Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier Digitalt event

Dato:
30/9 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Vi sætter på dette event fokus på automatisering og optimering af it-driften med udgangspunkt i ITSM og softwarerobotter.

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift.

Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden: Der skal være styr på alle de grundlæggende processer, og her spiller it service management en afgørende rolle.

Vi giver dig en introduktion til de forskellige værktøjer og løsninger, der kan tages i brug, ligesom du får et indblik i mulighederne for at få hjælp eksternt.

På dette event bliver du klogere på mulighederne og udfordringerne - og får lejlighed til at netværke og søge inspiration hos ligesindede.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens online moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Fremtidens service management
Hvilke krav stilles til fremtidens service management? Vi mener at en tværgående servicemodel og øget samarbejde på tværs i organisationen er en væsentlig grundpille i succesfuld fremtidig service management-praksis. Ved at etablere en fælles standard for service management kan vi skabe værdi og sikre en strategisk forankret digital udvikling som drives i fællesskab af it og forretning.

Vi præsenterer en taktisk model, der hjælper jer med at definere, hvad services er hele vejen igennem it og ud i forretningen.

Du får desuden inspiration til, hvordan I kan lede jeres servicepraksis gennem den digitale udvikling i jeres forretning og sikre hastighed, sikkerhed og stabilitet.
Mikkel Leth-Nissen
Oplægsholder:
Mikkel Leth-Nissen
CEO
Syspeople

Mikkel Leth-Nissen er direktør & grundlægger af Syspeople.


09:25
Q&A til Mikkel Leth-Nissen, Syspeople

09:30
ITSM med Jira Service Desk: smidigt, effektivt og integreret
It-drift er en kerneydelse i snart enhver virksomhed. I dette indlæg fokuserer vi på, hvordan Atlassians værktøjer, især Jira Service Desk, kan hjælpe jer med at automatisere og effektivisere jeres interne drift- og supportprocesser—fra kommunikation om systemers aktuelle driftstatus over automatisk rekvirering af softwareydelser til helt lavpraktisk effektivisering af support-processer—samt binde dem sammen med virksomhedens øvrige forretningsprocesser.

Jira Service Desk er Atlassians ITIL-certificerede servicedesksystem, som bygger på den velrenomerede workflowmotor i Jira. Sammen med Atlassians wiki-baserede platform Confluence udgør Jira Service Desk en helstøbt platform, som kan anvendes bredt i virksomheden, såvel internt som eksternt med kunder og samarbejdspartnere.

Hos Translucent har vi 15+ års erfaring med Atlassians værktøjer, og vil i dette indlæg give en gennemgang af Jira Service Desk med udgangspunkt i vores erfaringer fra et antal af vores mange kundeprojekter.
Daniel Hostrup Eriksen
Oplægsholder:
Daniel Hostrup Eriksen
Partner og Atlassian-konsulent
Translucent ApS

Daniel er certificeret Jira- og Confluence-administrator, og er Translucents go-to-konsulent når det kommer til ITSM og Jira Service Desk. Han har implementeret Atlassians værktøjer hos et større antal af vores kunder over det ganske land og har mere end 3 års erfaring med Jira Service Desk.


09:50
Q&A til Daniel Hostrup Eriksen, Translucent

09:55
Hvordan AI-drevet intelligens skaber bedre forretningsbeslutninger
Lær hvordan du kan levere service, som begejstrer dine brugere, øger produktiviteten og skaber grobund for større indsigt i din forretning. Fællesnævneren for at opnå dette er en innovativ ITSM-platform, som forbinder og automatiserer alle dine it-services.

Med ServiceNow ITSM behøver du ikke at gå på kompromis. Du kan gå live på blot et par uger – uden at kode eller lære nye skills. Fra en guidet opsætning til grafiske workflows er ServiceNow designet til at gøre konfigurationen lettere, mens du stadig kan nyde godt af stærke ITSM-egenskaber, som transformerer din it service delivery.
Philip Langelund
Oplægsholder:
Philip Langelund
Advisory Solution Consultant
ServiceNow
Morten Kristensen
Oplægsholder:
Morten Kristensen
Associate Solution Consultant
ServiceNow

10:15
Q&A til ServiceNow

10:20
Moderator samler op
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


10:35
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Viden fra virksomheder inden for IT Service Management.
  • Eksempler på, hvordan robotter kan hjælpe dig.
  • Konkrete bud på løsninger af udfordringer med IT Service Management.
  • Mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med andre it-ansvarlige.
  • Hvordan du får effektiviseret den interne administration og løftet kundeoplevelsen