Bliv skarp på NIS2, governance og bæredygtighed i energi- og forsyningsbranchen Digitalt event

Dato:
04/6 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Energi- og forsyningsbranchen befinder sig i et krydspres mellem stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til bæredygtighed og indsigt i omkostningsniveauet.

På denne dag giver vi dig indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes.

Gennem ekspertindlæg og cases får du inspiration til, hvordan du arbejder effektivt med automatisering og masterdata-management - hvilket er afgørende for at skabe transparens og realtidsbaseret indsigt i din egen forretning – samt gør det muligt målrettet at dele informationerne med relevante stakeholders.

Lær af andres erfaringer, når de fortæller om, hvordan de arbejder med governance og compliance i praksis og genererer den dokumentation, der er helt central for at leve op til kravene fra myndigheder, partnere og kunder.

Endelig vil du også få overblik over, hvad NIS2 kommer til at betyde for din og andre samfundskritiske virksomheder på kortere og længere sigt. Herunder praktisk anvendelig viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau. Hvilket gør det muligt at prioritere og balancere de nye krav med henblik på at sikre compliance uden samtidig at overimplementere eller bruge flere ressourcer på opgaven, end du faktisk behøver.

Du får desuden et kursus bevis, som dokumentere din deltagelse

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvad NIS2 kommer til at betyde for din og andre samfundskritiske virksomheder på kortere og længere sigt
  • Indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes
  • Inspiration til, hvordan du balancere de skærpede krav om compliance og indsigt mod de ressourcer, du har til rådighed
  • Indblik i, hvordan du i praksis arbejder mere effektivt med bæredygtighed og dokumentation