Danish Cybersecurity Awards 2024

Dato:
12/12 2024
Sted:
København Ø
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Netværk, keynotes og de bedste danske cases: Deltag på Danish Cybersecurity Awards

De seneste års globale og teknologiske udvikling har for alvor sat nationer, demokratier og virksomheder under pres.

Gang på gang bliver virksomheder og organisationer blive sendt til tælling i cyberspace. Og selv central national infrastruktur er konstant udsat for fjendtlige cyberangreb.

Det sker fordi globale nationale trusler, global kriminalitet og en allways-on og fuldt forbundet global markedsplads stiller store krav til danske virksomheder og danske cybersikkerhedsfolk.

Derfor er der mere end nogensinde brug for de gode danske eksempler, de gode forbilleder og de helt konkrete erfaringer fra it-sikkerhedsfolk, it-sikkerhedserfaringer og it-sikkerhedsansvarlige.

Derfor har Computerworld sammen med en række partnere stiftet Danish Cybersecurity Awards. En årlig konference hvor vidensdeling og fejring af de bedste it-sikkerhedsinitiativer og de bedste it--sikkerhedsteams fejres inden for områder som netværkssikkerhed, identity access management, awareness og sikkerhedskultur, OT-sikkerhed samt beredskabsplaner og krisekommunikation.

På Danish Cybersecurity Awards fejrer vi de gode rollemodeller og de gode forbilleder, som andre kan lære af inden for it-sikkerhed. Uanset om det er et team eller enkeltpersoner der står bag.

Hør blandt andet oplæg om og deltage i debatten når vi på konferencen stiller skarpt på aktuelle emner som:

  • Netværkssikkerhed
  • Identity access management
  • Awareness og sikkerhedskultur
  • OT-sikkerhed
  • Beredskabsplaner og krisekommunikation
Som deltager får du derfor både stærke keynotes, konkret vidensdeling og er med til fejringen af de bedste it-sikkerhedsinitiativer.

2024 kategorier til Danish Cybersecurity Awards


Man kan som team eller enkeltperson nominere sig med konkrete projekter inden for følgende fem kategorier i 2024:

1) Netværkssikkerhed

Nominerede i kategorien netværkssikkerhed har med deres projekt eller indsats arbejdet for at beskytte virksomhedens digitale systemer mod trusler og uautoriseret adgang.

Dette kan omfatte implementering af firewall, intrusion detection/prevention systems, kryptering og andre sikkerhedsforanstaltninger, overvågning af netværkstrafik for unormale aktiviteter, implementering af stærke adgangskontroller og autentificeringssystemer.

2) Identity & Access Management og adgangskontrol

Nominerede i kategorien Identity and Access Management har med deres projekt og indsats etableret en effektiv og sikker løsning for adgang til digitale ressourcer, brugeres identiteter og/eller rettigheder. De har med deres indsats reduceret risikoen for uautoriseret adgang og datalækager ved at håndtere autentificering, autorisation og administration af brugeridentiteter effektivt.

3) Awareness og sikkerhedskultur

Nominerede i kategorien awareness og sikkerhedskultur har med deres indsats arbejdet for at forebygge fejl, minimere trusselsrisici og opbygge en robust it-sikkerhedsinfrastruktur. Med deres arbejdet har de løftet medarbejderes forståelse af trusler og bedste praksis, de har fremmer et miljø, hvor it-sikkerhed forstås og prioriteres.

4) OT-sikkerhed

Nominerede i kategorien OT-sikkerhed har med deres indsats leveret en dokumenteret indsats for at sikre produktionsmiljøet i deres organisation. Det kan være med aktiviteter som segmentering af netværk, opdatering af firmware, overvågning af enheder, træning af personale i OT-sikkerhed og incidenthåndtering.

5) Beredskabsplaner og krisekommunikation

Nominerede inden for denne kategori har med deres projekt styrket organisations modstandskraft mod trusler. De har etableret planen for nødsituationer og dataangreb, identificeret risici, fastsat retningslinjer for skadesminimering og genopretning af drift, håndteret backup, katastrofehåndtering, kommunikationsstrategier og klare roller for. Der er desuden indtænkt øvelser og opdateringer sikrer planens relevans i det dynamiske it-landskab.

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Morgenmad & Registrering

09:00 - 09:05
Velkomst

09:05 - 09:40
Opening keynote

09:40 - 10:00
Taler kommer snart

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 11:20
Kategori - IAM

11:20 - 12:25
Kategori 2

12:25 - 13:15
Frokost

13:15 - 14:20
Kategori 3

14:20 - 15:25
Kategori 4

15:25 - 15:45
Pause

15:45 - 16:05
Kåring kategori 1

16:05 - 16:25
Kåring kategori 2

16:25 - 16:45
Kåring kategori 3

16:45 - 17:05
Kåring kategori 4

17:05 - 18:05
Fejring - Champagnesmagning, netværk