Program:


08:30 - 09:00
Registrering og morgenmad

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:40
Sæt strøm til din innovation
Digital transformation. Digital disruption. Digital strategi. Kunstig intelligens. Ansigtsgenkendelse. Droneteknologi. Kært barn har mange navne. Succesen opstår, når de digitale elementer kan tappe ind i eksisterende processer og fysiske forretningsgange.

I Alexandra Instituttet A/S arbejder vi som bindeled mellem forskning og erhvervslivet målrettet med dagsordenerne inden for kunstig intelligens. Vi kommer her med eksempler på, hvordan denne hype er blevet omsat af danske virksomheder til konkrete løsninger. Samtidig vil vi forsøge at afmystificere hele begrebet kunstig intelligens.
Oplægsholder:
Sacha Mendes da Silva
Deputy Head, Data Science and Engineering Lab
Alexandra Instituttet

09:45 - 10:20
Digitalisering - hvordan sætter du strøm til den digitale forretning?
Oplægsholder:
Peter Schrøder
CDO
Mærsk Tankers

10:25 - 10:55
Pause

10:55 - 11:20
Sådan arbejder Signicat med innovation for at skabe personlige, sikre og nemme tjenester
Den digitale revolution har givet os nye services. Men også kræsne kunder – kunder og brugere der forventer personlige, sikre og nemme tjenester. Det kræver en sikker identifikation hver gang. Og det er udgangspunktet for Signicats arbejde med innovation – både for kunder og internt i virksomheden.

Signicats VP for Innovation vil derfor løfte sløret for aktuelle måder at arbejde med sikre identiteter på samt dele hvordan virksomheden selv arbejder med innovation.

Oplægsholder:
John Erik Setsaas
VP of Identity and Innovation
Signicat

11:25 - 11:55
Swipe right to innovate
Med udgangspunkt i cases fra Linde, VELUX og Diageo deler Jesper Müller-Krogstrup ud af sin 10 års erfaring med at drive innovations-udfordringer for hele virksomheden.

Han vil uddybe, hvordan man effektivt kan opbygge en innovativ kultur på denne måde. Lær mere om, hvordan man arbejder med selvdannende idé-teams og digitale pretotyper, prototyper og MVP'er, der kan integreres og anvendes til at etablere en venture-lignende tankegang i ledelsesteams for at opnå hurtige resultater.
Oplægsholder:
Jesper Müller-Krogstrup
CEO
Nosco

12:00 - 12:45
Frokost

12:45 - 13:10
Digital forestillingskraft – fra ide til forretning
Digital forestillingskraft er evnen til at forestille sig fremtidige scenarier, hvor digitale teknologier anvendes til at skabe værdi i tæt samarbejde med forretningen.

Digital forestillingskraft er således netop bindeleddet mellem innovation og strategi og dermed brobygger fra ide til forretning. På indlægget får du indsigt i forskellige historiske udviklinger inden for digitalisering i private organisationer og helt konkrete eksempler på områder, hvor digital forestillingskraft sikrer de bedste løsninger og dermed sund forretning.
Oplægsholder:
Reimer Ivang
Ph.D, Erhvervsforsker

13:15 - 13:50
Aktiver digital innovation fra maskinrummet: Hvordan LEGO Systems forandrer sin it-infrastruktur med basis i platforms-tankegangen
Når virksomheders produkter, tjenester, salgskanaler og kerneprocesser bliver digitaliserede, bliver it-afdelinger, der er gearet til at være operationelle 24/7, bedt om at genopfinde sig med et stærkere fokus på aktivering af digital innovation.

Med fokus på implikationen af denne efterspørgsel på det "digitale maskinrum" vil denne præsentation redegøre for den igangværende transformation hos LEGO Systems, der er godt i gang med at forandre sin it-infrastruktur med basis i platforms-tankegangen. Det sker med henblik på at tune hele it-setuppet til at være konkurrencedygtigt i den digitale tidsalder.
Oplægsholder:
Stefan Henningsson
Professor
Copenhagen Business School

13:55 - 14:10
Pause

14:10 - 14:50
Sådan opnår du succes med digitale projekter
Novo Nordisk har opnået succes i deres arbejde med at implementere digitale løsninger i forskellige dele af forretningen. Principperne har været agilitet og MVP-løsninger for eksempel
• NLP og ML: kan den intelligente data-mining forbedres når man kan ”tale” med sin database?
• Prædikative værktøjer: hvordan kan de kliniske data konverteres til patient orienterede løsninger?
Oplægsholder:
Kajsa Kvist
Senior Digital Innovation Director, Global Development
Novo Nordisk
Oplægsholder:
Elise Hachmann-Nielsen
Senior International Medical Specialist, Global Development
Novo Nordisk

14:50 - 15:20
Hør erfaringerne med digitalisering hos Energinet.dk
Oplægsholder:
Nicolaj Nørgaard Peulicke
Direktør Digitalisering
Energinet.dk

15:25 - 15:25
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan Mærsk Tankers og Novo Nordisk arbejder med innovation
  • Konkrete værktøjer fra innovations-rådgiverne hos Nosco
  • Hør eksperterne og netværk
Praktiske Oplysninger
Dato:
25/4 2019
Tid:
08:30 til 15:25
Sted:
Søhuset Konferencecenter
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm
Pris:
1995 kr.
Change language