Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Innovation med AWS - AWS i Danmark
I takt med at flere danske virksomheder flytter deres IT-systemer over i AWS' cloud, opstår nye behov i organisationerne for at følge med udviklingen, fx i forhold til at nå sine bæredygtighedsmål og overholde lovgivningen og de nyeste standarder. AWS er en drivkraft inden for innovation og deler på dette event ud af sin viden og sine nyeste tiltag med deltagerne, ligesom AWS kan hjælpe med at finde de rette kompetencer til din organisation.
Danielle Gorlick
Keynote:
Danielle Gorlick
Head of engagement for EMEA
AMAZON WEB SERVICES

Danielle Gorlick is currently the Acting General Manager of Amazon Web Services Nordics and Baltics since April 2021. Previously she was responsible for building and leading the SMB and Mid-Market commercial sales organization in the Nordics & Baltics starting in 2018. Prior to this Danielle held leadership positions across several EMEA markets including Benelux, Italy and Spain working with a wide variety of customers spanning from hot startups, digital native companies, ISVs, SMBs and Enterprises across all industry verticals. Before joining the leadership team at AWS Danielle was working with customers across several different industries in the UKIR market and Israel. Danielle has worked and live abroad from her home country, the U.S., for 9 years. Her and her family currently live in Stockholm, Sweden.


09:30
Er din data sikret i skyen?
I takt med at applikationer og software bliver mere og mere forretningskritisk, ser flere virksomheder på at flytte alt eller dele af deres data og applikationer over i skyen. Det ender ofte med en hybrid løsning. Cloud er en fantastisk platform for virksomheders adgang til ny teknologi, men mange glemmer, at det stadig er den enkelte virksomheds ansvar at beskytte data. Backupløsninger er ikke indbygget i cloud platforme og ofte bliver de krav man normalt stiller til en on prem løsning ikke videreført i en cloudløsning.

Med dette indlæg vil Martin Plesner-Jacoben komme ind på, hvordan man enkelt og smidigt sikrer at virksomhedens data er beskyttet i en hybrid cloudløsning.
Martin Plesner-Jacobsen
Oplægsholder:
Martin Plesner-Jacobsen
Senior System Engineer
Veeam Software

Martin har siden 2002 arbejdet som konsulent hos de største danske virksomheder og har været med til at omlægge og effektivisere deres IT. Martin har dybe kompetencer inden for sikkerhed, virtualisering og optimering af it-drift og har speciale i en række cloudprodukter, Microsoft og VMware.

Siden 2004 har Martin rådgivet Veeams kunder og partnere i at få mest muligt ud af Veeams platform ved at udvikle og være med til at eksekvere på strategier for cloud, backup og ikke mindst sikkerhed.


09:50
Accelereret Cloud Migration med både forankring & fremtidssikring
Vi kender alle de fire faser af cloud migration: Assess, Mobilize, Migrate & Modernize.

Men effektiv og succesfuld migration kræver en langt mere grundig og struktureret proces, hvis den skal realisere det fulde potentiale og opnå opbakning og forankring i hele organisationen.

Partner i KeyCore – en af Skandinaviens førende AWS-leverandører – Tue Lystrup, viser, hvordan et nøje orkestreret forløb både vil accelerere cloud migrationen og etablere et solidt fremtidssikret resultat.
Tue Lystrup
Oplægsholder:
Tue Lystrup
Sales Director, Partner
Keycore

Erfaren leder med ansvar for formidling af AWS-baserede cloudløsninger til private og offentlige aktører i Skandinavien. Klummeskribent og debattør med særligt fokus på IT-sikkerhed, AI/ML, cloud og digital forretningsudvikling.


10:10
Pause

10:25
Ryk din organisation fremad og saml din multi-cloud platform på dine betingelser i 2022
Forrester og Dell Technologies deler den opfattelse, at 2022 bliver det år, hvor multi-cloud bliver hverdagskost i danske virksomheder.

Mange virksomheder har måske startet en cloud rejse med fx mail og teams – men vil reelt gerne udnytte de services der ligger i AWS. Det har vist sig være mere vanskeligt end forventet, da mail og team rejsen har medført andre cloud services fra den første leverandør.

Dell Technologies vil gerne inspirere til, hvordan vi hjælper vores kunder med at optimere en multicloud rejse, så der også kan aftages services fra AWS.
Poul Kjeldgaard
Oplægsholder:
Poul Kjeldgaard
Field CTO
Dell Technologies Danmark

Poul har tidligere arbejdet i HP, IBM, Microsoft og Hitachi med operations, salg, ledelse, forretningsudvikling, projektansvarlig og nu som CTO hos Dell.


10:45
Public Cloud i den finansielle sektor - det er ikke lige så let som at swipe et kreditkort
Donatas Bagdonas fortæller om Danske Banks erfaringer med at rykke over i public cloud, hvordan de skalerer deres brug af cloudservices og beskriver bankens arbejde med governance og databeskyttelse på tværs af forskellige interne afdelinger.

Indlægget afholdes på engelsk
Donatas Bagdonas
Keynote:
Donatas Bagdonas
Multicloud Service Owner
Danske Bank

Currently, Multicloud service owner Donatas Bagdonas is responsible for public cloud delivery in Danske Bank. He has extensive knowledge of public cloud compliance, design, development and operations.
Previously Donatas was responsible for Office 365 and Mobile solutions deliveries in Danske Bank.
Before, Donatas worked for Barclays Bank, responsible for global infrastructure resilience and compliance projects.
Donatas has seven years of experience in the financial industry.


11:05
Dagens moderator samler op
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.

Praktiske Oplysninger
Dato:
21/4 2022
Tid:
09:00 til 11:05
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language