. bygge- og transportbranchen.

På dagen vil du både få indblik i konkrete cases fra danske virksomheder, der er med helt fremme i fronten af bæredygtighedsindsatsen. Du får også bud på, hvordan du selv kan drage nytte af mulighederne for at inddrage AI og BI som centrale elementer på din egen virksomheds bæredygtighedsrejse.

Det får du på dagen:

  • Sådan anvender du proaktivt AI og BI til at identificere områder, hvor virksomheden kan reducere CO2-aftryk, spild, ressource- og energiforbrug
  • Høst økonomiske og klimamæssige gevinster ved at forecaste energipriser- og forbrug
  • Et kig ind i fremtiden: Kunstig intelligens udvikler nye, bæredygtige materialer til brug i byggeri, transport og logistik

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Hempler - Info kommer snart
Emilie Lundblad, Mads Bertelsen, Hempler
Emilie Lundblad
Keynote:
Emilie Lundblad
Director of AI & Automation, Microsoft MVP & Regional director
Hempel

09:35
Taler kommer snart

10:00
Pause

10:20
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:10
Pause

11:30
Taler kommer snart

11:55
Danske Bank satser stort
En datasatsning i storskala er igangsat hos Danske Bank og ansvarlig for denne er Gert H. N. Laursen.

Gert vil i dette oplæg præsentere spændende elementer fra deres rejse, herunder nogle af de udfordringer Danske Bank møder og hvilket potentiale de arbejder mod.
Gert H. N. Laursen
Keynote:
Gert H. N. Laursen
Data delivery lead/VP
Danske Bank

Gert H. N. Laursen er Cand. Merc. og Executive MBA.
Han har en fortid som forsker, underviser i AI (DTU og IBM), AI ansvarlig for Telenor og Orange, ansvarlig for Customer Intelligence hos Maersk Line, konsulent for IBM, SAS, PwC og Accenture.
Derudover er han forfatter af en række bøger om BI og AI, samt skønlitteratur.

Sidst, men ikke mindst er han nuværende danmarksmester i Pool, ciderbrygger og familiefar.


12:25
Frokost

13:10
Taler kommer snart

13:35
Fra compliance til commitment. Gør datadreven bæredygtighed til god forretning.
Kristoffer Nilaus Tarp
Keynote:
Kristoffer Nilaus Tarp
Head of Growth and Strategy (Chief Business Officer)
C-MORE

Kristoffer er globalt fokuseret på bæredygtighed, social påvirkning, samfundsmæssig transformation og internationale anliggender. Han er en change-maker dedikeret til at muliggøre bæredygtige fremskridt på tværs af denne lille blå og grønne planet. Dette har han beskæftiget sig med som selvstændig rådgiver og gennem hans arbejde med og for anerkendte globale organisationer, virksomheder, fonde og civilsamfundsorganisationer.


14:05
Opsummering v. dagens moderator

14:10
Tak for i dag
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan kombinationen af AI og Business Intelligence kan spille en stærkt stigende rolle i indsatsen for at skabe mere bæredygtige virksomheder.
  • Indsigt i, det aktuelle arbejde med at anvende kunstig intelligens til at optimere udvikling og produktion af nye materialer til brug i f.eks. bygge- og transportbranchen.
  • Indblik hvordan du selv kan drage nytte af mulighederne for at inddrage AI og BI som centrale elementer på din egen virksomheds bæredygtighedsrejse
  • Inspiration gennem konkrete cases fra danske virksomheder, der er med helt fremme i fronten af bæredygtighedsindsatsen