AWS excellence day Digitalt event

Dato:
21/4 2022
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Amazon Web Services har i flere år været den nok mest anvendte cloud services-platform i verden, og mange af os anvender jævnligt services og tjenester, som bliver drevet og hostet i en af AWS’ mange datacentre verden over.

De tæller nemlig tjenester som Airbn, Danske Bank, TV 2, Topdanmark, Vivino, Queue-it, Mærsk, Novo Nordisk, Aula, Netflix, Velliv, Tryg, Disney, LinkedIn, Facebook, Twitter, SAP, The Weather Company, Ticketmaster, Unilever og mange andre.

Det er der gode grunde til.

For det mægtige selskab - der er opbygget af Andy Jassy, som i 2021 afløste Jeff Bezos som topchef for Amazon - står i dag bag en meget lang liste af forskellige services, tjenester og teknologier, der er bygget oven på selskabets cloud platform.

Alle disse services sælges ‘on demand’ og er altid tilgængelige og anvendelige. Det betyder, at de uden videre kan anvendes af alle størrelser virksomheder, som kan betale efter brug og som altid kan skalere op og ned.

Den meget omfangsrige palet af avancerede teknologier oven på cloud-platformen inkluderer blandt meget andet værktøjer til DevOps, enterprise apps, mobile, IoT, blockchain, storage, business support, hybrid, core services, management tools, sikkerhed og machine learning.

Senest har selskabet dedikeret sig til at understøtte hybride løsninger og altså understøtte on prem-workloads også.

Der er meget mere på vej.

På AWS Excellence Day kan du høre meget mere om, hvad du kan få ud af den meget omfangsrige AWS-palette, hvordan du kommer i gang (også i det små), og hvordan du kan integrere og skalere brugen af AWS’ løsninger i dit eget setup.

Vi byder velkommen til en række af de bedste og mest vidende AWS-folk i Danmark. Du kan høre om deres erfaringer og deres forventninger til fremtidens AWS og få ny inspiration til udviklingen og driften af dit eksisterende setup - og selvfølgelig få mulighed for at stille spørgsmål.

På AWS Excellence Day 2021 kommer vi blandt andet ind på:

  • Opgradering: Hvornår og hvordan giver det mening?
  • Cloud eller on premise: Hvad er de danske erfaringer?
  • Hvordan kan jeg få udbytte af den store AWS-stack?
  • Hvordan kan jeg integrere AWS med mit nuværende setup?

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:25
Veeam

09:45
Keycore

10:05
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Keynote

11:35
Tak for i dag

11:40
Dagens moderator samler op