Cybersecurity Excellence Day 2023

Dato:
07/6 2023
Sted:
Klampenborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Design, understøt og fasthold den bedste sikkerhedskultur

ZeroTrust, DNS Security, SOC, Cloud Security as a Service og flere.
Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende.

På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

Vi stiller desuden skarpt på kommer den menneskelige faktor, som spiller en langt større rolle, end de fleste cybersikkerhedsansvarlige måske bryder sig om at erkende. Især i en tid, hvor stadig mere arbejde foregår via cloudtjenester og på lokationer udenfor virksomhedens sikrede netværk.

For selv den mest opdaterede og effektive sikkerhedsinfrastruktur kan ikke stille meget op, medmindre du formår at udvikle, fastholde og kontinuerligt opdatere en proaktiv sikkerhedskultur på tværs af hele din organisation.

Bliv inspireret gennem oplæg, der giver praktisk håndtérbare bud på, hvordan du forbereder din organisation og kolleger på at støtte effektivt op om sikkerhedsarbejdet.

Desuden får du overblikket fra sikkerhedseksperter med senest opdaterede viden om aktuelle trusler og om, hvilke teknologier der kan imødegå dem.

Hør også om, hvordan du:
  • Forbereder dig på at håndtere katastrofen, før den faktisk indtræder
  • Mest effektivt identificerer og imødegår sårbarheder i virksomheden
  • Kan anvende AI i cyberforsvaret
  • Prioriterer sikkerhedsindsatsen, så du primært anvender kræfterne på at forebygge tab af de data og systemer af størst betydning for dig, dine kunder og samarbejdspartnere.

Se program
Det får du ud af det
  • Få indblik i, hvordan du forbereder dig på at håndtere katastrofen, før den faktisk indtræder.
  • Få overblik over, hvordan du kan anvende AI i cyberforsvaret.
  • Få inspiration til, hvordan du effektivt identificerer og imødegår sårbarheder i virksomheden.
Praktiske Oplysninger
Dato:
07/6 2023
Tid:
08:30 til 14:20
Sted:
Klampenborg Galopbane
Klampenborgvej 52
2930 Klampenborg
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language