AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud Digitalt event

Dato:
05/12 2023
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her!

Vi ser på konkrete eksempler, hvor organisationer skubber til grænserne for at bruge AI til at ekspandere forretningsmuligheder, visibilitet og skabe constructive tension, som for alvor transformerer virksomheden.

Få inspiration og hør eksempler på, hvordan teknologien skaber forretningsværdi, der giver synlige resultater på bundlinjen og gør virksomheden konkurrencedygtig på et helt nyt niveau. Og få samtidig viden om både de positive erfaringer og om, hvilke faldgruber, der lurer på rejsen – og hvordan du undgår dem.

Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

På denne dag får du indsigt i, hvor langt AI-frontløberne er nået, hvilke gevinster, de har høstet – og et glimt af, hvad vi kan vente os i de kommende år.

Samtidig kan du høste andres erfaringer for, hvordan indsatsen tilrettelægges på såvel strategisk som på et lavpraktisk niveau.

Alt sammen med et fast blik på at komme hurtigere i gang, maksimere værdien af dine eksisterende investeringer og løsninger – samt optimere governance og compliance med gældende og kommende regulativer på europæisk og globalt niveau.

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


09:05
Generativ AI i Praksis
Generativ AI er super hypet i øjeblikket, men hvordan er det at arbejde med i praksis? Hvordan kan man bruge værktøjer som ChatGPT til at øge sin produktivitet? Og hvordan er det at udvikle softwareprodukter med generativ AI som central komponent? I denne talk vil Kasper Junge, Machine Learning Engineer fra SEO.ai, som praktiker, dele sine erfaringer med generativ AI og give sit syn på udfordringerne og potentialet ved teknologien.
Kasper Junge
Keynote:
Kasper Junge
Machine Learning Engineer
SEO.ai

Kasper Junge er en indflydelsesrig skikkelse og en ivrig kommunikator inden for det danske Data Science-miljø. I 5 år har han arbejdet professionelt med AI og sprogteknologi hos Oticon, Ekstra Bladet og senest det generative AI-baserede start-up, SEO.ai.

Med en baggrund, der spænder fra tømrer til elektroingeniør, beriger Kaspers alsidige ekspertise hans tilgang til Data Science.

Kasper Junge fungerer desuden som formand for foreningen Dansk Data Science Community og vært på podcasten Verbos, hvor han sammen med sin medvært Jonas Høgh Kyhse-Andersen behandler emner indenfor AI og softwareudvikling, samt interviewer interessante danske personligheder inden for feltet.


09:35
Businessmann

10:00
Pause

10:20
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:10
Pause

11:30
Taler kommer snart

11:55
Hvem er mest fordomsfuld: Maskiner eller mennesker?
  • Skal det være en ret at få AI til at komme med second opinion til lægens vurdering – eller skal AI være forbudt i sundhed?
  • Skal det være lovligt selv at køre bil, hvis AI kører bedre bil og færre bliver dræbt?
  • Er det bedre under en ny ”corona” at holde folk isoleret end at lade GPD/AI overvåge folks færden?
Stephen Alstrup
Keynote:
Stephen Alstrup
Professor hos Københavns Universitet, datalogisk institut
og CEO hos SupWiz

Stephen Alstrup er CEO i SupWiz med en af de stærkeste AI-teams i Europa. Han er desuden algoritmeprofessor på KU, Digital Vismand, del af regeringens digitaliseringspartnerskab m.m. Tidligere har Stephen som CEO/founder stået i spidsen for den succesfulde startup Octoshape med flere hundrede millioner af brugere, medstifter af IT-universitetet, innovationsfondens bestyrelsen m.m.


12:25
Frokostpause

13:15
Taler kommer snart

13:40
Taler kommer snart

14:05
Pause

14:25
Keynote kommer snart

14:55
Keynote kommer snart

15:25
Opsummering v. dagens moderator
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


15:30
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Det får du ud af det
  • Få overblik over, hvor langt AI-frontløberne er nået, hvilke gevinster, de har høstet
  • Få inspiration til hvordan teknologien kan skabe forretningsværdi, der giver synlige resultater på bundlinjen for dig
  • Få indblik i, hvordan du kommer hurtigere i gang og maksimere værdien af dine eksisterende investeringer og løsninger