Fremtidens it-ressourcer – sådan tiltrækker og fastholder I de bedste medarbejdere.

Dato:
22/11 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Rekruttering | employer branding | kompetenceudvikling | sourcing

Vi befinder os midt i en stor digital transformation af hele industrisamfundet, hvor den forretningsdrevne udnyttelsesgrad af it bliver et af de afgørende parametre for fremtidens succes - eller fiasko.

Men god it-udnyttelse kræver dygtige, højtuddannede og kompetente it-medarbejdere - og dem er der rift om i Danmark for tiden.

Faktisk kommer Danmark til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. Du har brug for at spille på flere parametre for at vinde kampen om de bedste it-medarbejdere– og den viden får du her.

På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og
fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.
Konferencen henvender sig til dig, som arbejder med HR og ledelse af en it-afdeling.

Via indblik fra eksperter og konkrete eksempler få du inspiration til at blive bedre til:
 • Effektiv og relationsfremmende employer branding, så netop din virksomhed bliver ‘top-of-mind’ hos de mulige kandidater.

 • At udvikle og bibeholde en attraktiv virksomhedskultur, der får de ansatte
  til at glæde sig til at komme på arbejde - og får mulige kandidater til
  at interessere sig for netop din virksomhed.

 • At udnytte HR-værktøjerne effektivt til at sikre en bedre rekruttering, on
  boarding og kompetenceudvikling. Værktøjerne bliver i dag ofte betragtet
  som en slags stopklodser for jobsøgningen. Men der er hjælp at hente.

 • At optimere dine interne ansøgnings- og ansættelsesprocesser.

 • At tænke ud af boksen og ikke være begrænet af lokation eller nationalitet i rekrutteringen.

 • At skabe en skalerbar og højt kvalificeret it-afdeling.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:05
Ny undersøgelse: Hvordan tiltrækker du de bedste it-profiler?
Få indgående viden om hvad it-professionelle lægger vægt på i et ansættelsesforhold, når Torben Tronborg tager dig gennem de vigtigste resultater fra it-jobbank og Computerworlds store undersøgelse blandt danske it-kandidater med over 3.000 besvarelser. Er der tale om nogle spændende tendenser?
Du får et vigtigt indblik i, hvad it-kandidater vægter, når de skal skifte job. Du får også konkrete eksempler på gode og dårlige jobannoncer og lærer at tænke employer branding ind i både jobannoncen og jobannonceringen. Du får kort sagt grundforudsætningerne på plads for en succesfuld rekruttering.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

Torben har stor erfaring som oplægsholder og med at rådgive virksomheder, heriblandt HR og ledere, om hvad de bør fokusere på for at lykkedes med at tiltrække nye - og fremfor alt udvikle deres medarbejdere. En erfaring som han har opbygget gennem flere år i it-branchen, og fremfor alt igennem de mange undersøgelser og rapporter som de har udgivet, om hvad der grundlæggende skaber arbejdsglæde og et godt arbejdsliv for it-professionelle.


09:50
Sådan giver algoritmer dig direkte adgang til landets bedste it-konsulenter
Digitale platforme har hidtil fundet indpas på markedet for flybilletter, hoteller og detail. Men nu er platforms-teknologien også tilgængelig på markedet for it-konsulenter, professionelle udviklere og projektledere i Danmark.

Kom og hør hvordan Worksome bruger teknologi til at erstatte de klassiske rekrutteringsdiscipliner og gør det muligt for virksomheder at opnå konkurrencemæssige fordele ved at skabe direkte adgang til denne attraktive talentpulje - nemt, hurtigt og udenom de fordyrende mellemled.
Mathias Tao Agger Linnemann
Oplægsholder:
Mathias Tao Agger Linnemann
co-founder og chief commercial officer
Worksome

Mathias Linnemann er tech-iværksætter og CEO for Worksome - en platform for fremtidens fleksible arbejdsmarked, som samler højt kvalificerede digitale freelancere. Mathias har arbejdet for Google de sidste 6 år med digital transformation, eksponentielle teknologier og vækststrategier med ansvar for Google's partnerskaber med de største samarbejdspartnere indenfor tech, detail, rejse og finans. Han har en Cand. Merc fra Tsinghua University i Beijing og CBS i København.


10:20
Pause

10:50
Glem problemer med at rekruttere it-kompetencer og reducer samtidig udviklingsomkostningerne - drøm eller virkelighed?
Virkeligheden for mere end hver anden dansk virksomhed er, at det er vanskeligere end nogensinde at rekruttere de it-kompetencer, der er behov for. Situationen hæmmer væksten hos mange virksomheder og giver højere omkostninger.

Conscensia har en løsning, hvor du kan få drømmen til at gå i opfyldelse. Løsningen kræver, at du er åben over for følgende tre trin:

 • Nytænkning.
 • Lær af andres erfaringer.
 • Indgå partnerskab med en sourcing-partner.
Kom og hør Annette Kvist fortælle om, hvordan danske Conscensia hjælper virksomheder via selskabets udviklingscenter i Ukraine og via en sourcing-model, der er let, sikker, værdiskabende og økonomisk fordelagtig. Du kan desuden høre en af Conscensias kunder (Casper Groot fra Saxo.com A/S) fortælle om den værdi og de resultater, man får ud af samarbejdet med de ukrainske udviklere og Conscensia.
Annette Kvist
Oplægsholder:
Annette Kvist
Chief Sales Officer
Conscensia A/S

Annette Kvist har over 20 års erfaring indenfor IT branchen, hvor hun har arbejdet med ledelse af IT og softwareudvikling på strategiske, taktiske og operationelle niveauer.
Annette har tidligere arbejdet som Vice President IT Development hos TDC og Head of IT Products hos Region Midtjylland.


11:20
Sådan finder du de dygtigste medarbejdere ved hjælp af e-rekruttering, LinkedIn og sociale medier
LinkedIn har valgt HR-Skyen som første officielle samarbejdspartner i Danmark. Dette giver HR-Skyens brugere nogle unikke muligheder for at blive synlig over for potentielle kandidater og samarbejdspartnere på verdens største professionelle netværk.

I dette oplæg hører du, hvordan du med HR-Skyens unikke værktøjer kan rekruttere de bedste medarbejdere til netop din virksomhed.
Ali E. Cevik
Oplægsholder:
Ali E. Cevik
direktør og iværksætter
HR-Skyen

11:50
Frokost

12:45
Tiltrækning og fastholdelse af de særlige kompetencer
Drop den store corporate kassetænkning! For at fastholde dine medarbejdere og få det optimale ud af deres talent må du lytte og facilitere. Hør direktør Brian Busk fortælle, hvordan man i Special Minds skaber rammerne for ansatte som ikke kun har specialistkompetencer indenfor IT, men også autismeprofil.
Hvad kræver det? Hvordan er arbejdsdagen tilrettelagt? Hvordan fungerer samarbejdet med kunderne? Særlige hensyn?

IT-konsulenterne hos Special Minds er kendetegnet af en høj grad af fokus, præcision, vedholdenhed og sans for kompleksitet. Integritet, professionalisme og stolthed er i højsædet, og de særlige talenter bidrager i høj grad til høj kvalitet i IT ydelserne, samt levering til tiden og til aftalt pris – præcist hvad erhvervslivet efterspørger.

Konsulenterne håndterer bl.a. software test, analyse, teknisk support, datakonvertering, big data, digitalisering og arkivering for kunder som Google, Falck, Energinet, Systematic, danske kommuner, regioner og mange flere. Special Minds har et strategisk samarbejde med 7N.
Brian Busk
Oplægsholder:
Brian Busk
direktør
Special Minds

13:15
Hvordan tiltrækker 7N Top 3 procent?
Jeppe Hedaa præsenterer, hvordan 7N identificerer, tiltrækker og fastholder markedets allerdygtigste it-specialister. 7N arbejder med en fem-komponent-analyse kombineret med erfarne rekrutterings-agenter. Vi ser på, hvordan man kan evaluere individers performance i et hårdt tal og hvilke menneskelige egenskaber, der bidrager mest til håndgribelige præstationer. Endelig regner vi sammen på, hvordan man kan opgøre individers præstationer økonomisk som en pris per præstationsenhed.
Jeppe Hedaa
Oplægsholder:
Jeppe Hedaa
CEO
7N

Jeppe Hedaa er CEO og hovedaktionær i 7N har beskæftiget sig med kompleks systemudvikling i mere end 30 år. For 2 år siden satte han sig for at kunne beregne udviklingskapaciteten for en udviklingsafdeling, og introducerede i juli måned resultatet i bogform: Nucleon – en opgave-uafhængig energi-enhed, som måler performance i en udviklingsafdeling.


13:45
Pause

14:00
Datadreven rekruttering – vejen til øget trivsel og produktivitet
For få kvalificerede ansøgere og et højt churn er en udfordring for mange virksomheder. Heldigvis kan tre simple spørgsmål hjælpe dig med at kortlægge de ansøgere, der vil blive top-performere i netop din virksomhed:
 1. Hvilke adfærdstræk sikrer størst produktivitet inden for en given stilling?
 2. Hvilke adfærdskombinationer er bedst egnede til at løse en given opgave?
 3. Hvilke adfærdstræk kræves for at trives i netop din virksomhed?
Hvis du kan svare på disse tre spørgsmål, og ansætter mennesker, der opfylder disse kriterier, kan det hurtigt ses på bundlinjen. Så enkelt? Ja. Så nemt? Nej.

En nytænkning af datadreven rekruttering i kombination med intuitive adfærdsprofiler kan være vejen frem. Den danske virksomhed Praice revolutionerer netop brugen af adfærdsprofiler i datadreven rekruttering og deler i sit oplæg erfaringer og indsigter med jer.
Christian Weis Højfeldt
Oplægsholder:
Christian Weis Højfeldt
CEO
Praice

Christian brænder for udvikling og mennesker. Han har en baggrund som CRM Product Manager i Microsoft, er Co-founder og tidligere CEO af AlphaPeople, Partner i CopenhagenSoftware og CEO for Praice.


14:30
Vind kampen om kandidaterne med et stærkt employer-brand
Der er stor konkurrence om de bedste kandidater, og de fleste er slet ikke aktivt jobsøgende. Derfor skal der andet og mere end en god jobannonce til at få dem ombord. Med et stærkt employer-brand kan du bringe dig et hestehoved foran konkurrenterne. Hvad skal der til for at skabe en appellerende fortælling om din virksomhed som arbejdsplads? Og hvordan får du den formidlet effektivt i ikke mindst digitale kanaler, hvor der er kamp om opmærksomheden?

Med baggrund i konkrete eksempler vil Kristoffer Kej give inspiration til, hvordan du kan arbejde med virksomhedens employer-brand.
Kristoffer Kej
Oplægsholder:
Kristoffer Kej
direktør og partner
RelationsPeople

Kristoffer Kej er direktør og partner i kommunikationsbureauet RelationsPeople, der de sidste 10 år har rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder om employer branding.


15:00
Tak for i dag
Det får du ud af det
 • Inspiration til stærk employer branding
 • Ideer til udvikling af en attraktiv virksomhedskultur
 • Indblik i hvordan HR-værktøjer udnyttes bedre til både rekruttering og kompetenceudvikling
 • Input til optimering af ansøgnings- og ansættelsesprocessen
 • Indblik i fordelene ved at få dit eget udviklingsteam i udlandet