RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Dato:
23/9 2020
Sted:
København NV
Pris:
995 kr

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

Med de små og enkle software-robotter kan man hurtigt spare tusindvis af mandskabstimer, som organisationen ellers har brugt til at håndtere trivielle og ensartede rutineopgaver, som der er mange af i de daglige processer i alle organisationer - eksempelvis håndtering af monotone indtastningsopgaver inden for bogføring eller fakturering eller andre enkle backoffice-rutiner.

Mange steder anvender man også robotterne som chatbots, der håndterer den indledende kontakt med kunder.

Mulighederne er mange, og de små programmer kan jo i sagens natur uden videre køre døgnet rundt.

På dette seminar kan du høre mere som RPA og softwarerobotter og få svar på blandt andet:

  • Hvordan mulighederne er i din branche.
  • Hvordan teknologierne ser ud lige nu.Hvad investeringsbehovet er for virksomheder, som ønsker at automatisere de manuelle processer?
  • Hvordan man kommer nemmest i gang med at automatisere processer og høste fordele.
  • Hvor faldgruberne typisk er

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registrering

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:00
Keynote: taler kommer snart

09:30
Roboshoring – Næste generations RPA Service & Maintenance
Mange virksomheder er kommet langt i deres automatiseringsbestræbelser. Med dette følger også udfordringer og problemstillinger som den traditionelle operationsmodel er udfordret på. Med Roboshoring fra Digital Workforce, fjerner vi en lang række af de forhindringer der gør at i kommer sikkert i mål med RPA og intelligent automatisering i stor skala. Hør hvorfor Roboshoring kan være svaret for din virksomhed.
oplægsholder
Oplægsholder:
Michael Fischer
Sales Executive
Digital Workforce A/S

Michael Fischer har gennem flere år arbejdet med AI og Robotics, og har erfaring fra blandt andet Front.AI og IBM.


09:55
Spørgsmål til Digital Workforce

10:05
Den sikrer vej til at få succes med din RPA-investering
Der er mange virksomheder, som ikke opnår succes med deres RPA-investering. De lykkes enten aldrig med at komme rigtig i gang eller de lykkes ikke med at skalere RPA internt i virksomheden.

Denne session vil vise dig hvordan du sikrer dig succes med din RPA-investering og undgår at falde i de mange fælder. Vedligeholdelsesfælden er for eksempel en af dem, som mange møder på deres vej. Der bliver robotterne dyrere at vedligeholde end de personer, de har erstattet. Lær hvordan du undgår dette plus flere andre fælder og tag erfaringen med hjem og få succes.
oplægsholder
Oplægsholder:
Henrik Olsen
CCO & Strategic Advisor
SmartRPA

Henrik er CCO & Strategic Advisor i SmartRPA. Han hjælper virksomheder i både den private og offentlige sektor med at implementere automatiseringsløsninger. Der er høj fokus på at sikre at løsningerne bliver implementeret i hele organisationen og kan skaleres. Det må ikke blot ender med enkelte automatiserede processer i et enkelt område.

Henrik har arbejdet med IT, optimering og automatisering i de sidste 15 år og indførte blandt andet RPA i DSV i 2014. Da han stoppede i DSV i maj 2019 havde DSV over 150 automatiserede processer i produktion og et globalt setup, der var skaleret til at nå 1.000 processer i 2020.


10:30
Spørgsmål til Smart RPA

10:40
Pause

11:10
Opbygning af en AI-drevet proces uden RPA - en historie af Atos og Google
Ønsker du at lære mere om potentialet i AI til at automatisere en proces? En AI-drevet løsning får ikke kun en bedre business case, men muliggør også let skalering. Atos og Google viser den potentielle AI ved at bruge eksemplet på 'Lilly' fra deres kunde Satair.

Denne løsning vandt Danish Digital Awards i kategorien AI / Analytics.

11:35
Spørgsmål til Atos

11:45
Frokost

12:35
CASE: Hør hvordan Satair lykkes med at kategorisere 99% mails korrekt og besvare alle mails på få sekunder
Satair skal levere lynhurtigt, men hvordan håndterer man forespørgsler fra 6 mio. mails?
Det koster op til $500.000 om dagen at holde et fly på jorden, mens man venter på reservedele. Hvert år får Satair over 6 millioner mails med forespørgsler: Nogle i excel-ark, nogle eksporteret fra kunders egne indkøbssystemer, andre blot i fritekst og endelig de helt skæve – fotos, post-its, tegninger etc. De tager kostbar tid at forstå og besvare, selv om man gør alt hvad der er menneskeligt muligt.

Du får indblik i, hvordan Satair har overladt arbejdet til Lilly, der aldrig sover, men bare bliver klogere hver dag. Lilly modtager, analyserer og besvarer mails fra indkøberne på en brøkdel af et sekund. Hun er udviklet med sofistikeret genkendelsessoftware til at matche forespørgsler til Satairs produkter. Hun tjekker kundeforhold, lagerstatus, levering ud fra kundens geografiske placering, kundespecifikke priser osv. Og så vender hun tilbage med et tilbud, der med det samme kan afsendes som en ordre.
oplægsholder
Oplægsholder:
Bjarke Mads Sejersen
Head of Digital
Satair

13:05
Case - taler kommer snart

13:35
Case - taler kommer snart

14:05
Pause

14:20
Paneldebat med de tre cases

14:50
Taler kommer snart

15:20
Tak for i dag