CIO Excellence Day 2023

Dato:
07/3 2023
Sted:
Kongens Lyngby
Pris:
0 kr

Den moderne CIOs opgavepalette indenfor ledelse, organisation og strategi

Sparringspartner, forretningsudvikler, projektleder, evangelist, strateg og ikke mindst chef. CIO-rollen er under voldsom forandring – hvor især ledelses- og strategidelen får stadig større plads i de komplekse it-organisationer.

Det sker især for at kunne levere kvalitet i højt tempo. For en hurtig og strategisk fokuseret implementering af nye teknologier er i disse år med til at sikre konkurrencekraften hos de bedste digitale vindere.

Men samtidig har der aldrig før været så mange teknologier, så mange leverandører og så mange kombinationsmuligheder – og samtidig stiller den øgede konkurrence, de mange compliancekrav og kompleksiteten store krav til teknologiadoptionen i organisationen.

Derudover spiller balancen mellem interne og eksterne kapabiliteter, evnen til at få en ofte modvillig forretning til at omfavne teknologisk forandring og behovet for at kunne håndtere hastige samt hyppige forandringer en afgørende rolle.

Computerworld sætter derfor fokus på den moderne CIOs rolle på konferencen, CIO Excellence Day 2023, hvor du som deltager kan få inspiration til din egen organisation

Se program
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Indblik i, hvor rollen som CIO bevæger sig hen
  • Overblik over nye teknologier, der i disse år er med til at sikre konkurrencekraften hos de bedste digitale vindere.
  • Indsigt i, hvordan de bedste digitale vindere har sikret deres konkurrencekraft.
  • Inspiration til, hvordan du kan skabe en organisation, der leverer kvalitet i højt tempo.