Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Dan Jensen
redaktør
Computerworld

Dan Jensen er nyhedsredaktør på Computerworld og skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.


09:05
Modernize in place and grow in the cloud
Companies are turning to the cloud to build new digital experiences, enabled by fast development cycles. But for enterprises with decades of investment in legacy infrastructure, moving your entire data center footprint to the cloud overnight is rarely an option. This session will give you insight into how companies can modernize in place by providing a consistent foundation for managing applications across every environment: on-prem data centers, private hosted environments, and any public cloud environments you choose (multi-cloud).
oplægsholder
Oplægsholder:
Mads Kjærsgaard
head of Google Cloud, Danmark og Island
Google

09:35
Three application experience showstoppers with a multi-cloud ecosystem
You brace a cloud architecture for your application(s) but worry about always-on app availability & performance. Will cloud reliability become a factor? Modern IT agility and velocity demands a new application experience (AX) architecture. We will explore 3 pitfalls to your app experience across a modern ecosystem and how you can properly architect your infrastructure for any private, public or hybrid cloud environment.
oplægsholder
Oplægsholder:
Carl Holt
EMEA presales manager
KEMP Technologies

Carl comes from an IT Security and Networking background after spending over 20 years in IT. He has an eye for opportunity and boasts a wealth of knowledge on all things Kemp. With a technical mindset and a slight commercial bias – Carl has a great way to articulate his knowledge to offer great advice in his field.


10:05
Hvordan får din virksomhed succes i et hybrid cloud-miljø?
Flere typer arkitekturer (onprem, co-located og/eller flere public clouds) skaber nye muligheder, men også potentielle udfordringer:
  • Hvilket miljø skal jeg vælge til mine workloads?
  • Hvilke forhold skal jeg skal være særligt opmærksom på i et hybrid cloud-miljø?
  • Hvordan kan jeg adressere potentielle faldgruber?
CloudPartners hjælper virksomheder med at finde den rette anvendelse af multi-environments, hvor hybrid/multi og public cloud i stigende grad fylder.

CloudPartners yder konsulentbistand i alle faser fra cloud strategy over cloud adoption til cloud delivery og cloud operations.

Ambitionen er, at deltagerne kan gå fra dagen med et billede af, at et hybrid cloud miljø er håndtérbart, men at der skal være en bevidsthed om den komplekse rejse, man igangsætter. Og at der findes partnere og supplerende værktøjer, som kan støtte op.
oplægsholder
Oplægsholder:
Benny Bøttkjær
COO
CloudPartners A/S Part of Conscia Group

Benny Bøttkjær har været en del af CloudPartners siden foråret 2018. Før dette har Benny Bøttkjær gennem en længere årrække varetaget forskellige ledelsesroller i NetDesign og TDC Erhverv.


10:35
Pause

10:55
Outsourcing eller on premise? Svaret er Enterprise Cloud i en hybrid verden
Cloud er først og fremmest en driftsmodel, der kendetegnes ved egenskaber som hurtig time-to-market, minimal forbrug af teknologi, forenklet betjening og løbende innovation. Cloud har vendt op og ned på vores gængse opfattelse af tilgangen til it. Men at flytte alle driftsopgaver ud i en public cloud er ikke realistisk. Hvad gør man så?

Nutanix hjælper it-folk med at bygge og vedligeholde kraftfulde multi-cloud-arkitekturer. Vores Enterprise Cloud OS-software binder private-, public- og distributed cloud-driftsmiljøer sammen under ét fælles kontrolmodul til håndtering af it-infrastruktur og applikationer af enhver størrelse.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thomas A. Jensen
Country Manager
Nutanix

Thomas har mere en 25 års erfaring fra IT, med erfaring fra en række danske samt internationale roller. Thomas overtog ansvaret for Nutanix succes i Danmark i januar, efter en tid hos Gartner samt +10 år hos NetApp.


11:25
Få indsigt i erfaringerne hos Gyldendal
Hør om Gyldendals rejse fra klassisk legacy-infrastruktur gennem forskellige HyperConverged-platforme til opbygningen af en effektiv enterprise cloud-platform. Hør om tankerne, rejsen, erfaringerne, resultaterne og next step.
oplægsholder
Oplægsholder:
Thomas Knappe
head of IT Operations
Gyldendal A/S

12:00
Frokost

12:45
Forretningsværdi gennem cloudbaseret softwareudvikling
Det handler det ikke kun om at flytte ”as is” til cloud, men i langt højere grad om at målsætte ”to be” – og hvilken værdi det har for virksomheden at være i stand til eksempelvis at høste fordelene ved de nyeste og mest moderne teknologier, der kun findes i cloud.

At flytte en server fra kælderen til en cloud-provider er i bund og grund ikke særlig værdiskabende. At blive klogere på sine kundedata eller bygge nye services til kunderne er derimod noget, der kan omsættes til handlinger, som giver forretningsmæssig værdi – hurtigt!

Fremtiden handler om software og om at være i stand til at adoptere ny teknologi og turde skrotte det gamle. Vi skal hele tiden være i stand til at levere det, som kunderne og forretningen efterspørger.

Få et indblik i denne interessante verden af nye muligheder inden for cloudbaseret softwareudvikling med udgangspunkt i DevOps-tankegangen og de nyeste udviklingsprincipper. Leveret af en af landets førende udviklingseksperter.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jørn Floor Andersen
lead cloud architect
CLOUDEON

Jørn Floor Andersen er Lead Cloud Architect i CLOUDEON med ansvar for at bygge agile udviklingsydelser. Jørn har mere end 20 års erfaring med softwareudvikling. Ved siden af arbejdet er Jørn mentor i Scion DTU og medlem af Microsoft DevOps Leadership Group, hvor han er fasttrack-certificeret. Han har i de sidste 15 år været speaker på udvikler- og DevOps-konferencer. Han er desuden han medlem af Skats DevOps advisory board, ligesom han står i spidsen for et VSTS/TFS-community.


13:15
Forøg din evne til innovation, optimer dine omkostninger og bring agilitet på banen
Oracle er i samarbejde med flere kunder i gang med at forny hele den måde, som de driver it på. Typisk er de største udfordringer eksempelvis at udnytte elastisk kapacitet bedst muligt, at etablere driftsorganisation i en ny cloud samt at udnytte mulighederne i cloud til at forbinde, udvide, analysere og sikre applikationer og data med ny funktionalitet.

Oracle har udviklet unikke services, som hjælper vores kunder i cloud og som giver store besparelser, mere innovation og en større agilitet.

Kom og hør historien om to af vores store kunder, der har prøvet denne her transformation.
oplægsholder
Oplægsholder:
Peter Scharstein
director, business development
Oracle

Peter Scharstein has been involved in the transformation of IT and Cloud implementations for the past 10 years. Currently, the focus is 100% on making Oracle’s Cloud a success in the market. Peter Scharstein has previously been the leader of Oracle's management consulting group, worked with Oracle's support in connection with Startup's, in addition, Peter has extensive international experience in IT consulting and management.


13:45
Pause

14:05
Tænk hvis man kunne Google alle virksomhedens data...
Det er meget enkelt, Google har endelig lanceret deres bedste service nogensinde - til virksomheder. Med Google Cloud Search kan alle eksisterende platforme, databaser og applikationer helt enkelt gøres søgbare - on prem, private cloud, public cloud. Og Interfacet bestemmer du selv, Apps, website, intranet, widgets - du bestemmer.

Google erklærer nu for alvor sine konkurrenter krig, på deres egen hjemmebane, og løser det problem vi alle kender: at finde data! Enkelt, lynhurtigt og med hele søgealgoritmen og den kunstige intelligens fra Google, som du i dag allerede bruger mindst 30 gange dagligt. Og nej, data skal ikke flyttes til Google!.

Finn viser en live demo, glæd dig - det bliver spændende at se.
oplægsholder
Oplægsholder:
Finn H. Krusholm
Digital evangelist, Investor & Co-founder
APPS People

Finn H. Krusholm er direktør hos nordens største Google Business partner, APPS People, og har dertil siddet i såvel Googles som Microsofts advisory boards.


14:35
Et af verdens største Linux-datacentre er……Microsoft Azure
Microsoft Azure er designet til at virke som en naturlig udvidelse af kundernes eksisterende miljøer. Azure er designet således, at kundernes eksisterende workloads skal kunne afvikles lige så naturligt i Azure eller
i en hybrid med Azure som on premise. Azure er også en meget naturlig platform for et DevOps-miljø med en meget lang liste af PaaS-services.

Vi vil i dette indlæg se på, hvorledes Azure har udviklet sig, ligesom vi vil se på de umiddelbare fremtidige tiltag. Dette vil ske med udgangspunkt i den måde, hvorpå en række af vores danske kunder allerede benytter Azure.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jan Cordtz
Microsoft
cloud solution architect

15:20
Opsummering og tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan du kombinerer on premise og cloud
  • Viden om hvordan du kommer igang
  • Seneste nyt fra førende leverandører
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 15:20
Sted:
Comwell Conference Center Copenhagen
Center Blvd. 5
2300 København S
Pris:
Gratis deltagelse