Fyr op under vækst med dataanalyse, AI og innovation

Dato:
04/12 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Alle vil være datadrevne, men hvad betyder det – egentlig? Kom med, når vi går bag om visionerne og tager et skarpt kig på de faktiske forhold og muligheder.

Så hvor langt er den datadrevne virksomhed nået i praksis? Det kan du høre om fra virksomheder, som har foretaget transformationen. Du kommer også til at høre, hvordan de anvender AI i processen, hvilke mål de har nået, hvordan de har høstet gevinsterne og hvilke nyskabelser, der er på vej i horisonten.

På dagen vil du få konkrete erfaringer fra virksomheder, som i praksis har skabt en datadrevet kultur, hvor beslutningsprocesser kvalificeres og automatiseres – og du kan lade dig inspirere af, hvordan de har gjort det nemmere at justere ind efter kundernes behov samt skabe banebrydende produkter og serviceydelser.

Du kan se frem til en inspirerende dag med data, AI og digital transformation i centrum.

Konferencen vil gå ud i to forskellige spor:


  • På det tekniske sporbliver du klogere på de aktuelle muligheder for at høste, analysere og præsentere data som en integreret del af det produkt, som man går på markedet med.
  • På detforretningsmæssige spor får du indsigt i de erfaringer, som virksomheder har gjort sig med at sætte data og datadrevne processer i førersædet, når der skal træffes beslutninger – både i og udenfor direktionslokalet.
Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele konkrete erfaringer fra datadrevne eksperter. Sammen kan vi skabe en datadrevet fremtid, hvor beslutninger og innovation går hånd i hånd.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan datadrevne beslutninger kan bringe din virksomhed videre.
  • Indsigt i, hvordan du giver din organisation de bedste forudsætninger for at integrere systemer, så din data flyder frit.
  • Indblik i, hvordan du optimerer du samspillet mellem it-drift og forretningsudvikling samt gør din forretning datadreven.
  • Inspiration til, hvordan du bygger services og produkter, der bygger på automatiseret høst, analyse og præsentation af data.