EA kan give din organisation nye kræfter, styrke sikkerhed og optimere compliance Digitalt event

Dato:
18/12 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Forretningens krav udvikler sig lynhurtigt, og det samme gælder for det regulative felt, hvor compliance i stigende grad kommer i skudlinjen.

Derfor skal du ikke ”kun” forholde dig til interne udviklingskrav og politikker, men også til GDPR, AI Act og måske også NIS2 og DORA.

Dette stiller stadig skrappere krav til din Enterprise Architecture – for hvordan sikrer du compliance og indretter dig, så du kan tilpasse dig fleksibelt til fremtidens krav?

På denne dag med EA og compliance i centrum får du muligheden for at blive klogere på, hvordan EA kan kortlægge teknologilag, skabe værdi og bygge bro mellem organisationens lag.

Du får udvidet din forståelse af EA’s rolle indenfor sikkerhed, kontrol og compliance – samt om hvordan du muliggør empowerment og innovation.

Desuden får du indblik i, hvordan du kan bruge EA til at transformere forretningsmodeller og effektivisere procedurer på tværs af organisationen.

Kort sagt: Hvordan du lader EA indtage rollen som et strategisk styringsredskab til bedre prioritering og transformation.

Sæt kryds i kalenderen og grib muligheden for at få indsigt i, hvordan du tilpasser dig alle de nye krav som følger med i EA-udviklingen!

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan du kan gøre Enterprise Architecture mere fleksibel og klar til at leve op til fremtidige krav.
  • Indsigt i, hvordan EA kan styrke compliance med både lovgivning og egne policies.
  • Inspiration til, hvordan EA kan agere strategisk styringsredskab med henblik på at lette prioritering og transformation.
Praktiske Oplysninger
Dato:
18/12 2024
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language