Partnerdag 2024

Dato:
14/5 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Sådan optimerer du samarbejde med din distributør til gavn for din forretning og dine kunder

Som enduser får man nemt det indtryk, at den danske it-branche primært består af store og særdeles velpolstrede konsulenthuse, der lever godt af lukrative kontrakter med koncerner og offentlige myndigheder.

Men sandheden er, at distributørleddet står på ryggen af tusindvis af forhandlere, der agerer i et marked præget af benhård konkurrence.

Derfor stiller vi på denne dag skarpt på, hvordan en distributør kan hjælpe dig med at udbygge din forretning, styrke salg og omsætning. Du får dermed en enestående mulighed for at mødes, netværke og udveksle erfaringer med andre i branchen om, hvordan de udvikler deres forretning.

Vi ser også på, hvordan et tæt samspil mellem forhandler og distributør kan give en afgørende fordel og på, hvordan man optimerer samarbejdet til gavn for begge parter.

På dagen udfordrer vi vedtagne dogmer og giver dig lejlighed til at høre oplæg fra både forhandlere og distributører om de ofte oversete muligheder, der er for at optimere både salg, drift og forretningsmodel i tæt og gensidigt givende samspil.

Se program
Det får du ud af det
  • Overblik over de fordele, som de enkelte distributører kan hjælpe dig med at udbygge din forretning, styrke salg og omsætning.
  • Indsigt i, hvordan du kan optimere samarbejdet med din distributør.
  • Inspiration til, hvordan du og din distributør kan optimere både salg, drift og forretningsmodel i tæt og gensidigt givende samspil.
  • Indblik i fordelene ved at etablere et tæt samarbejde med en distributør og muligheder i markedet
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre i forhandlerleddet om, hvordan de udvikler deres forretning