Hyper automatisering - transformér din virksomhed radikalt med intelligent automatisering Digitalt event

Dato:
21/11 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Der er enorme gevinster at høste ved at automatisere de forretningskritiske processer. Omvendt vil konkurrenterne hurtigt overhale dig, hvis du lader stå til og fortsat primært baserer arbejdsgange på manuel indsats.

Det er den barske sandhed, langt de fleste virksomheder må forholde sig til, og på denne konference får du overblik over fordele og udfordringer ved automatisering samt får viden om de aktuelle muligheder.

Vi vil eksempelvis se på de fordele, det giver dig, når ledende leverandører af forretningssystemer aktuelt investerer massivt i at implementere teknologier såsom RPA (Robotic Process Automation) og AI i deres platforme. Dertil kommer hastig udvikling af API’er, som gør det markant lettere at klikke 3. partsløsninger til automatisering på systemerne.

Det har på få år gjort automatisering mere tilgængelig og billigere at tage i anvendelse. Nærmest uanset hvilken løsningsinfrastruktur du anvender i din forretning.

Fordelene er da også åbenlyse: Øget automatisering effektiviserer din forretning, øger kvalitet, proceshastighed og minimerer både fejlrisiko og behovet for en kostbar og ressourcekrævende manuel indsats.

Korrekt anvendt kan teknologierne lette arbejdet eller nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun tvivlstilfælde behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Samtidig drager du fordel af øget arbejdsglæde hos dine medarbejdere. De kan i langt højere grad anvende deres faglighed på målrettet at håndtere undtagelsestilfælde, der kræver viden og dømmekraft – i stedet for at bruge tiden på dræbende kedsommelige rutineopgaver. I både salg, produktion, økonomi, afrapportering eller kundehenvendelser.

Vi vil også berøre konkrete løsninger, der allerede i dag er i drift og som medvirker til automatiseret ordreoprettelse- og behandling – eller automatisk svarer detaljeret på prisforespørgsler.

Der er med andre ord mange gode grunde til at deltage her, hvor du får inspiration til, hvordan du målrettet anvender digitalisering til radikalt at omlægge og optimere procedurer i hele virksomheden.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:25
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:05
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:35
Taler kommer snart

10:55
Taler kommer snart

11:15
Keynote kommer snart

11:35
Dagens moderator samler op

11:40
Tak for idag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.