Sådan gør du AI og BI til allierede i din indsats for at reducere klimaaftrykket

Dato:
05/3 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kombinationen af AI og Business Intelligence spiller allerede en stærkt stigende rolle i indsatsen for at skabe mere bæredygtige virksomheder. Men vi har stadig kun kradset i mulighedernes overflade.

På denne dag dykker vi derfor ned i, hvordan de enorme datamængder, som virksomheder allerede indsamler, i langt videre omfang kan finde praktisk anvendelse i bæredygtighedsindsatsen. Vel at mærke samtidig med, at man kan høste – potentielt meget store – økonomiske fordele.

Det kan f.eks. ske ved proaktivt at identificere områder, hvor virksomheden kan reducere CO2-aftryk og spild samt ressource- og energiforbrug.

Men også ved at anvende kombinationen af egne og eksterne data til – i samspil med BI og AI – at optimere logistik og produktion gennem bl.a. kontinuerlig, intelligent forecasting på salg og optimal tilrettelæggelse af den samlede værdikæde.

Endelig tager vi også temperaturen på det aktuelle arbejde med at anvende kunstig intelligens til at optimere udvikling og produktion af nye materialer til brug i f.eks. bygge- og transportbranchen.

På dagen vil du både få indblik i konkrete cases fra danske virksomheder, der er med helt fremme i fronten af bæredygtighedsindsatsen. Du får også bud på, hvordan du selv kan drage nytte af mulighederne for at inddrage AI og BI som centrale elementer på din egen virksomheds bæredygtighedsrejse.

Det får du på dagen:

  • Sådan anvender du proaktivt AI og BI til at identificere områder, hvor virksomheden kan reducere CO2-aftryk, spild, ressource- og energiforbrug
  • Høst økonomiske og klimamæssige gevinster ved at forecaste energipriser- og forbrug
  • Et kig ind i fremtiden: Kunstig intelligens udvikler nye, bæredygtige materialer til brug i byggeri, transport og logistik

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:40
Taler kommer snart

10:10
Taler kommer snart

10:35
Pause

10:55
Taler kommer snart

11:25
Frokost

12:20
Taler kommer snart

12:50
Taler kommer snart

13:20
Taler kommer snart

13:45
Pause

14:00
Taler kommer snart

14:30
Keynote kommer snart

15:00
Opsummering og tak for idag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan kombinationen af AI og Business Intelligence kan spille en stærkt stigende rolle i indsatsen for at skabe mere bæredygtige virksomheder.
  • Indsigt i, det aktuelle arbejde med at anvende kunstig intelligens til at optimere udvikling og produktion af nye materialer til brug i f.eks. bygge- og transportbranchen.
  • Indblik hvordan du selv kan drage nytte af mulighederne for at inddrage AI og BI som centrale elementer på din egen virksomheds bæredygtighedsrejse
  • Inspiration gennem konkrete cases fra danske virksomheder, der er med helt fremme i fronten af bæredygtighedsindsatsen
Praktiske Oplysninger
Dato:
05/3 2024
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language