Sikker og effektiv anvendelse af AI i udvikling og procesoptimering.

Dato:
18/6 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Hvad er de tekniske udfordringer og hvilke forudsætninger skal være til stede i din organisation for at anvende moderne generativ AI i krævende enterprisemiljøer? Få svar på dette eksklusive event.

AI og cloudservices er af gode grunde hjørnesten i mange virksomheders IT-strategi. Men der er overhængende risiko for at bruge teknologierne på en måde, der medfører betydelige og helt unødvendige ekstraregninger. Eller for uforvarende at dele forretningshemmeligheder, persondata eller andre følsomme informationer med uvedkommende.

På dagens event ser vi både på, hvordan du minimerer disse risici og samtidig drager fordel af mulighederne for at tilpasse, skalere og automatisere dine processer – sikkert, intelligent og kosteffektivt.

Eventet vil også gå i detaljer med, hvordan du med værktøjer fra bl.a. HP kan fremme udviklingen af AI-modeller og -løsninger på tværs af så forskellige brancher som sundhed, fabrikation og forsyning.

På dagen vil du bl.a. kunne møde Chandrakant Patel, Senior Fellow og Chief Engineer hos HP.

Han er blandt branchens fremmeste eksperter på anvendelse af AI i enterprisesammenhæng og vil dele sin viden om, hvordan AI kan indgå som et element i komplekse udviklingsforløb. Herunder hvordan du udforsker og drager fordel af de mange muligheder, men med et skarpt blik på governance, compliance og minimering af risici.

Du vil også kunne høre Dr. Ian Pratt, global sikkerhedschef for HP, give sine bud på, hvordan AI påvirker sikkerhedsstrategier og produktudvikling.


Der er begrænset antal pladser på eventet.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Få viden om, hvordan du kan drage nytte af AI i komplekse R&D-scenarier
  • Anvend AI mest kosteffektivt i din virksomhed
  • Styrk sikkerheden og minimér risikoen for lækage af forretningshemmeligheder, person- og udviklingsdata