Digital transformation med Microsoft Dynamics 365

Dato:
13/11 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Der skal træffes vigtige valg under den digitale transformation, som alle toneangivende virksomheder i disse år gennemgår.

Det rette forretningsssystem, de rigtige værktøjer og de rette processer kan udløse enorme gevinster - uanset hvor langt din virksomhed er kommet i processen.

Det kræver en strategisk, fokuseret og målrettet indsats - og teknologi til at understøtte processen.

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics nye innovative muligheder for at skabe dyb indsigt, sammenhæng og digital værdiskabelse i forretningen og dens processer.

Kom og hør om de nye muligheder præsenteret af Microsoft samt en af verdens førende Microsoft-partnere, CGI, der med sin indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

Arrangementet er for både nuværende MS Dynamics-kunder, virksomheder der allerede er godt i gang med den digitale transformation, samt virksomheder, der står på tærsklen til at sætte gang i digital transformation.

Vi runder denne spændende formiddag af med en let netværksfrokost med mulighed for en uddybende snak med andre beslutningstagere samt eksperter i Dynamics, digital transformation og innovative emerging technologies.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst og kort introduktion til CGI
Jacob Ringgaard
Oplægsholder:
Jacob Ringgaard
vice president, manufacturing sector
CGI
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:15
Dynamics 365: Transformer måden, du driver din forretning på
Der skal træffes mange - og rigtige - valg, når du går i gang med at transformere din virksomheds forretningsprocesser over mod den digitale virksomhed. Til gengæld er gevinsterne store.

Der ligger i Dynamics 365 nye innovative muligheder for at udnytte, analysere og håndtere data i en fælles sammenhæng, der binder mange af virksomhedens forretningsprocesser sammen på tværs af cloud og enheder.
Og der er meget mere på vej i Microsofts roadmap.

Kom og hør Microsoft fortælle om, hvad der er i vente – og hvad du konkret kan bruge de nye muligheder i Dynamics 365 til lige nu.
Bo Møller
Oplægsholder:
Bo Møller
principal, Dynamics 365
Microsoft

09:45
Digital transformation: Strategi, beslutningsgrundlag og planlægning
Innovative ledere benytter digital transformation til at gøre deres organisationer mere kundecentrerede, agile og sammenhængende.

Men den hårde sandhed er, at 8 ud af 10 digitale initiativer ikke skaber den forventede værdi.

Den manglende succes skyldes blandt andet, at teknologi kun er en del af løsningen, når det kommer til digital transformation.

For at realisere det fulde digitale potentiale skal transformationen ske på tværs af tre områder: Organisation, forretningsmodel og teknologi.

Hør hvordan du kommer i gang med opgaven, får indkredset de nye, digitale muligheder for din forretning samt får sat den rigtige kurs allerede fra begyndelsen med de rigtige roadmaps og det rigtige fokus.
Uffe Pallesen
Oplægsholder:
Uffe Pallesen
Director Consulting Services
CGI

Uffe Pallesen har 25 års erfaring i at sælge, designe og implementere store it-projekter baseret på løsninger som ERP, CRM, BI og webapplikationer til nationale og internationale kunder.


10:15
Microsoft AppSource: En ny måde at implementere tillægsløsninger i Dynamics 365
Korrekte data om varer, kunder og leverandører er helt centrale i den daglige drift, men for mange virksomheder kan det være en udfordring at etablere velfungerende processer for data governance og master data management.

Løsningen CDD fra Microsoft AppSourcce kan løse udfordringen og minimere antallet af fejl, strømline rapportering og analyse-arbejdet og sikre højere datakvalitet.

Det er en app, og den virker fantastisk godt. Hør, hvad den kan - og hvad du kan få ud af den i din dagligdag og din forretning
Jan Irring Larsen
Oplægsholder:
Jan Irring Larsen
Director
CGI Danmark A/S

Jan er en yderst erfaren og engageret Solution Architect og Data Management-specialist med dyb indsigt i business-systemers egenskaber og funktioner, forretningsprocesser og virksomheders data - en erfaring og indsigt, som Jan bl.a. bruger til at styre og udvikle forskellige business-scenarier i sin egenskab af Director for Data Management i CGI.


10:45
Pause

11:00
For folk i marken: Connected field service og predictive maintenance med IoT og advanced analytics
Dynamics 365 rummer innovative og stærke muligheder for alle virksomheder, der har kørende teknikere ‘i marken.’
I de nye løsninger kan de på en sikker måde disponere direkte i systemet fra distancen - og disse data kan effektivt kobles sammen med sensor-data og bearbejdes i intelligente analyseværktøjer, som vi udnytter til blandt andet predictive maintenance.

Hør om mulighederne for at udvikle netop din forretning med nye services, der kobler enheder og systemer sammen med kraftfulde analyseværktøjer i skyen.
Kim Nikolajsen
Oplægsholder:
Kim Nikolajsen
team manager, IoT & Advanced Analytics
CGI

11:30
Artificial intelligence og machine learning med MS Azure
Med de stærke cloudbaserede analyseværktøjer i Microsoft Azure har du mulighed for at anskue din virksomheds data på helt nye måder.

Microsofts stærke ML- og AI-værktøjer giver dig mulighed for at håndtere data interaktivt og få dyb indsigt i din virksomhed til at skabe grundlag for forandringer og større kundeværdi. Med MS Azure kan alle nemt implementere intelligent data-analyse i deres forretning til en skalerbar pris.

Hør om konkrete eksempler og kundecases, som har udnyttet teknologien.
Jens Christian Volhøj
Oplægsholder:
Jens Christian Volhøj
Director, Scandinavia Cloud Practice
CGI Denmark

12:00
Performance management
I en digital verden er det afgørende at have en sammenhængende tilgang til strategi, planlægning, rapportering og analyse baseret på moderne og åbne platforme.

Hør om effektive løsninger, der kan øge din virksomheds performance målbart og koblet op på virksomhedens strategi - og hjælper den til at nå de opstillede mål.
Stig Thougaard
Oplægsholder:
Stig Thougaard
director, Consulting Services,
CGI

12:30
Sandwich – og mulighed for drøftelse med eksperterne om dagens emne ved bordene.

13:15
Tak for idag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.