Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler Digitalt event

Dato:
17/12 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

ERP og forretningssystemer til mindre og mellemstore virksomheder skal være sikre, standardiserede, enkle at drifte og nem at anvende for brugerne. Men samtidig er der krav om betydelig fleksibilitet og adgang til brancheløsninger, der gør løsningen i stand til at fungere i praktisk taget alle virksomhedstyper.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en af de mest populære platforme til SMB-markedet, som du netop kan udforske, når vi på denne konference sætter fokus på, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

På dagen vil du få erfaringer fra virksomheders digitale transformationsproces, og hvordan de har tilpasset en forretningsløsning baseret på Business Central til virksomhedens størrelse og kompleksitet. Ydermere kan du blive klogere på, hvordan et stigende antal moduler og funktionaliteter, gør det nemmere at automatisere processer samt udnytte AI og Machine Learning til at optimere din forretning eller endda udvikle helt nye produkter og tjenester.

Se program
Det får du ud af det
  • Overblik over, hvilke virksomheder Business Central er velegnet til – og hvordan tilpasser du platformen.
  • Indsigt i andres erfaringer med, hvor let det kan være at planlægge, implementere og tage Business Central i drift.
  • Indblik i, hvordan du prioriterer mellem AI, branchemoduler og andre funktioner.