Sådan kan EA give organisationen nye kræfter og styrke sikkerheden

Dato:
14/11 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Forretningens krav udvikler sig lynhurtigt og det samme gælder for det regulative felt, hvor du i stigende grad er nødt til at forholde dig til faktorer såsom NIS2, DORA og på sigt AI Act – foruden naturligvis virksomhedens egen udvikling og interne policies. Det stiller stadig skrappe krav til Enterprise Architecture - fordi hvordan du tilpasser dig?

Du får nu muligheden for at blive klogere på, hvordan du gør EA til et centrum for enablement i organisationen, samt hvordan EA kan kortlægge teknologilag og skabe værdi – herunder, hvordan det bygger bro mellem organisationens lag.

På dagen vil du få udvidet din forståelse af EA’s rolle, da det nu omhandler sikkerhed, kontrol, compliance samt om at muliggøre empowerment og innovation. Desuden kan du også få overblik over, hvordan du kan bruge EA til at transformere forretningsmodeller og gøre procedurer lettere på tværs af organisationen. Så, hvordan kan EA indtage rollen som et strategisk styringsredskab til bedre prioritering og transformation?

Sæt kryds i kalenderen og grib muligheden for at få indsigt i, hvordan du tilpasser dig alle de nye krav som følger med i EA-udviklingen!

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan du kan bruge EA til at transformere forretningsmodeller og gøre procedurer lettere på tværs af organisationen.
  • Indsigt i, hvordan EA kan indtage rollen som et strategisk styringsredskab til bedre prioritering og transformation.
  • Indblik i EA’s rolle som nu også omhandler sikkerhed, kontrol og compliance – og om at muliggøre empowerment og innovation.