Computerworld Summit 2017

Dato:
04/4 2017
Sted:
København S
Pris:
Gratis deltagelse

Digital Business | Secure business | It business

Din organisation skal være digital. Den skal være sikker. Og så skal den være omstillingsparat nok til at møde den fremtid, som ingen rigtigt kender.

Derfor skal det digitale gennemsyre hele organisationen. Uanset om det handler om nye produkter, tilrettelæggelse af produktionen eller selve mødet med kunderne.

Det svære i den opgave du som it-professionel, leder eller forretningsudvikler står overfor er, at du forventes at have løsninger klar til en uklar fremtid. Og en usikker fremtid.

Derfor forventes det, at din viden om sikker og stabil drift nu er kombineret med en sikker viden om nye forretningsmodeller, nye teknologier og nye trusler. Du forventes, med andre ord, at have et bud fremtiden.

Ikke fremtiden med flyvende biler og charterrejser til Mars. Men den fremtid, som allerede er her.

Den fremtid som indeholder kunstig intelligens i dit CRM-system, softwarerobotter i din Facebook-chat, nye brugerflader som Amazon Alexa og Microsofts HoloLens, selvkørende biler som dem fra Volvo, Tesla og Mercedes.


Det er netop ikke gimmicks, men produkter og koncepter som dine potentielle kunder eller brugere allerede kan købe.

Derfor sætter Computerworld Summit 2017 fokus på den digitale forretning, den sikre forretning og den fremtid, som din forretning skal mestre for at få succes.

Med eksklusive keynotes får du på Computerworld Summit 2017 er bud på den fremtid, som er så svær og forudse.

Samtidig får du som deltager en række stærke bud på hvordan arbejdsmarkedet, organisationer og samfundet vil blive påvirket af de nye teknologier - samtidig med at nogle af markedets stærkeste leverandører kommer med deres bud på, hvordan du rent praktisk kan komme i gang med rejsen ind i fremtiden.

Alt sammen samlet under konferencens tre spor:

  • Digital business: Hvor vi sætter fokus på den digital transformation, nye arbejdsmetoder, nye forretningsområder
  • Secure business: Hvor du kan lære mere om de trusler, som er bagsiden af den digitale omstilling. Det er her vi taler om sikkerhed, compliance og de strategier, som skal sikre dig en tryg digital rejse.
  • It business: Hvor du kan lære mere om de nye it-teknologier, som gør den store forskel i hverdagen. Her handler det om nye metoder, nye interfaces og ny teknologi ? men især om hvad det betyder for din forretning nu og her.
Under hele Summit 2017 kan du desuden besøge Computerworld FutureLab, hvor du kan prøve og blive inspireret af mulighederne inden for virtual reality og talegenkendelse med produkter fra HTC, Playstation, Microsoft og Amazon. Eller du kan prøve dine logiske evner af sammen med de succesfulde Coding Pirates, som via frivillige kræfter forbereder børn på fremtiden gennem lej, teknologi og kodeundervisning.Antallet af pladser er begrænset, og forbeholdt it-beslutningstagere og slutbrugere. Du kan nu tilmelde dig og sikre dig en gratis plads på Summit 2017.

Video fra SUMMIT 2016

Se program
Det får du ud af det
  • Få overblikket over de nyeste tech-trends fra internationale talere.
  • Se og høre konkrete eksempler på danske virksomheders innovation med it.
  • Få bud på, hvordan man opår hurtigere time-to-market og mere agilitet - uden at det går ud over driften.
  • Mød leverandører og kolleger og blive inspireret til dine egne it-satsninger.