After the bang - forbered dig effektivt på katastrofen Digitalt event

Dato:
29/5 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

Derfor dykker vi på denne dag helt ned i maskinrummet og ser på, hvordan dette arbejde bør tilrettelægges i praksis.

Men vi sætter fokus på behovet for business continuity og på, hvordan du hurtigt kan genskabe data og komme i luften med kritiske forretningsservices, når/hvis uheldet rammer.

For selv den bedste it-sikkerhedsinfrastruktur kan aldrig gardere 100% mod et målrettet og professionelt orkestreret cyberangreb eller mod at din virksomhed bliver collateral damage som resultat af, at en underleverandør rammes.

Du får et overblik over, hvilke teknologier der bedst beskytter dine informationer mod sletning og gøre det muligt at komme hurtigt i drift igen. Samt give dig grundlag for at vurdere, hvordan du bedst balancerer mellem funktioner in house og hvilke services, du med fordel kan tilkøbe udefra.

Derudover går vi i dybden med de centrale elementer, der bør være del af din beredskabsplan. Herunder hvilke tekniske foranstaltninger, du bør have på plads og på, hvordan du forbereder og træner din organisation, så I – på egen hånd eller i samspil med nøglepartnere – bliver i stand til at arbejde effektivt med incident response.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvilke teknologier der bedst beskytter dine informationer mod sletning og gøre det muligt at komme hurtigt i drift igen
  • Indsigt i, de centrale elementer, der bør være del af din beredskabsplan
  • Inspiration til, hvordan du skaber en forebyggende sikkerhedsstrategi med fokus på hurtigt at gendanne kritisk drift
  • Indblik i, hvordan du designer og implementerer en velfungerende beredskabsplan med fokus, at alle agerer effektivt undervejs og efter katastrofen har ramt