Program:


08:30 - 09:00
Registrering og morgenmad

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:35
Modernize in place and grow in the cloud
Companies are turning to the cloud to build new digital experiences, enabled by fast development cycles. But for enterprises with decades of investment in legacy infrastructure, moving your entire data center footprint to the cloud overnight is rarely an option. This session will give you insight into how companies can modernize in place by providing a consistent foundation for managing applications across every environment: on-prem data centers, private hosted environments, and any public cloud environments you choose (multi-cloud).
Oplægsholder:
Mads Kjærsgaard
head of Google Cloud, Danmark og Island
Google

09:35 - 10:00
Hvordan får din virksomhed succes i et hybrid cloud-miljø?
Flere typer arkitekturer (onprem, co-located og/eller flere public clouds) skaber nye muligheder, men også potentielle udfordringer:
  • Hvilket miljø skal jeg vælge til mine workloads?
  • Hvilke forhold skal jeg skal være særligt opmærksom på i et hybrid cloud-miljø?
  • Hvordan kan jeg adressere potentielle faldgruber?
CloudPartners hjælper virksomheder med at finde den rette anvendelse af multi-environments, hvor hybrid/multi og public cloud i stigende grad fylder.

CloudPartners yder konsulentbistand i alle faser fra cloud strategy, over cloud adoption til cloud delivery og cloud operations.

Ambitionen er, at deltagerne kan gå fra dagen med et billede af, at et hybrid cloud miljø er håndtérbart, men at der skal være en bevidsthed om den komplekse rejse, man igangsætter. Og at der findes partnere og supplerende værktøjer, som kan støtte op.
Oplægsholder:
Benny Bøttkjær
COO
CloudPartners A/S Part of Conscia Group

10:05 - 10:30
Multi-cloud i praksis - en quick-guide
Både medier og analysebureauer flyder over med fagtermer, buzzwords og salgssnak. Men hvad betyder det alt sammen, og hvorfor er det vigtigt om noget er ”IaaS”, ”PaaS” eller ”SaaS”? Hvordan kommer man nemmest i gang med tiltag, der giver mening, og hvordan spiller det sammen med den infrastruktur, som I allerede har?

Får styr på begreberne og gå hjem med din egen quick-guide til din virksomheds multi-cloud fremtid.
Oplægsholder:
Jesper Sommer
Business Manager
Progressive

10:35 - 10:55
Pause

10:55 - 11:20
Outsourcing eller on premise? Svaret er Enterprise Cloud i en hybrid verden
Cloud er først og fremmest en driftsmodel, der kendetegnes ved egenskaber som hurtig time-to-market, minimal forbrug af teknologi, forenklet betjening og løbende innovation. Cloud har vendt op og ned på vores gængse opfattelse af tilgangen til it. Men at flytte alle driftsopgaver ud i en public cloud er ikke realistisk. Hvad gør man så?

Nutanix hjælper it-folk med at bygge og vedligeholde kraftfulde multi-cloud-arkitekturer. Vores Enterprise Cloud OS-software binder private-, public- og distributed cloud-driftsmiljøer sammen under ét fælles kontrolmodul til håndtering af it-infrastruktur og applikationer af enhver størrelse.
Oplægsholder:
Thomas A. Jensen
Country Manager
Nutanix

11:25 - 11:55
Få indsigt i erfaringerne hos Gyldendal
Hør Gyldendals rejse fra klassisk legacy-infrastruktur, gennem forskellige hyperconverged platforme til opbygningen af en effektiv enterprise cloud-platform. Hør om tankerne, rejsen, erfaringerne, resultaterne og next step.
Oplægsholder:
Thomas Knappe
head of IT Operations
Gyldendal A/S

12:00 - 12:45
Frokost

12:45 - 13:10
Tænk hvis man kunne Google alle virksomhedens data...
Det er meget enkelt, Google har endelig lanceret deres bedste service nogensinde - til virksomheder. Med Google Cloud Search kan alle eksisterende platforme, databaser og applikationer helt enkelt gøres søgbare - on prem, private cloud, public cloud. Og Interfacet bestemmer du selv, Apps, website, intranet, widgets - du bestemmer.

Google erklærer nu for alvor sine konkurrenter krig, på deres egen hjemmebane, og løser det problem vi alle kender: at finde data! Enkelt, lynhurtigt og med hele søgealgoritmen og den kunstige intelligens fra Google, som du i dag allerede bruger mindst 30 gange dagligt. Og nej, data skal ikke flyttes til Google!.

Finn viser en live demo, glæd dig - det bliver spændende at se.
Oplægsholder:
Finn H. Krusholm
Digital evangelist, Investor & Co-founder
APPS People

13:15 - 13:40
Sikkerhed og Privacy by Design. - Tænk it-sikkerhed ind fra start - også i din cloudløsning
Cloud-løsninger har mange fordele men indebærer også en ændret risiko for angreb. Vi kommer ind på, hvordan du kan undgå nogle af disse trusler, og hvilke spørgsmål du kan stille til dine leverandører. Vi ser både på nogle af fremtidens kryptologiske løsninger omkring cloud-sikkerhed, men også på de gode råd du kan tage i brug allerede nu.
Oplægsholder:
Gert Læssøe Mikkelsen
Ph.d., Head of Security Lab
Alexandra Instituttet

13:45 - 14:05
Pause

14:05 - 14:45
Et af verdens største Linux datacentre er……Microsoft Azure
Microsoft Azure er designet til at virke som en naturlig udvidelse af kundernes eksisterende miljøer. Azure er designet således, at kundernes eksisterende workloads skal kunne afvikles lige så naturligt i Azure eller
i en hybrid med Azure som on premise. Azure er også en meget naturlig platform for et DevOps-miljø med en meget lang liste af PaaS-services.

Vi vil i dette indlæg se på, hvorledes Azure har udviklet sig, ligesom vi vil se på de umiddelbare fremtidige tiltag. Dette vil ske med udgangspunkt i den måde, hvorpå en række af vores danske kunder allerede benytter Azure.
Oplægsholder:
Jan Cordtz
Microsoft
cloud solution architect

14:50 - 14:50
Opsummering og tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan du kombinerer on premise og cloud
  • Viden om hvordan du kommer igang
  • Seneste nyt fra førende leverandører
Praktiske Oplysninger
Dato:
28/2 2019
Tid:
08:30 til 14:50
Sted:
Comwell Hotel Aarhus
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language