Program:


08:30
Morgenmad og registrering

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:10
Katalytisk innovation og disruption
De næste 95 procent
I it-branchen er der nogenlunde enighed om, at vi kun har realiseret få procent af det digitale potentiale i Danmark. Danmark er på nogle områder ganske godt forberedt til at tackle de næste 95 procent, men på andre områder er vi håbløst bagefter. I denne keynote giver Henrik Schärfe sit bud på, hvor udviklingen er på vej hen, og hvordan man egentligt skal forholde sig i en tilstand af hyper-disruption. Indsigterne hentes fra både tidligere og igangværende projekter, og de serveres i højt tempo med et glimt af (meget) tør humor.
Henrik Schärfe
Oplægsholder:
Henrik Schärfe
Stifter og CEO
Autonomous

CEO i Foundation Autonomous, tidligere professor i informationsvidenskab ved AAU, originalen bag Geminoid-DK, TED taler, TIME100 honoree. Henrik er optaget af alle former for autonome systemer - særligt selvkørende biler og KI, dyb digitalisering, bæredygtigt design og katalytisk innovation.


09:55
Når dyb digitalisering bliver de kriminelles legeplads: Har du en plan, når ransomware har lagt det hele ned? Hvem ringer du til? Hvor er dit password?
Digitaliseringstoget kører for fuld fart, og danske virksomheder og organisationer arbejder dybt seriøst for at frigøre potentialet på alle leder og kanter. Men jo dybere digitalisering går, jo mere alvorligt er det, når it-kriminelle kommer inden for dørene. I denne keynote vil Martin Plesner-Jacobsen vise, hvordan ransomware er blevet et kæmpe forretningsområde for de kriminelle, som de sælger og understøtter med support ligesom enhver anden softwarevirksomhed. Plagen vokser helt enormt, og Martin vil med udgangspunkt i virkelige hændelser pege på nogle af de oversete men nødvendige forholdsregler og procedurer, som alle virksomheder skal have på plads for at overleve.
Martin Plesner-Jacobsen
Oplægsholder:
Martin Plesner-Jacobsen
Senior System Engineer
Veeam Software

Martin har igennem de sidste 13 år arbejdet som konsulent hos de største danske virksomheder, med at omlægge og effektivisere deres IT. Som teknisk enterprise rådgiver, hjælper Martin danske virksomheder med udvikling af deres datasikkerhedsstrategi. Martin er specialiseret i private og offentlige cloud-miljøer og driver således dialoger med ledelsesgrupper og tekniske teams om IT always-on og risikostyring. Martin giver strategisk teknisk vejledning for planlægning og implementering af løsninger, der sikrer virksomhedernes forretningskritiske data.


10:30
Pause

11:00
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
DIGITAL BUSINESS
11:00 - 11:25 (25 min)
Digital forandring i detailhandlen

Mange af de gamle industrier er under massiv forandring på grund af nye digitale tendenser. Det gør sig især gældende i retail.

Toke Lund, Head of Digital, Dansk Supermarked

Læs mere

Vælg dette indlæg

SECURE BUSINESS
11:00 - 11:25 (25 min)
Strategisk informationssikkerhed - hvordan griber vi det an?

Private virksomheder er udsat for flere og nye sikkerhedsmæssige trusler, risici og sårbarheder, der kræver en ny måde at tænke på.

Jakob Scharf, direktør, CERTA intelligence & security A/S, tidligere chef for PET

Læs mere

Vælg dette indlæg

IT BUSINESS
11:00 - 11:25 (25 min)
Få mere effektive medarbejdere uden at gå på kompromis med sikkerheden

Den manglende omtanke fra brugerne er den største trussel mod din virksomhed eller organisationl. Lær hvordan du balancerer den indsigt med behovet for den frihed, som gør medarbejderne mest værdifulde for virksomheden.

Dannie Sahlberg, Corporate Account Manager, RES Software

Læs mere

Vælg dette indlæg

DIGITAL BUSINESS
11:30 - 11:55 (25 min)
Livsstilssygdomme i it-afdelingen: Fokus på innovationsdræbere og opgøret med vanerne

Vi er omgivet af processer og governance-modeller, som skal sikre os mod fejl og holde omkostningerne nede. Bagsiden er, at de samme processer fastholder fremtiden i fortiden. Det er budskabet fra Miracle-direktør Ursula Krogsbøll.

Ursula Krogsbøll, Direktør, Digital strategi og innovation, Miracle A/S

Læs mere

Vælg dette indlæg

SECURE BUSINESS
11:30 - 11:55 (25 min)
Cure VM Blindness: How Hypervisor Can Find Attacks that Agents Can't See

With targeted attacks increasingly operating at the deeper levels, endpoint agents are both ineffective and vulnerable.

Martin Hansen, Enterprise Sales Engineer, Bitdefender

Læs mere

Vælg dette indlæg

IT BUSINESS
11:30 - 11:55 (25 min)
Sådan tager du kontrollen over din it-fremtid

Det er vigtigere end nogensinde at tage kontrollen over din it-fremtid og udnytte de moderne værktøjer, som sikrer forretningen den nødvendige digitalisering og omstillingsparathed.

Benjamin Christensen, Infrastructure Portfolio Manager, Dell EMC

Læs mere

Vælg dette indlæg


12:00
AI og Deep Learning
I den senere tid er kunstig intelligens - også kaldet AI - blevet et af de varmeste emne i it-branchen. Det er langt fra første gang, der bliver spekuleret i mulighederne i AI. Indtil videre er forventningerne til teknologien ikke helt blevet indfriet.

I dette oplæg vil vi se på, hvorfor det er anderledes denne gang. Vi vil især fokusere på, hvordan deep learning - en særlig variant af AI - adskiller sig fra traditionel machine learning - herunder hvordan det kan hjælpe dig med at løse komplekse problemstillinger omkring eksempelvis billedanalyse og naturlig talegenkendelse.

Vi ser også på, hvordan man kan tilføje deep learning-funktioner til egne applikationer, og vi vil belyse, hvordan brug af cloud-teknologi kan hjælpe jer hurtigere frem til målet. Endelig vil vi kort introducere de AI-tjenester, som AWS for nylig har lanceret. Hvis tiden tillader det, sluttes der af med en hurtig live-demo.
Julien Simon
Oplægsholder:
Julien Simon
Principal Technical Evangelist
Amazon

Julien Simon har igennem 10 år været CTO / VP Engineering i flere fremtrædende it-iværksættervirksomheder. Han er ekspert på it-arkitektur, implementering, performance, skalerbarhed og data. Som Principal Technical Evangelist for AWS er han en efterspurgt oplægsholder på konferencer og workshops, hvor han hjælper virksomheder og udviklere med at bringe ideer ud i livet gennem Amazon Web Services' løsninger.


12:35
Frokost

13:20
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
DIGITAL BUSINESS
13:20 - 13:45 (25 min)
Sådan kan teknologien forandre din forretning

Valg af den rigtige strategi er afgørende, hvis du skal vinde den digitale transformation, matche brugernes forventninger, de interne vækstmål og samtidig udnytte de nyeste teknologiske muligheder.

Mark Lewis, EVP Products and Development, Interoute

Læs mere

Vælg dette indlæg

SECURE BUSINESS
13:20 - 13:45 (25 min)
Sikkerhed i en skyet fremtid - fokus på Microsoft Office 365

Sikkerhedsbilledet ændrer sig konstant, og det kan være svært at følge med, når der skal understøttes nye teknologier og cloud-tjenester. Kom og hør hvorfor en cloud-løsninger ikke er lig med en backup-løsning.

Magnus Cohn, Chief Commercial Officer, Uniqkey

Læs mere

Vælg dette indlæg

IT BUSINESS
13:20 - 13:45 (25 min)
Få overblik og fleksibilitet i datacenteret

Brug mere tid på de applikationer og services, som skaber værdi for forretningen og brug mindre tid på administration og vedligehold. Det kræver blot den rette løsning.

Jim Ekberg-Hegner, senior systems engineer, Nutanix

Læs mere

Vælg dette indlæg

DIGITAL BUSINESS
13:50 - 14:15 (25 min)
Sådan øgede PFA Pension og Alinea (Egmont) agiliteten, sikkerheden og governancen med Cohaesio

Digital kommunikation og interaktion med kunder og leverandører har med rekordfart stillet store krav til din forretning. Hør hvordan PFA Pension og Alinea (Egmont) samarbejder om drift af komplicerede og forretningskritiske applikationer.

Frederik Schouboe, CEO, Keepit A/S

Læs mere

Vælg dette indlæg

SECURE BUSINESS
13:50 - 14:15 (25 min)
Hvad er perfekt it-sikkerhed?

I en dynamisk og digital verden handler det om at opnå det perfekte niveau for it-sikkerhed i lige netop din virksomhed. Hvilke overvejelser bør du gøre dig? Vi præsenterer en tilgang og en klar model til at angribe opgaven på den bedst mulige måde.

Simon Kriegbaum, head of Information Security, Itadel

Læs mere

Vælg dette indlæg

IT BUSINESS
13:50 - 14:15 (25 min)
Bedre it-services. Lavere omkostninger. Mindre administration. Mere enkelthed

Infrastruktur-markedet er under vild forandring og analytikere forudser, at det traditionelle storage marked vil blive overtaget af hyperconverged og sw definerede storage løsninger.

Peter Elnegaard, Regional Sales Representativ, Hewlett Packard Enterprise

Læs mere

Vælg dette indlæg

DIGITAL BUSINESS
14:20 - 14:45 (25 min)
Fang it-problemerne ved at fokusere på brugeren

Kompleksiteten øges, når mange it-systemer skal arbejde sammen, og samtidig bliver problemer svære at fange. Løsningen er at fokusere på brugerens oplevelse. Her kan du høre, hvordan du gør.

Lars Haugaard, CEO, Monsalta

Læs mere

Vælg dette indlæg

SECURE BUSINESS
14:20 - 14:45 (25 min)
Er data-sikkerheden et problem i din virksomhed?

Flere og flere virksomheder oplever misbrug af data, som andre uretsmæssigt er kommet i besiddelse af. Oracle har et godt bud på, hvordan man bedst beskytter sine data.

Carsten Braagaard, director, Nordic Systems Sales Consulting, Oracle

Læs mere

Vælg dette indlæg

IT BUSINESS
14:20 - 14:45 (25 min)
Securing today's elastic IT assets

With increasing threats and a constantly changing IT landscape, it's more challenging than ever to keep up with identifying vulnerabilities and, more importantly, fix them.

Johan den Hartog, Sales Engineer for BeNeLux & Nordics region, Tenable Network Security

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:50
Pause

15:20
Sådan bliver en innovationskultur en god forretning
Hvordan bidrager du til en stærkt innovativ og kreativ virksomhedskultur, så den giver resultater på bundlinjen?

Hvad kræver det at levere banebrydende services og produkter, der imødekommer behovene hos virksomheder og organisationer, som er midt i en digital transformation?

Disse spørgsmål Eva Fors besvare, når hun fortæller om, hvordan Google arbejder med innovation i alle selskabets forretningsområder, og hvordan kundefokus og nysgerrighed kan 10-doble kvaliteten af indsatsen og styrke samarbejdsevnerme. Eva Fors afdækker desuden, hvordan relaterede teknologier som machine learning og kunstig intelligens kan hjælpe din virksomhed eller organisation med at nå det digitale nirvana.
Eva Fors
Oplægsholder:
Eva Fors
nordic country manager for Google for Work
Google

16:00
The Longest Drive: 17.450 ekstreme kilometer på blot otte dage
En Google-søgning. Lidt teknik. Meget gå-på-mod. Og en hel del lokalkendskab. Det er opskriften, når Jan Kalmar og hans hold kører på tid fra den ene ende af kloden til den anden.

Mød manden, som har kørt fra Nordkap til Cape Town på kun 8 dage, 21 timer og 3 minutter. Og fra Brest i Frankrig til Sovetskaya Gavan i Sibirien samt Australien rundt. Alt sammen på tid og - indtil videre - med kun én fartbøde i bagagen.
Jan Kalmar
Oplægsholder:
Jan Kalmar

16:30
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Få overblikket over de nyeste tech-trends fra internationale talere.
  • Se og hør konkrete eksempler på danske virksomheders innovation med it.
  • Få bud på, hvordan man opnår hurtigere time-to-market og mere agilitet - uden at det går ud over driften.
  • Mød leverandører og kolleger og blive inspireret til dine egne it-satsninger.
Praktiske Oplysninger
Dato:
04/4 2017
Tid:
08:30 til 16:30
Sted:
Radisson Blu Scandinavia
Amager Boulevard 70
2300 København S
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language