Få styr på det rigtige setup: Skal du vælge on prem eller cloud? Eller en kombination?

Dato:
28/2 2019
Sted:
Aarhus C
Pris:
Gratis deltagelse

Afholdes også i København d. 26. februar 2019.

Mange virksomheder har i årevis opbevaret og håndteret deres data i egne datacentre, men med cloud computing er tingene for alvor i opbrud.

Kun de færreste flytter imidlertid al deres it ud i clouden. I stedet kan man med fordel rette blikket mod hybrid cloud-tilgangen, der rummer mulighed for optimal it-anvendelse for organisationen fra mange forretningsmæssige vinkler.

Her handler det om at kombinere din on premise-løsning og en eller flere cloud-løsninger til på bedst mulig måde at understøtte forretningen.

Der er fordele og ulemper ved både on premise og cloud: Cloud er fleksibel, agilt, altid køreklar, rig på services, altid opdateret og har typisk højt sikkerhedsniveau, men kan til gengæld være plaget af høj latency, compliance-krav og utryghed.

Omvendt kan on premise-løsninger i kælderen være besværlige at håndtere, uddaterede, langsomme og en dårlig businesscase - men til gengæld give høj tryghed, hurtig afvikling og fast pris.

I den rette kombination for netop din forretning kan organisationen for alvor maksimere workflows og drift til bedst mulig pris og højest mulige it-sikkerhedsniveau - uden at gå på kompromis med compliance-regler som eksempelvis GDPR.

Der skal træffes mange valg undervejs, for alt afhænger af forretningens mål, strategi og værdiskabelse - og de mulige løsninger i markedet.

Hvordan kommer jeg i gang? Skal jeg vælge cloud first eller on premise first? Hvilke funktioner skal i clouden og hvilke skal i kælderen? Hvad er fordelene og ulemperne? Hvor skal snittet ligge? Hvordan sikrer jeg data-portabilitet?

På dette event bliver du klogere på de muligheder, som du har for at designe en hybrid cloud-infrastruktur, der kombinerer on-premise og forskellige cloud-former på bedst mulig måde for netop din forretning.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan du kombinerer on premise og cloud
  • Viden om hvordan du kommer igang
  • Seneste nyt fra førende leverandører