AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud Digitalt event

Dato:
05/12 2023
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her!

Vi ser på konkrete eksempler, hvor organisationer skubber til grænserne for at bruge AI til at ekspandere forretningsmuligheder, visibilitet og skabe constructive tension, som for alvor transformerer virksomheden.

Få inspiration og hør eksempler på, hvordan teknologien skaber forretningsværdi, der giver synlige resultater på bundlinjen og gør virksomheden konkurrencedygtig på et helt nyt niveau. Og få samtidig viden om både de positive erfaringer og om, hvilke faldgruber, der lurer på rejsen – og hvordan du undgår dem.

Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

På denne dag får du indsigt i, hvor langt AI-frontløberne er nået, hvilke gevinster, de har høstet – og et glimt af, hvad vi kan vente os i de kommende år.

Samtidig kan du høste andres erfaringer for, hvordan indsatsen tilrettelægges på såvel strategisk som på et lavpraktisk niveau.

Alt sammen med et fast blik på at komme hurtigere i gang, maksimere værdien af dine eksisterende investeringer og løsninger – samt optimere governance og compliance med gældende og kommende regulativer på europæisk og globalt niveau.

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


09:05
Eksempler på succes og fiasko kommercielt med AI
Via konkrete eksempler opsummeres læringer fra, hvor danske virksomheder har lykkedes og fejlet kommercielt med AI. Der tunes ligeledes specifikt ind på ChatGPT – kan være effektivt – men også det modsatte.
  • Hvor skal der sættes ind?
  • Hvordan får man etikken med? – så de gode resultater ikke stoppes af andre årsager.
  • Hvilke generelle konkurrencefordele har danske virksomheder, og hvordan kan de udnyttes?
Glæd dig til at høre Stephen Alstrups bud og bliv inspireret til din AI-rejse.
Stephen Alstrup
Keynote:
Stephen Alstrup
Professor hos Københavns Universitet, datalogisk institut
og CEO hos SupWiz

Stephen Alstrup er CEO i SupWiz med en af de stærkeste AI-teams i Europa. Han er desuden algoritmeprofessor på KU, Digital Vismand, del af regeringens digitaliseringspartnerskab m.m. Tidligere har Stephen som CEO/founder stået i spidsen for den succesfulde startup Octoshape med flere hundrede millioner af brugere, medstifter af IT-universitetet, innovationsfondens bestyrelsen m.m.


09:40
At gøre AI praktisk: Indsigter fra vores rejse
Det er komplekst at bygge AI-projekter, men den virkelige udfordring ligger i at gøre AI praktisk og integrere det i erhvervsøkosystemet. Desværre sidder mange AI-projekter fast på prototypestadiet og står overfor almindelige udfordringer såsom databeskyttelse, mangel på AI-talenter, modeltydelighed og skaleringsproblemer.

Vladimir vil guide dig gennem WaveAccess's rejse i at skabe en AI-motor, inklusive dens op- og nedture og værdifulde lektioner. Du vil opdage, hvordan de har destilleret bedste praksis for at udvikle en tilgang og løsning, der hjælper med at undgå almindelige udfordringer i AI-projekter, hvilket muliggør effektiv anvendelse af AI, samtidig med at spare op til 90% af ressourcerne og levere AI-projekter tre gange hurtigere.

Oplægget afholdes på engelsk.
Vladimir Rybakov
Oplægsholder:
Vladimir Rybakov
Head of Data Science
WaveAccess

Erfaren datalog med mere end 11 års erfaring inden for softwareudvikling, med en stærk matematisk baggrund og en kandidatgrad i Engineering.


10:05
Byg Generativ AI på egne data og undlad kompromiser med sikkerheden.
Hvad skal du gøre, hvis du gerne vil bruge generativ AI til at behandle sensitiv-, fortrolig- eller forretningsdata?

Vi har efterhånden lært, ikke at fodre ChatGPT med sensitivt data. Hvad har du af muligheder, når din virksomhed gerne vil lave noget der minder om ChatGPT - med egne data og uden at dele det med OpenAI?

Danni vil i sit oplæg dele forskellige eksempler, bl.a. fra et projekt med Københavns Professionshøjskole, som handlede om at udvikle et alternativ til ChatGPT til undervisning, hvor fokus er på sikkerhed, transparans og compliance.
Danni Dromi
Keynote:
Danni Dromi
Data Scientist
Fine Chariot

Danni Dromi er selvstændig data scientist og arbejder som konsulent og formidler indenfor AI, Data & Software. Han har en baggrund som Datalog fra Københavns Universitet og har arbejdet de seneste 8 år med fintech og markedsføring, før han i august 2022 tog springet som selvstændig. Han startede sin karriere ud som softwareingeniør, men blev hurtigt fascineret af potentialet, der blev åbnet op af brugen af Maskinlæring og Data Science. Han er drevet af innovation, elsker at udforske ny teknologi og er dybt fascineret af de spændende muligheder, som generativ AI åbner op for.


10:35
Opsummering v. dagens moderator
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


10:40
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Det får du ud af det
  • Få overblik over, hvor langt AI-frontløberne er nået, hvilke gevinster, de har høstet
  • Få inspiration til hvordan teknologien kan skabe forretningsværdi, der giver synlige resultater på bundlinjen for dig
  • Få indblik i, hvordan du kommer hurtigere i gang og maksimere værdien af dine eksisterende investeringer og løsninger