Forbered dig effektivt på cyber katastrofen Digitalt event

Dato:
30/5 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Da det ikke længere er spørgsmålet om man bliver ramt, men hvornår man bliver det - er det vitalt for alle virksomheder (uanset størrelse), at kunne identificere og analysere hvilke angrebsflader, man som organisation står over for. Dermed kan man udarbejde en sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer både sikring, økonomi, brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

Kort sagt, hvordan kan man sikre sig bedst muligt, uden at det går udover produktiviteten, medarbejdertilfredshed og økonomien?

En anden faktor er behovet for business continuity i din organisation. Hvor hurtigt og hvordan skal du kunne genskabe data og komme i luften med kritiske forretningsservices, hvis uheldet alligevel rammer?

Spørgsmålet er også, hvilke tekniske foranstaltninger du bør have på plads - og hvordan du forbereder og træner din organisation, så I på egen hånd eller i samspil med nøglepartnere, bliver i stand til at arbejde effektivt med incident response.


På denne dag dykker vi helt ned i maskinrummet og ser på, hvordan dette arbejde kan tilpasses den enkelte virksomhed i praksis, hvilke teknologier der bedst beskytter dine informationer og gør det muligt at komme hurtigt i drift igen.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Har du styr på din beredskabsplan?
Tom Engly vil i dette oplæg give dig konkrete råd til, hvilke elementer din beredskabsplan skal indeholde og hvordan du kontinuerligt får den opdateret samt gode råd til træning.
Tom Engly
Keynote:
Tom Engly
Senior Cybersecurity & Crisis Management advisor
Tryg Forsikring

Tidligere CSO i Tryg Forsikring. Emneekspert i cybersikkerhed og krisehåndtering.
Mine specialiteter omfatter krisehåndtering, computer forensics, IT-undersøgelse og IT-sikkerhed, og jeg har mange års erfaring med almindelige efterforskningsopgaver.
Tom har i 23 år arbejdet med retshåndhævelse inden for højteknologisk kriminalitet og computer forensics. Senest tilbragte Tom 7 år i Rigspolitiet, hvor min specialitet var hacking og industriel spionage.


09:35
Data & More - Taler kommer snart

09:55
Taler kommer snart

10:15
Pause

10:30
Taler kommer snart

10:50
Taler kommer snart

11:10
Pause

11:20
Taler kommer snart

11:40
Keynote kommer snart

12:05
Dagens moderator samler op

12:10
Tak for idag
Partnere Bliv partner
Det får du ud af det
  • Overblik over, hvilke teknologier der kan hjælpe dig med at beskytte dine informationer og gøre det muligt at komme hurtigt i drift igen efter et angreb.
  • Indsigt i, hvilke teknologier der bedst beskytter dine informationer og gør det muligt at komme hurtigt i drift igen.
  • Inspiration til, hvordan du sikrer dig bedst muligt, uden at det går udover produktiviteten, medarbejdertilfredshed eller økonomien.
  • Indblik i, hvordan du forbereder og træner din organisation, så I på egen hånd eller i samspil med nøglepartnere, bliver i stand til at sikre business continuity.