Digital Innovation Summit: Innovation og strategi - fra ide til forretning

Dato:
25/4 2019
Sted:
Pris:
995 kr

Digitalisering er i stærkt stigende omfang ved at blive selve grundlaget for forretningen i de danske virksomheder: Avanceret datanalyse, selvbetjening, automatisering, lagerstyring, kundeforståelse, supply chain management, performance management og innovation i sig selv er discipliner, som kan give kant til konkurrenterne og give store fordele.

I de bedste virksomheder er digitaliseringen og innovationen godt på vej til at flytte ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden, hvor alle afdelinger tænker i nye processer og innovation.

Det stiller store krav til it-afdelingen, for med digitaliserings-forståelsen følger tårnhøje krav fra forretningen, der forventer at blive vejledt og rådgivet - og at der bliver eksekveret på forretningsniveau.

Det kræver, at it-afdelingen håndterer det voksende behov for agil udvikling og drift og klæder forretningen på til at efterspørge og forbruge skalérbar og omstillingsparat it - og som samtidig understøtter, at operationelle beslutninger træffes tæt på kunderne.

Det handler om både transformation og innovation: Samtidig med at virksomheden digitaliseres, skal den i stigende grad være innovativ og agil - og altid understøtte de punkter, hvor værdiskabelsen findes for virksomhedens kunder.

Det kan lyde flyvsk. Men på Innovation Summit 2019 får vi begreberne ned i øjenhøjde.

Her vil du kunne høre konkrete erfaringer om konkrete projekter, der har udfoldet sig i digitaliseringens og innovationens tegn med den digitale sammenkobling med forretningens strategi som omdrejningspunkt - altså vejen fra ide til forretning.

Du vil kunne høre om innovationsmetoder som Google Sprint og pretotyping (‘fake it till you make it’). Og du vil kunne høre erfaringer fra nogle af de skarpeste innovations- og digitaliseringshjerner herhjemme.

Hvordan får man koblet ideer og produktion sammen? Hvordan finder man frem til, hvor fremtidens værdiskabelse ligger? Hvordan sikrer du en veldrevet og bæredygtig, innovativ kultur? Og hvilke metoder er bedst til innovation? Hvordan vælger vi de nøjagtigt rigtige teknologier - og hvordan sikrer vi, at vi bedst muligt udnytter mulighederne i dem? Hvordan kommercialiserer vi vores data bedst muligt?

Få konkrete indspark fra forretningsudviklere, marketingfolk, procesfolk, pretotyping-folk og andre på Innovation Summit og bliv inspireret til at komme videre med dine egne it-satsninger.

I de bedste virksomheder er digitaliseringen og innovationen godt på vej til at flytte ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden, hvor alle afdelinger tænker i nye processer og innovation.

På Digital Innovation Summit kan du høre om konkrete projekter, værktøjer og metoder til at sat din digitale innovation og forretningsudvikling på skinner.

Du kan blandt andet høre om:

  • Hvordan du kan få innovationen sat på skinner.
  • Hvordan du anvender pretotyping til effektiv udvikling
  • Hvordan du vælger de bedste teknologier - hele tiden.
  • Hvordan du kommer fra ide til forretning.


Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKDIGI". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program