Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

Dato:
28/5 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende i både private virksomheder, men i særdeleshed også i den offentlige sektor.

Danmark ligger i dag i top-3 over verdens mest digitaliserede samfund, men ser man på vores it-sikkerhed ligger vi på en faretruende 32. plads lige efter Kasakhstan.

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

På denne konference får du derfor inspiration til, hvordan du tænker sikkerhed ind som en holistisk tankegang. For hvordan sikrer du din organisation mod de cyber-kriminelle i det aktuelle og fremtidige trusselsbillede uden at overinvestere og -implementere - både nu og i fremtiden.

Der vil også være inspiration at hente fra cases fortalt fra det virkelige liv.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over det aktuelle og fremtidige trusselsbillede for den offentlige sektor
  • Indsigt i, hvordan du sikrer dig uden at overinvestere og -implementere
  • Inspiration til en holistisk tilgang til it-sikkerhed
  • Indblik i, hvordan andre offentlige institutioner har sikret sig mod cyberkriminalitet
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre it-sikkerheds professionelle.