Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor Digitalt event

Dato:
08/10 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger – hvilket kan være lettere sagt end gjort.

Kom derfor med, når vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan du griber opgaven an i praksis, og hvordan du kan gøre dette uden at forstyrre forretningen?

Du kan blandt andet blive klogere på strategier og praksis samt hvordan du planlægger og effektivt eksekverer en transformation fra legacy til standard – hvad enten du vælger at migrere til én platform eller erstatter det eksisterende med microservices.

Gennem åbenhjertige erfaringer fra andre virksomheder, får du desuden indsigt i legacysystemernes rolle – herunder hvornår du identificerer det bedste tidspunkt at pensionere dem.

Gå ikke glip af denne mulighed for at få et bedre grundlag for at håndtere legacysystemer optimalt og træffe velinformerede beslutninger om deres fremtid og eventuelle afvikling i din organisation

Se program
Partnere Bliv partner
Det får du ud af det
  • Indsigt i, hvordan du timer og planlægger du pensionering af forretningskritiske legacysystemer.
  • Overblik over, hvad et skift fra legacy systemer stiller til din organisation.
  • Indblik i businesscasen for at sende legacy systemer på pension.
  • Hvordan optimerer du overgang til standardløsninger?
  • Inspiration gennem andre virksomheders erfaring med skift fra legacy.