People Tech 2024

Dato:
13/6 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den moderne HR-afdeling har de seneste år fået en helt ny generation af it-løsninger, der kobler work-life balance og medarbejderpleje med selvbetjening, automatisering og AI. Udviklingen stopper slet ikke her. Løsningerne forbedres konstant, hvilket påvirker HR-afdelingens rolle og den værdi, den kan levere til virksomheden.

Vi sætter fokus på, hvordan man styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger, hvilket kun er blevet endnu mere aktuelt i en tid, hvor hyppigt distancearbejde er blevet normen og man ikke nødvendigvis mødes ved kontorets kaffemaskinen hver dag.

Få blandt andet bud på, hvordan du gennemfører retvisende medarbejdertilfredshedsmålinger og administrerer hybrid work – og om det måske er ved at være på tide at udpege en Chief Happiness Officer, der designer og håndterer medarbejderpleje i praksis?

Du får også indsigt i seneste essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR, herunder indblik i emner som optimering af sikkerhedsgodkendelse, sporbarhed og persondatabehandling

Bliv også inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR, når vi dykker ned i emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.

People Tech 2024 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger i HR-afdelingen.

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

Mød talerne

Dan Jensen

Dan Jensen

redaktionschef

Computerworld

Se program
Det får du ud af det
  • Overblik over i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen.
  • Indblik i, hvordan du styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger.
  • Inspiration fra andre virksomheders konkrete erfaringer.
  • Indsigt i den seneste og essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR