Få styr på det rigtige setup: Skal du vælge on prem eller cloud? Eller en kombination?

Dato:
26/2 2019
Sted:
København S
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Afholdes også i Aarhus d. 28. februar 2019.

Mange virksomheder har i årevis opbevaret og håndteret deres data i egne datacentre, men med cloud computing er tingene for alvor i opbrud.

Kun de færreste flytter imidlertid al deres it ud i clouden. I stedet kan man med fordel rette blikket mod hybrid cloud-tilgangen, der rummer mulighed for optimal it-anvendelse for organisationen fra mange forretningsmæssige vinkler.

Her handler det om at kombinere din on premise-løsning og en eller flere cloud-løsninger til på bedst mulig måde at understøtte forretningen.

Der er fordele og ulemper ved både on premise og cloud: Cloud er fleksibel, agilt, altid køreklar, rig på services, altid opdateret og har typisk højt sikkerhedsniveau, men kan til gengæld være plaget af høj latency, compliance-krav og utryghed.

Omvendt kan on premise-løsninger i kælderen være besværlige at håndtere, uddaterede, langsomme og en dårlig businesscase - men til gengæld give høj tryghed, hurtig afvikling og fast pris.

I den rette kombination for netop din forretning kan organisationen for alvor maksimere workflows og drift til bedst mulig pris og højest mulige it-sikkerhedsniveau - uden at gå på kompromis med compliance-regler som eksempelvis GDPR.

Der skal træffes mange valg undervejs, for alt afhænger af forretningens mål, strategi og værdiskabelse - og de mulige løsninger i markedet.

Hvordan kommer jeg i gang? Skal jeg vælge cloud first eller on premise first? Hvilke funktioner skal i clouden og hvilke skal i kælderen? Hvad er fordelene og ulemperne? Hvor skal snittet ligge? Hvordan sikrer jeg data-portabilitet?

På dette event bliver du klogere på de muligheder, som du har for at designe en hybrid cloud-infrastruktur, der kombinerer on-premise og forskellige cloud-former på bedst mulig måde for netop din forretning.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:05
Modernize in place and grow in the cloud
Companies are turning to the cloud to build new digital experiences, enabled by fast development cycles. But for enterprises with decades of investment in legacy infrastructure, moving your entire data center footprint to the cloud overnight is rarely an option. This session will give you insight into how companies can modernize in place by providing a consistent foundation for managing applications across every environment: on-prem data centers, private hosted environments, and any public cloud environments you choose (multi-cloud).
Mads Kjærsgaard
Oplægsholder:
Mads Kjærsgaard
head of Google Cloud, Danmark og Island
Google

09:35
Three application experience showstoppers with a multi-cloud ecosystem
You brace a cloud architecture for your application(s) but worry about always-on app availability & performance. Will cloud reliability become a factor? Modern IT agility and velocity demands a new application experience (AX) architecture. We will explore 3 pitfalls to your app experience across a modern ecosystem and how you can properly architect your infrastructure for any private, public or hybrid cloud environment.
Carl Holt
Oplægsholder:
Carl Holt
EMEA presales manager
KEMP Technologies

Carl comes from an IT Security and Networking background after spending over 20 years in IT. He has an eye for opportunity and boasts a wealth of knowledge on all things Kemp. With a technical mindset and a slight commercial bias – Carl has a great way to articulate his knowledge to offer great advice in his field.


10:05
Hvordan får din virksomhed succes i et hybrid cloud-miljø?
Flere typer arkitekturer (onprem, co-located og/eller flere public clouds) skaber nye muligheder, men også potentielle udfordringer:
  • Hvilket miljø skal jeg vælge til mine workloads?
  • Hvilke forhold skal jeg skal være særligt opmærksom på i et hybrid cloud-miljø?
  • Hvordan kan jeg adressere potentielle faldgruber?
CloudPartners hjælper virksomheder med at finde den rette anvendelse af multi-environments, hvor hybrid/multi og public cloud i stigende grad fylder.

CloudPartners yder konsulentbistand i alle faser fra cloud strategy over cloud adoption til cloud delivery og cloud operations.

Ambitionen er, at deltagerne kan gå fra dagen med et billede af, at et hybrid cloud miljø er håndtérbart, men at der skal være en bevidsthed om den komplekse rejse, man igangsætter. Og at der findes partnere og supplerende værktøjer, som kan støtte op.
Benny Bøttkjær
Oplægsholder:
Benny Bøttkjær
COO
CloudPartners A/S Part of Conscia Group

Benny Bøttkjær har været en del af CloudPartners siden foråret 2018. Før dette har Benny Bøttkjær gennem en længere årrække varetaget forskellige ledelsesroller i NetDesign og TDC Erhverv.


10:35
Pause

10:55
Outsourcing eller on premise? Svaret er Enterprise Cloud i en hybrid verden
Cloud er først og fremmest en driftsmodel, der kendetegnes ved egenskaber som hurtig time-to-market, minimal forbrug af teknologi, forenklet betjening og løbende innovation. Cloud har vendt op og ned på vores gængse opfattelse af tilgangen til it. Men at flytte alle driftsopgaver ud i en public cloud er ikke realistisk. Hvad gør man så?

Nutanix hjælper it-folk med at bygge og vedligeholde kraftfulde multi-cloud-arkitekturer. Vores Enterprise Cloud OS-software binder private-, public- og distributed cloud-driftsmiljøer sammen under ét fælles kontrolmodul til håndtering af it-infrastruktur og applikationer af enhver størrelse.
Thomas A. Jensen
Oplægsholder:
Thomas A. Jensen
Country Manager
Nutanix

Thomas har mere en 25 års erfaring fra IT, med erfaring fra en række danske samt internationale roller. Thomas overtog ansvaret for Nutanix succes i Danmark i januar, efter en tid hos Gartner samt +10 år hos NetApp.


11:25
Få indsigt i erfaringerne hos Gyldendal
Hør om Gyldendals rejse fra klassisk legacy-infrastruktur gennem forskellige HyperConverged-platforme til opbygningen af en effektiv enterprise cloud-platform. Hør om tankerne, rejsen, erfaringerne, resultaterne og next step.
Thomas Knappe
Oplægsholder:
Thomas Knappe
head of IT Operations
Gyldendal A/S

12:00
Frokost

12:45
Forretningsværdi gennem cloudbaseret softwareudvikling
Det handler det ikke kun om at flytte ”as is” til cloud, men i langt højere grad om at målsætte ”to be” – og hvilken værdi det har for virksomheden at være i stand til eksempelvis at høste fordelene ved de nyeste og mest moderne teknologier, der kun findes i cloud.

At flytte en server fra kælderen til en cloud-provider er i bund og grund ikke særlig værdiskabende. At blive klogere på sine kundedata eller bygge nye services til kunderne er derimod noget, der kan omsættes til handlinger, som giver forretningsmæssig værdi – hurtigt!

Fremtiden handler om software og om at være i stand til at adoptere ny teknologi og turde skrotte det gamle. Vi skal hele tiden være i stand til at levere det, som kunderne og forretningen efterspørger.

Få et indblik i denne interessante verden af nye muligheder inden for cloudbaseret softwareudvikling med udgangspunkt i DevOps-tankegangen og de nyeste udviklingsprincipper. Leveret af en af landets førende udviklingseksperter.
Jørn Floor Andersen
Oplægsholder:
Jørn Floor Andersen
lead cloud architect
CLOUDEON

Jørn Floor Andersen er Lead Cloud Architect i CLOUDEON med ansvar for at bygge agile udviklingsydelser. Jørn har mere end 20 års erfaring med softwareudvikling. Ved siden af arbejdet er Jørn mentor i Scion DTU og medlem af Microsoft DevOps Leadership Group, hvor han er fasttrack-certificeret. Han har i de sidste 15 år været speaker på udvikler- og DevOps-konferencer. Han er desuden han medlem af Skats DevOps advisory board, ligesom han står i spidsen for et VSTS/TFS-community.


13:15
Forøg din evne til innovation, optimer dine omkostninger og bring agilitet på banen
Oracle er i samarbejde med flere kunder i gang med at forny hele den måde, som de driver it på. Typisk er de største udfordringer eksempelvis at udnytte elastisk kapacitet bedst muligt, at etablere driftsorganisation i en ny cloud samt at udnytte mulighederne i cloud til at forbinde, udvide, analysere og sikre applikationer og data med ny funktionalitet.

Oracle har udviklet unikke services, som hjælper vores kunder i cloud og som giver store besparelser, mere innovation og en større agilitet.

Kom og hør historien om to af vores store kunder, der har prøvet denne her transformation.
Peter Scharstein
Oplægsholder:
Peter Scharstein
Master Principal Cloud Architect
Oracle

Peter har samlet set 36 års erfaring fra IT-branchen og har arbejdet med udvikling, support, og salg af teknologi i det meste af tiden. Desuden har Peter 10 års erfaring som forretningskonsulent og været leder af Oracles nordeuropæiske arm for forretningskonsulenter og forretningsudvikling. Peter har erfaring med større virksomhedstransformationer inden for IT-området med mange store internationale virksomheder fra et vidt spænd af industrier. De sidste år har været fokuseret 100% på at udvikle Oracles cloud-forretning i Danmark og Norden, hvor Peter har arbejdet med nogen af Oracles største nordiske kunder og en transformation fra traditionelle operationelle IT-modeller til moderne datadrevne modeller.


13:45
Pause

14:05
Tænk hvis man kunne Google alle virksomhedens data...
Det er meget enkelt, Google har endelig lanceret deres bedste service nogensinde - til virksomheder. Med Google Cloud Search kan alle eksisterende platforme, databaser og applikationer helt enkelt gøres søgbare - on prem, private cloud, public cloud. Og Interfacet bestemmer du selv, Apps, website, intranet, widgets - du bestemmer.

Google erklærer nu for alvor sine konkurrenter krig, på deres egen hjemmebane, og løser det problem vi alle kender: at finde data! Enkelt, lynhurtigt og med hele søgealgoritmen og den kunstige intelligens fra Google, som du i dag allerede bruger mindst 30 gange dagligt. Og nej, data skal ikke flyttes til Google!.

Finn viser en live demo, glæd dig - det bliver spændende at se.
Finn H. Krusholm
Oplægsholder:
Finn H. Krusholm
Digital evangelist, Investor & Co-founder
APPS People

Finn H. Krusholm er direktør hos nordens største Google Business partner, APPS People, og har dertil siddet i såvel Googles som Microsofts advisory boards.


14:35
Et af verdens største Linux-datacentre er……Microsoft Azure
Microsoft Azure er designet til at virke som en naturlig udvidelse af kundernes eksisterende miljøer. Azure er designet således, at kundernes eksisterende workloads skal kunne afvikles lige så naturligt i Azure eller
i en hybrid med Azure som on premise. Azure er også en meget naturlig platform for et DevOps-miljø med en meget lang liste af PaaS-services.

Vi vil i dette indlæg se på, hvorledes Azure har udviklet sig, ligesom vi vil se på de umiddelbare fremtidige tiltag. Dette vil ske med udgangspunkt i den måde, hvorpå en række af vores danske kunder allerede benytter Azure.
Jan Cordtz
Oplægsholder:
Jan Cordtz
Microsoft
cloud solution architect

15:20
Opsummering og tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan du kombinerer on premise og cloud
  • Viden om hvordan du kommer igang
  • Seneste nyt fra førende leverandører
Praktiske Oplysninger
Dato:
26/2 2019
Tid:
08:30 til 15:20
Sted:
Comwell Conference Center Copenhagen
Center Blvd. 5
2300 København S
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language