Sådan sikrer du dine data og brugere på DNS-niveau - uden at installere hard- eller software

Dato:
21/5 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

It-sikkerhed er et område med stærkt stigende kompleksitet i en tid, hvor organisationernes drift, indtjening og konkurrenceevne bliver mere og mere afhængig af data og it.

Det kan koste dyrt at blive ramt af malware eller lignende, og derfor gælder det om at være på forkant og i kontrol.

Centralt for både hackere og virksomheder står medarbejderne, hvis brug af systemerne i dag spredes ud på mange forskellige device-typer med clouden som koblingspunktet.

Det gør det helt nødvendigt for organisationernes sikkerheds-ansvarlige at sørge for, at sikkerheds-håndteringen følger med over i clouden sammen med medarbejdernes it-brug. Det gælder både identificeringen af mulige trusler samt håndteringen af dem, som vi kan flytte ned på DNS-niveau og derved sikre os både overblik og muligheden for at håndtere truslerne dybt nede i vores infrastruktur.

På dette formiddagsseminar kan du høre mere om brugen af Ciscos to effektive løsninger på området, Cloudlock og Umbrella, der gør det muligt at beskytte både brugere og data hvor som helst og når som helst på en nem og simpel måde uden behov for at installere hardware og software.

Kom hør, om det kan være noget for dig, og hvad en af Ateas kunder har fået ud af at implementere løsningen

Se program