Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Dato:
29/10 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

NIS2, DORA, AI Act, CRA, Schrems2, GDPR ... Kært barn har mange navne. Vi har derfor samlet dem alle i vores store Compliance Day. En dag for alle der arbejder med compliance – uanset sector og område.

Compliance fylder mere og mere, og med nye teknologier, følger også nye reguleringer – for eksempel AI Act. Derfor kræver compliance også flere og flere ressorcer i både virksomheder og organisationer for det betyder vi er nødt til at tænke comliance ind som en helhed i. Så hvordan griber vi compliance an, hvad omfatter det og hvordan sikrer vi, at vi laver compliance så det netop fanger an gennem hele organisationen?

Vi vil på denne dag give et overblik over, hvordan du holder din viksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressorcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

Fra dagens eksperter får du også et overblik over, hvad der ligger af kommende regulativer, og hvad status er på de lidt ældre. Her vil du også blive opdateret på den nyeste lovgivning og direktiver samt få indsigt i, hvordan de fortolkes hos henholdsvis tilsyn og andre compliance professionelle.

Gennem parktiske cases fra virksomheder, der arbejder med de samme områder og problemstillinger som dig, får du desuden konkret vide inspiration til, hvordan du selv kan håndtere nye implementeringer og overvågning af gældende regler

Der er selvfølgelig også masser af tid til at netværke med compliance professionelleog virksomheder der også er i gang med arbejdet om, at blive compliant på alle punkter.

Mød talerne

Allan Frank

Allan Frank

IT-sikkerhedsspecialist & cand.jur.

Datatilsynet

Jan Jans

Jan Jans

Jurist, Finansiel cybersikkerhed

Finanstilsynet

Se program