Datadrevne beslutninger: Sådan navigerer du mellem tankespind og realiteter Digitalt event

Dato:
03/12 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Evnen til at udnytte og forstå data er afgørende for at skabe vækst.

Kom med, når vi kigger ind i realiteterne og vurderer, hvor langt den datadrevne virksomhed i praksis er nået: Hvilke virksomheder har foretaget transformationen? Hvordan anvender de AI i processen? Hvor langt er de nået? Hvordan klarer de sig, og hvilke nyskabelser er på vej i horisonten?

På dagen vil du få konkrete erfaringer fra virksomheder, som i praksis har skabt en datadrevet kultur, hvor beslutningsprocesser kvalificeres og automatiseres – og du kan lade dig inspirere af, hvordan de har gjort det nemmere at justere ind efter kundernes behov samt skabe banebrydende produkter og serviceydelser.


Konferencen vil gå ud i to forskellige spor:

  • På det tekniske spor kan du blive klogere på de aktuelle muligheder for at høste, analysere og præsentere informationer som en integreret del af det produkt, som man går på markedet med. Du vil møde virksomheder, som enten direkte eller indirekte stiller data til rådighed for kunderne.
  • På det forretningsmæssige spor kan du få indsigt i de erfaringer, som virksomheder har gjort sig med at sætte data og datadrevne processer i førersædet, når der skal træffes beslutninger – både i og udenfor direktionslokalet.
Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele konkrete erfaringer fra datadrevne eksperter. Sammen kan vi skabe en datadrevet fremtid, hvor beslutninger og innovation går hånd i hånd!

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan datadrevne beslutninger kan bringe din virksomhed videre.
  • Indsigt i, hvordan du giver din organisation de bedste forudsætninger for at integrere systemer, så din data flyder frit.
  • Indblik i, hvordan du optimerer du samspillet mellem it-drift og forretningsudvikling samt gør din forretning datadreven.
  • Inspiration til, hvordan du bygger services og produkter, der bygger på automatiseret høst, analyse og præsentation af data.