Infrastruktur og drift: Sådan kan AI skære omkostningsniveauet og øge sikkerheden Digitalt event

Dato:
19/11 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

AI er ikke kun velegnet til at automatisere forretningsprocesser. Teknologien kan med lige så stor fordel styrke driften af IT-infrastrukturen, aflaste medarbejdere, anvende systemressourcer mere effektivt og skære omkostningsniveauet til – for eksempel så trækket på cloudservices- og ressourcer automatisk neddrosles, når du ikke har brug for dem.

På denne konference får du indsigt i, hvordan AI kan hjælpe dig med at provisionere ressourcer mere effektivt eller automatiserer intelligent med RPA/softwarerobotter. Desuden kan du også blive klogere på, hvordan du kommer i gang med at anvende selvjusterende netværkskonfiguration eller drager fordel af automatisk monitorering og fejlhåndtering.

Dagen giver dig også et indblik i, hvordan AI-forstærkede sikkerhedsværktøjer kan identificere usædvanlige mønstre og handlinger, som kan indikere et igangværende cyberangreb.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvordan du mest effektivt drager fordel af automatisk provisionsering af IT-ressourcer.
  • Indsigt i andre virksomheders erfaringer med at koble AI på monitorering af netværk og services med henblik på at opdage igangværende angreb.
  • Indblik i konkrete erfaringer med at anvende AI til at optimere driften af din IT-infrastruktur.