Hyper automatisering - transformér din virksomhed radikalt med intelligent automatisering

Dato:
21/11 2023
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Der er enorme gevinster at høste ved at automatisere de forretningskritiske processer. Omvendt vil konkurrenterne hurtigt overhale dig, hvis du lader stå til og fortsat primært baserer arbejdsgange på manuel indsats.

Det er den barske sandhed, langt de fleste virksomheder må forholde sig til, og på denne konference får du overblik over fordele og udfordringer ved automatisering samt får viden om de aktuelle muligheder.

Vi vil eksempelvis se på de fordele, det giver dig, når ledende leverandører af forretningssystemer aktuelt investerer massivt i at implementere teknologier såsom RPA (Robotic Process Automation) og AI i deres platforme. Dertil kommer hastig udvikling af API’er, som gør det markant lettere at klikke 3. partsløsninger til automatisering på systemerne.

Det har på få år gjort automatisering mere tilgængelig og billigere at tage i anvendelse. Nærmest uanset hvilken løsningsinfrastruktur du anvender i din forretning.

Fordelene er da også åbenlyse: Øget automatisering effektiviserer din forretning, øger kvalitet, proceshastighed og minimerer både fejlrisiko og behovet for en kostbar og ressourcekrævende manuel indsats.

Korrekt anvendt kan teknologierne lette arbejdet eller nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun tvivlstilfælde behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Samtidig drager du fordel af øget arbejdsglæde hos dine medarbejdere. De kan i langt højere grad anvende deres faglighed på målrettet at håndtere undtagelsestilfælde, der kræver viden og dømmekraft – i stedet for at bruge tiden på dræbende kedsommelige rutineopgaver. I både salg, produktion, økonomi, afrapportering eller kundehenvendelser.

Vi vil også berøre konkrete løsninger, der allerede i dag er i drift og som medvirker til automatiseret ordreoprettelse- og behandling – eller automatisk svarer detaljeret på prisforespørgsler.

Der er med andre ord mange gode grunde til at deltage her, hvor du får inspiration til, hvordan du målrettet anvender digitalisering til radikalt at omlægge og optimere procedurer i hele virksomheden.

Se program

Program:


08:30
Crossant, kaffe & registrering

09:00
Velkomst
Thomas Møgelbjerg
Moderator:
Thomas Møgelbjerg
Erhvervsjournalist
Computerworld

09:05
Softwarerobotter og algoritmer i synergi i Københavns Kommune
Københavns Kommune har siden 2015 arbejdet med RPA, hvilket har resulteret i mere end 250 automatiserede processer og arbejdsgange. Når de lavthængende frugter er høstet er det på tide at tænke over hvordan man kan både udbrede teknologien til nye områder men også hvordan den kan kobles med øvrige – endnu smartere – teknologier, som eksempelvis algoritmer.

I dette oplæg kan du få indsigt i, hvordan Københavns Kommune kobler disse teknologier på byggesagsområdet, og en lille smule om hvad de foretager sig ift. generativ AI.
Berit Dam
Keynote:
Berit Dam
Fagkoordinator, Robotics CoE
Koncern IT

Berit har arbejdet med RPA/RDA de seneste fire år. Har de seneste år fokuseret på at vækste robotics-området og udbrede teknologien til områder der skaber værdi for Københavns Kommune.


09:35
Kunstig Intelligens og automatisering
Gennembryd hypen og opdag de reelle anvendelsesområder for Kunstig Intelligens til automatisering.

Rust dig selv med viden, der giver dig mulighed for at fokusere på, hvad du og din organisation kan gøre i dag, samtidig med at du kigger ind i, hvad fremtiden måske vil bringe.

Dette omfatter førende generative AI, neurale netværk generelt og Red Hat Lightspeed.
Magnus Glantz
Oplægsholder:
Magnus Glantz
Principal Solution Architect
Red Hat

10:00
Pause

10:20
Moderniser din drift – De fire A’er

Vi lever verden med øget kompleksitet og mangel på IT ressourcer. Vi har brug for at medarbejdere med IT
viden bruges til opgaver der giver forretningsværdi i stedet for daglige driftsopgaver.

Effektivisering af trivielle og ensformige opgaver har eksisteret i mange år og medarbejdere finder selv på smarte løsninger der kan hjælpe dem.

Men hvordan undgår du defragmenteret automatisering og lever du med skygge-automatisering eller har du støtte og forståelse fra ledelsen?

Jacob Duus
Oplægsholder:
Jacob Duus
Solution Architect, Hybrid Datacenter, Solution & Presales
Atea

Jacob har i mere end 15 år arbejdet med at rådgive kunder omkring ny teknologi.
Hos Atea har han en rolle som Infrastruktur Evangelist, hvis primære opgave er at formidle kompleks teknologi og best-practice, på en let forståelig og overskuelig måde.


10:45
Process Mining and RPA: The automation power couple
Flere og flere virksomheder vælger Robotic Process Automation (RPA) som deres automatiseringsstrategi, men studier konkluderer at mellem 30 til 50 procent af RPA projekter fejler, da softwarerobotter viser deres værdi i mindre skala end forventet.

Hvordan sikrer man en kontinuerlig og skalerbar automatisering på virksomhedsniveau og ikke blot for en enkelt opgave eller område?

Det fulde potentiale for RPA projekter kan opnås når man sikrer at alle processer og opgaver er kortlagt inden påbegyndelsen af selve automatiseringen - og det er her at Process Mining kan gøre en forskel.

Process Mining og RPA kan sammen frigive skjulte værdier – ikke bare én gang, men kontinuerligt. Vi vil i denne præsentation dykke ned i, hvordan det fungerer og hvordan organisationer kan drage fordel af denne kombination, samt hvordan du hurtigt kan komme i gang og skalere med Process Mining og RPA.
Ivan Savic
Oplægsholder:
Ivan Savic
IBM Technology
IBM

Ivan er en erfaren konsulent med baggrund i sundheds IT. Ivan er i dag specialist i IBM Process Mining og IBM RPA. Arbejder som en del af IBM partner økosystemet med udgangspunkt i IBM Cloud Pak for Business Automation.

Niels Agersnap
Oplægsholder:
Niels Agersnap
IBM Technology
IBM


11:10
Pause

11:30
Dobbelt op på effektivitet: RPA & ChatGPT
Forestil dig, at effektive RPA-løsninger smelter sammen med snakkesalige ChatGPT. RPA-løsningerne indsamler din ønskede data, mens du nemt interagerer med data gennem din personlige chatbot. I dette oplæg udforsker vi, hvordan RPA og ChatGPT, via konkrete eksempler, kan løfte både effektiviteten og arbejdsglæden i din virksomhed.
Stine Høiberg Rasmussen
Keynote:
Stine Høiberg Rasmussen
RPA Teacher & YouTuber
andersjensenorg

Stine Høiberg Rasmussen er en førende ekspert i implementering af RPA & AI. Stine fokuserer på at matche forretningsbehov med teknologiske løsninger, der effektiviserer og gavner økonomi, kunder samt medarbejdere. Siden 2015 har Stine samlet værdifuld erfaring med implementering af både RPA og Ai i adskillige topvirksomheder. Stine er medstifter af virksomheden andersjensenorg, der via YouTube, LinkedIn og skræddersyet undervisning deler viden om RPA og AI med både professionelle udviklere og forretningsbrugere.


12:00
50% mere effektiv Hyper Automatisering.
Den bedste automatisering er den som altid kører – og det bedste automatiseringsprogram er det som let skalerer!

Se hvor hurtigt dine automatiseringer kan blive robuste og hvor nemt forskellige teknologier kan bindes sammen for at skabe nye, optimale og innovative automatiseringer. Uden at skulle frygte, at det koster en formue i administration og udviklingsomkostninger.

Transformer og forlæng din automatiseringsrejse ved at have klar indblik i højt optimeret automatiseringer, som gennem intelligent orkestrering sikre at deadlines overholdes, med en minimum arbejdsindsats.
Flemming Weber
Oplægsholder:
Flemming Weber
SmartRPA Co-Founder og CEO
SmartRPA

Flemming har i mere end 25 år arbejdet med at transformere innovativ teknologi til konkurrencemæssige fordele. Flemming har en unik forståelse for virksomhedernes nuværende og fremtidige problemer og skaber sine resultater gennem engageret og fokuseret teams.

Flemming har haft en række ledende stillinger i bl.a. Fast, SAP, Kapow og i 2015 grundlagde Flemming SmartRPA.


12:25
Frokost

13:15
Supply-Chain Due Diligence - en praktisk hyperautomatiseringscase
Julian viser, hvordan du kan anvende forskellige automatiseringsteknologier til at overvåge sine mange leverandører – her vises samspillet mellem RPA, Human-in-the-loop, AI og Scripting.
Julian Stengaard
Oplægsholder:
Julian Stengaard
Senior Sales Engineer
SmartRPA

Julian har gennem de sidste 8 år arbejdet med RPA og hyperautomatisering hos SmartRPAs kunder. Hvor fokus har været på at give kunderne maksimalt udbytte af deres investering i automatisering, både i forhold til de enkelte processer men også i forhold til at orkestrerer og optimerer automatiseringsinstallationen.


13:45
Skalerbar og dynamisk hyper automatisering
I Sparekassen Kronjylland har vi fra begyndelsen, tænkt skalerbarhed og agil automatisering ind i vores automatiseringsarkitektur og tidligt sikret at vores automatiseringer står ovenpå et solidt fundament. Vi har allerede høstet alle de lavt hængende frugter med RPA og stiller nu skarpt på at sammensætte forskellige automatiseringsteknologier for at kunne skalere yderligere og samtidig holde vores omkostninger i ro og dermed levere endnu flere automatiseringer til forretningen med positiv ROI.

Lær hvordan Sparekassen Kronjylland skalerer sin hyper automatiseringsrejse uden at det påvirker omkostningerne.
Bjarke Grønberg
Keynote:
Bjarke Grønberg
Enterprise Arkitekt
Sparekassen Kronjylland

Fra VBA og Excel, til RPA og API – Bjarke har de sidste 10 år arbejdet med automatisering i den Finansielle sektor, fra de helt tidlige teknologier til moderne Hyperautomation setups.


14:15
Dagens moderator samler op
Thomas Møgelbjerg
Moderator:
Thomas Møgelbjerg
Erhvervsjournalist
Computerworld

14:20
Tak for i dag!
Praktiske Oplysninger
Dato:
21/11 2023
Tid:
08:30 til 14:20
Sted:
Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language