People Tech 2024

Dato:
13/6 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den moderne HR-afdeling har de seneste år fået en helt ny generation af it-løsninger, der kobler work-life balance og medarbejderpleje med selvbetjening, automatisering og AI. Udviklingen stopper slet ikke her. Løsningerne forbedres konstant, hvilket påvirker HR-afdelingens rolle og den værdi, den kan levere til virksomheden.

Vi sætter fokus på, hvordan man styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger, hvilket kun er blevet endnu mere aktuelt i en tid, hvor hyppigt distancearbejde er blevet normen og man ikke nødvendigvis mødes ved kontorets kaffemaskinen hver dag.

Få blandt andet bud på, hvordan du gennemfører retvisende medarbejdertilfredshedsmålinger og administrerer hybrid work – og om det måske er ved at være på tide at udpege en Chief Happiness Officer, der designer og håndterer medarbejderpleje i praksis?

Du får også indsigt i seneste essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR, herunder indblik i emner som optimering af sikkerhedsgodkendelse, sporbarhed og persondatabehandling

Bliv også inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR, når vi dykker ned i emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.

People Tech 2024 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger i HR-afdelingen.

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

Mød talerne

Dan Jensen

Dan Jensen

redaktionschef

Computerworld

Christian Sylvester

Christian Sylvester

Founder & Senior HR Management Konsulent

Sylvester & co

Marianne Fischer-Rasmussen

Marianne Fischer-Rasmussen

HR-Chef

Accenture

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Registrering og morgenmad

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

09:05 - 09:35
Fremtidens HR: Integrering af AI og Automation
Vi står på en revolutionerende tærskel, hvor kunstig intelligens og automatisering allerede transformerer HR-funktioner fra at være fokuseret på traditionelle, tidskrævende opgaver til nu at favne mere strategiske og værdiskabende funktioner.

Christian Sylvester vil præsentere, hvordan AI ikke blot optimerer, men revolutionerer måden, vi arbejder med Human Resources på. Han vil dykke ned i, hvordan AI har potentialet til at frigøre op til 50 % af HR-professionelles arbejdstid, hvilket giver HR medarbejdere mulighed for at koncentrere sig om strategisk stakeholder management og udvikling af medarbejdere og ledere.

AI og Automation - HRs Revolution er allerede begyndt
Introduktion til konkrete cases som illustrerer hvordan AI og automation har skiftet HR's fokus fra traditionelle, tidskrævende opgaver til mere strategiske funktioner.

AI har potentiale til at frigøre op til 50 % af din arbejdstid
Indsigt i hvordan AI frigører tid for HR-professionelle, i hele HR værdikæden, til at fokusere på strategisk stakeholder management og vedligeholde succesfulde medarbejderrelationer.
Keynote:
Christian Sylvester
Founder & Senior HR Management Konsulent
Sylvester & co

09:40 - 10:05
NTT - Taler kommer snart

10:05 - 10:25
Pause

10:25 - 10:50
cegid Talentsoft - Taler kommer snart

10:55 - 11:20
Taler kommer snart

11:20 - 11:40
Pause

11:40 - 12:05
Taler kommer snart

12:05 - 12:20
Debat/erfaringsudveksling

12:20 - 13:15
Frokost

13:15 - 13:40
Taler kommer snart

13:45 - 14:15
Hvordan data og intelligente værktøjer styrker HR funktionen
Det er altafgørende for kerneforretningen i Accenture, at man har adgang til de rette kompetencer, på det rette tidspunkt, til de rette opgaver.
Det stiller store krav til HR funktionen, der – udover traditionelle HR opgaver som at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere – også skal kunne håndtere den komplekse bemandingsproces, på de mange kunde projekter. Denne proces involverer mange data og en høj grad af data bearbejdning.

Det har derfor været både nødvendigt og naturligt for vores HR funktion at være data drevet og hele tiden tage nye intelligente løsninger i brug, for at opnå større effektivitet.

Denne præsentation gennemgår, hvordan Accenture arbejder med data i alle HR processer og giver eksempler på intelligente HR værktøjer/algoritmer, som allerede er taget i brug – samt dem der forventes at blive implementeret i nær fremtid.
Keynote:
Marianne Fischer-Rasmussen
HR-Chef
Accenture

14:15 - 14:35
Pause

14:35 - 15:00
Taler kommer snart

15:05 - 15:35
Keynote kommer snart

15:35 - 15:35
Opsummering og tak for idag
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld
Det får du ud af det
  • Overblik over i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen.
  • Indblik i, hvordan du styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger.
  • Inspiration fra andre virksomheders konkrete erfaringer.
  • Indsigt i den seneste og essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR
Praktiske Oplysninger
Dato:
13/6 2024
Tid:
08:30 til 15:35
Sted:
Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language