Det er ikke nemt at investere i databaseret innovation og udvikling. Især fordi potentialet i og værdien af data kan være svært at spotte midt i dagligdagens drift.
Men med korrekt udnyttelse af data kan du for alvor få kant til konkurrenterne gennem værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, medarbejdere, markeder, brugen af produkter og meget andet, som kan udnytte til at forbedre produkter, services og værdiskabelse.
Og med machine learning, kunstig intelligens, chatbots og andre nye teknologier der anvender data, kan der automatiseres store dele af processerne, interaktionerne og arbejdet.
På denne konference gennemgår vi en række succesfulde cases fra virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag, over for kunderne og til at skabe nyt forretning.
Hør blandt andet om:
Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.
Morten arbejder med adoption af BI i Coloplast, hvor Morten har været ansat siden august 2021.
I sit daglige virke har Morten en global rolle, hvor han varetager BI- og datainteresser for BI afdelingen, beslutningstagere og rapportudviklere gennem reviewmøder, værktøjstræning og ad-hoc dialog.
Før Coloplast har Morten arbejdet i VELUX og i Novo-gruppen, hvor han blandt andet har arbejdet med udbredelse af datadrevne beslutninger, digitalisering og projektledelse i både BI- og AI-projekter.”
Daniel Nørgaard er partner i it-konsulenthuset Immeo, hvor han hjælper nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at arbejde strategisk med indsamlingen og brugen af data.
Hos N1 stillede man sig selv spørgsmålet: Hvordan kan vi på en smart måde samle mere data på de mange kabelskabe, vi har stående rundt omkring i landet?
Løsningen blev en Pokémon GO-lignende app, hvor medarbejdere indsamler data på kabelskabe i deres lokalområde. Det er en kæmpe succes, og N1 er gået fra at indsamle 8000 datapunkter om året til 80.000 på få uger.
I dette indlæg kan du høre om, hvordan en billedgenkendelsesalgoritme hjælper N1 med at skaffe værdifuld information, som er smart, mere bæredygtig og mindre omkostningstung.
Mads er Senior Performance Analytiker i i Netselskabet N1. Mads er projektleder på N1GO! appen, og arbejder derudover med N1’s risikomodel, der på baggrund af komponent- og tilstands data estimerer hvor og hvornår reinvesteringer i elnettet skal foretages.
Daniel er direktør for Marked Udvikling i Netselskabet N1 og har ansvaret for den digitale forretningsudvikling, hvor han er leder for kolleger, der skal sikre den rigtige plan for udbygning af elnettet.
Daniel er lead for Data & AI specialist afdelingen i Microsoft Danmark og hjælper offentlige og private organisationer med at træffe bedre beslutninger baseret på data & analytics. Før Microsoft var Daniel chef for de Nordiske Advisory teams hos SAS Insititute.
Efter 2,5 år med Corona og 8 måneder med krig i Europa er 'business as unusual' blevet vores nye normal. Mange virksomheder kæmper med at omstille sig til den konstant foranderlige forbrugeradfærd og de generelt ændrede markedsvilkår. Her kan data hjælpe! Ved at have styr på sit data og have datadrevet beslutningsprocesser vil virksomheder være i stand til hurtigt at opfange strukturelle ændringer i markedet og agere derefter.
I tider med udsigt til recession er det fristende at spare, hvor man kan - men man må ikke spare sine data væk! De er virksomheders bedste middel til at komme godt igennem krisetider.
Columbus stiller skarpt på, hvordan du kan arbejde strategisk med data i et marked præget af konstante forandrede forudsætninger. Vi vil besvare spørgsmål som:
”Hvordan prioriterer vi vores datainitiativer?” og ”Hvordan kan datadeling på tværs af forsyningskæden øge vores forandringsparathed?”
Ayla Lundorff er Sales Executive i Data & Analytics, Columbus, hvor hun rådgiver virksomheder i at vælge de rigtige løsninger som skal ændre deres beslutningsgrundlag fra mavefornemmelse og intuition til faktuel data og værdifuld indsigt.
Anita Borup er forretningskonsulent i Data & Analytics, Columbus, hvor hun rådgiver virksomheder i at omdanne data til forretningsværdi.
Medicinsk Kandidatgrad og Business-bachelor fra CBS.
Forskellige stillinger i biotekindustrien, blandt andet CVP Novo Nordisk før stiftelsen af Trackman i 2003.
Har siddet i investeringskommiteen for SEED Capital siden starten i 2002.
Investor i en række virksomheder gennem KEJ TrackMan holding og MK Ventures.
Thomas Grane er direktør for teknologi og transformation i Matas, som har 261 butikker og 3.000 medarbejdere i hele Danmark. Thomas har været en del af Matas i 29 år, hvor han har været en vigtig del af udviklingen af det digitale omnichannel landskab, herunder matas.dk og Club Matas, det største kundeloyalitets program i Danmark med mere end 1,7 millioner medlemmer. Thomas har gennem sin viden været en del af udviklingen af digitale platforme understøttet af bl.a. AI for at levere den bedst mulige kundeoplevelse til Matas’ kunder. Thomas er meget passioneret indenfor digital transformation, og gennem årene har Thomas samlet værdifuld indsigt i, hvordan man udvikler en virksomhed gennem digitalisering, kultur og big data.
Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.