Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Dato:
01/5 2024
Sted:
København
Pris:
2495 kr

Rollen som CIO og digital leder er under hastig udvikling, og du får i denne rolle i stigende grad til opgave at agere som kommercielt tænkende udviklingsmæssig indpisker, der identificerer og implementerer nye løsninger – ideelt set før forretningen selv sætter fingeren på behovet.

Der er stigende krav til forretning og innovation men, hvordan prioriterer og implementerer du i praksis de projekter, der har størst værdi for forretningen og giver optimal og hurtig ROI? Hvordan sikrer, sandsynliggør og dokumenterer du hurtig realiseringen af gevinster – og hvilke krav stiller det til dig som leder og til din organisation?

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

Udvikling skal derudover gå hurtigere og hurtigere, og der er gerne krav om ROI på seks måneder eller mindre. Det stiller krav til nytænkning og reorganisering af din it-organisation. Hvilke krav skal du leve op til, hvordan når du i mål – og hvordan høster du gevinsterne, når du har udforsket og udnyttet mulighederne i den agile udviklingsmetodik?

Gennem debatter og ekspert keynotes og cases, hvor andre giver indsigt i, hvordan de har grebet opgaven an, er det derfor netop disse problemstillinger, som vi går i dybden med på denne dag.

Se program
Partnere Bliv partner
Det får du ud af det
  • Overblik den digitale leders nye rolle og hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation.
  • Indsigt i, hvordan di prioriterer de praksis de projekter, der har størst værdi for forretningen?
  • Inspiration til, hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer.
  • Indblik i, hvilke krav fremtiden vil stille til dig som leder og til din organisation
  • Netværk og erfaringsudveksling med andre digitale ledere
Praktiske Oplysninger
Dato:
01/5 2024
Tid:
08:30 til 15:15
Sted:
København
Pris:
2495 kr.
Change language