Program:


08:30
Morgenmad & registrering

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:00
Om gaffatape og tyggegummi; erfaringer med de nye værktøjer.
Software robotter kan levere overbevisende resultater på kort tid. Men mange virksomheder sætter initiativer i gang uden at opnå overbevisende resultater. En del af opskriften på succes ligger i at forstå teknologien, og hvad der er unikt og anderledes end sammenlignelige teknologier. Mikkel Kristiansen, Chief Automation Officer fra Devoteam udfolder emnet, og præsenterer en række erfaringer og bud på, hvad der skal til for at undgå tyvstart og komme ordentligt fra start.
oplægsholder
Oplægsholder:
Mikkel Kristiansen
Chief Automation Officer
Devoteam

Mikkel Kristiansen står i spidsen for Devoteams Business Automation team. Han har stor erfaring med teknologiledelse og digital transformation fra it-branchen og senest fra finans, hvor han stod for at opbygge Nordea Banks Robotic Services-afdeling. I Devoteam arbejder han med at indføre RPA i større virksomheder og organisationer, og rådgive omkring skalering, governance og risk for at sikre den hurtigste vej til gevinstrealisering.


09:30
Roboshoring – næste generations RPA-service & maintenance
Mange virksomheder er kommet langt i deres automatiseringsbestræbelser. Med dette følger også udfordringer og problemstillinger som den traditionelle operationsmodel er udfordret på. Med roboshoring fra Digital Workforce fjerner vi en lang række af de forhindringer, der gør, at I kommer sikkert i mål med RPA og intelligent automatisering i stor skala. Hør hvorfor roboshoring kan være svaret for din virksomhed.
oplægsholder
Oplægsholder:
Michael Fischer
Sales Executive
Digital Workforce A/S

Michael Fischer har gennem flere år arbejdet med AI og Robotics, og har erfaring fra blandt andet Front.AI og IBM.


09:55
Spørgsmål til Digital Workforce

10:05
Pause

10:20
Den sikre vej til at få succes med din RPA-investering
Der er mange virksomheder, som ikke opnår succes med deres RPA-investering. De lykkes enten aldrig med at komme rigtig i gang eller de lykkes ikke med at skalere RPA internt i virksomheden.

Denne session vil vise dig, hvordan du sikrer dig succes med din RPA-investering og undgår at falde i de mange fælder. Vedligeholdelsesfælden er for eksempel en af dem, som mange møder på deres vej, hvor robotterne ender med at være dyrere at vedligeholde end de personer, de har erstattet. Lær hvordan du undgår dette og andre fælder, og tag erfaringen med hjem og få succes.
oplægsholder
Oplægsholder:
Henrik Olsen
CCO & Strategic Advisor
SmartRPA

Henrik er CCO & Strategic Advisor i SmartRPA. Han hjælper virksomheder i både den private og offentlige sektor med at implementere automatiseringsløsninger. Der er høj fokus på at sikre at løsningerne bliver implementeret i hele organisationen og kan skaleres. Det må ikke blot ender med enkelte automatiserede processer i et enkelt område.

Henrik har arbejdet med IT, optimering og automatisering i de sidste 15 år og indførte blandt andet RPA i DSV i 2014. Da han stoppede i DSV i maj 2019 havde DSV over 150 automatiserede processer i produktion og et globalt setup, der var skaleret til at nå 1.000 processer i 2020.


10:45
Spørgsmål til Smart RPA

10:55
Opbygning af en AI-drevet proces uden RPA - en historie af Atos og Google
Ønsker du at lære mere om potentialet i AI til at automatisere en proces? En AI-drevet løsning får ikke kun en bedre business case, men muliggør også let skalering. Atos og Google viser hvordan potentielle AI-løsninger skaber værdi, ved at bruge eksemplet på 'Lilly' fra deres kunde Satair.

Denne løsning vandt Danish Digital Awards i kategorien AI / Analytics.
oplægsholder
Oplægsholder:
Reindert de Leeuw
Nordic Head of Digita
Atos

11:20
Spørgsmål til Atos

11:30
Morten Hartmann - EY
oplægsholder
Oplægsholder:
Morten Hartmann
Director
EY

12:00
Frokost

12:45
CASE: Hør hvordan Satair lykkes med at kategorisere 99% mails korrekt og besvare alle mails på få sekunder
Satair skal levere lynhurtigt, men hvordan håndterer man forespørgsler fra 6 millioner mails?
Det koster op til $500.000 om dagen at holde et fly på jorden, mens man venter på reservedele. Hvert år får Satair over 6 millioner mails med forespørgsler: Nogle i excel-ark, nogle eksporteret fra kunders egne indkøbssystemer, andre blot i fritekst og endelig de helt skæve – fotos, post-its, tegninger og lignende. De tager kostbar tid at forstå og besvare, selv om man gør alt hvad der er menneskeligt muligt.

Du får indblik i, hvordan Satair har overladt arbejdet til Lilly, der aldrig sover, men bare bliver klogere hver dag. Lilly modtager, analyserer og besvarer mails fra indkøberne på en brøkdel af et sekund. Hun er udviklet med sofistikeret genkendelsessoftware til at matche forespørgsler til Satairs produkter. Hun tjekker kundeforhold, lagerstatus, levering ud fra kundens geografiske placering, kundespecifikke priser osv. Og så vender hun tilbage med et tilbud, der med det samme kan afsendes som en ordre.
oplægsholder
Oplægsholder:
Bjarke Mads Sejersen
Head of Digital
Satair

13:15
CASE: Værdien af den digitale kollega i Semler
Som Danmarks største importør af biler er vi meget bevidste om, at kundeservice og kvalitet dækker meget mere end køretøjet, som vores kunder vælger at køre i.

Vores opgave i Semler er at gøre det nemt for forhandlerne af vores bilmærker at kunne skabe en god, behagelig og tryg oplevelse for slutbrugerne i alle kunderelationer. Her hjælper automatiseringerne os med at være nytænkende, så vi kan nå dette mål.

Vi fortæller om vores udviklingsrejse ift. at starte op på automatiseringer, der indebærer en ærlig fortælling om de oplevelser, somvi har haft, samt succeser og fejltagelser undervejs, og hvor vi er på vej hen nu.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jeanne Petersen
proces arkitekt
Semler A/S

Jeanne har været tilknyttet RPA og automatiserings-initiativerne i Semler siden begyndelsen, og er ansvarlig for at udvide brugen af de nyeste automatiseringsinitiativer såsom RPA i de forretningsområder som Semler varetager.


13:45
Pause

13:55
CASE: Høst fordelene ved RPA mens du skalér
Coop har været i gang med RPA i fem år, rejsen begyndte i logistikområdet og er i dag centralt håndteret af et COE, som respekterer kundernes ønske om stor medbestemmelse og hurtig leverance - og det virker faktisk!

Anders Dvinge vil fortælle om sine tanker og ideer, og hvordan det er blevet muligt for Coop at fastholde grundtankerne i RPA omkring høj agilitet og hurtige leverancer set i modsætning til, at RPA-initiativet er centralt styret med meget lange leverancer og i virkeligheden dræber agiliteten fuldstændigt.
oplægsholder
Oplægsholder:
Anders Dvinge
Head of Integrations
Coop IT Operation

Anders har brugt de sidste 20 år i IT og integrations området, i flere større danske virksomheder. De sidste 3 år i Coop, med ansvar for Integrationer, indeholdende teknologier som private cloud, microservices, RPA, API mgr. mm.


14:25
CASE: Agil RPA udvikling i LEO Pharma
LEO Pharma er godt på vej på RPA rejsen. Et særligt fokus er, hvordan man bryder de traditionelle rammer og arbejder agilt i en reguleret industri. Casen dykker ned i lessons learned, fejltagelser og løsninger for at arbejde agilt med RPA udvikling i en reguleret industri.
oplægsholder
Oplægsholder:
Christian Lolk Thomsen
Process Automation Engineer
LEO Pharma

Christian Lolk Thomsen er Automation Process Engineer I LEO Pharma. Han har 4 års pharma erfaring med roller fra applikations specialist til projekt leder. Christian har været med på RPA rejsen helt fra Proof of Concept op til i dag. Han har en baggrund som ingeniør og er certificeret Scrum master.


14:55
Paneldebat med Leo Pharma, Satair, Semler og Coop

15:25
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Hands-on erfaringer
  • Konkrete værktøjer
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 15:10
Sted:
Vandværket
Rabarbervej 2
2400 København NV
Pris:
995 kr