Tiltrækning og udvikling af Danmarks it-professionelle i et hårdt presset jobmarked | Årets HR og it-konference

Dato:
15/9 2021
Sted:
Ishøj
Pris:
Gratis deltagelse

Denne konference skulle oprindelig have været afholdt i begyndelsen af 2020 under titlen ”Kampen om it-talenterne 2020”, men så kom corona og ændrede vores liv både privat og arbejdsmæssigt.

Nu er vi endelig klar med årets vigtigste it-konference, men præmissen har ændret sig, og opgaven er ikke blevet nemmere: Vi ser stadig på, hvordan du tiltrækker og udvikler de eftertragtede it-professionelle, men grundet pandemien ser vi også nye ”trends.”

Vi kigger i høj grad på, hvordan trivslen og arbejdsglæden har rykket sig, og fremfor alt søger vi svar på, hvordan de it-professionelle ser på hjemmearbejde, jobskifte, jobmobilitet og meget mere.

For der er ingen tvivl om, at vi fremadrettet vil se ændringer i måden, som vi arbejder på, hvor meget vi arbejder og ikke mindst hvor vi arbejder. Men hvad siger de it-professionelle? Det giver vi dig svaret på.

Dagens omdrejningspunkt bliver Computerworld it-jobbanks nye 2021-undersøgelse af Danmarks it-professionelle, som vi har officiel release på til konferencen. Her får du indblik i dugfrisk data og viden om, hvordan mere end 3.000 it-professionelle forholder sig til ovenstående emner, og hvad de vægter højest i et ansættelsesforhold.

En ting er data og teori, en anden er virkeligheden
. Derfor har vi allieret os med en række interessante oplægsholdere og fagpersoner inden for HR og it, som vil inspirere og vidensdele, og give deres bud på, hvordan du øger forudsætningen for at lykkes i et mildt sagt presset it-jobmarked.

Konferencen bliver interaktiv, forstået på den måde, at du som deltager i høj grad bliver involveret i de oplæg, der kommer på dagen. Hver taler har nemlig et konkret spørgsmål med, som du skal tage stilling til, og vi vil efterfølgende gennemgå det i plenum. For selv om vi kæmper om de samme it-profiler, skal vi spille hinanden gode og kunne inspirere hinanden.

Kunstmuseet Arken danner den smukke ramme om konferencen, og vi glæder os i dén grad til, at vi endelig kan byde jer velkommen.

Bemærk
: Konferencen er forbeholdt HR og it-ledere. Vi forbeholder os retten til at annullere din tilmelding, såfremt du ikke opfylder kriteriet for deltagelse.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Sådan rekrutterer du de dygtigste it-folk når du ikke kan konkurrere på lønnen
Stig Lundbech blev i 2019 kåret til Årets CIO, og ved om nogen hvad der skal til for at tiltrække og ikke mindst motivere dygtige it-folk. Få et indblik i hvordan Københavns Kommune arbejder, når de skal rekruttere de bedste it-kandidater.
Stig Lundbech
Oplægsholder:
Stig Lundbech
direktør, Koncern IT
Københavns Kommune

09:35
Har din virksomhed en bæredygtig strategi for tiltrækning og udvikling af talenter?
Nicklas Pyrdol er CO-founder og CMO i InnoFlow, som leverer digital infrastruktur til bl.a. verdens største case competition med mere end 4,000 deltagere fra mere end 60 lande, og han er en af de mest vidende omkring Talent Shortage problematikken. Bliv klogere på hvordan du og din virksomhed tiltrækker og ikke mindst udvikler talenterne i et stærkt konkurrencepræget marked.
Nicklas Pyrdol
Oplægsholder:
Nicklas Pyrdol
Co-founder & CMO
Innoflow

10:05
Taler kommer snart
Taler offentliggøres snart her

10:35
Debat ved bordene

10:50
Pause

11:05
Tiltrækning og udvikling af Danmarks it-professionelle i et hårdt presset jobmarked – de vigtigste takeaways!
Med udgangspunkt i Computerworld it-jobbanks nye store 2021 undersøgelse, med deltagelse af over 3.000 danske it-professionelle, giver vi dig svarene på, hvordan Corona har rykket de it-professionelles syn på blandt andet trivsel, arbejdsglæde, jobskifte og jobmobilitet.

Vi tager også et kig ind i fremtiden, for der er ingen tvivl om at vi vil se ændringer i måden vi arbejder på, hvor meget vi arbejder og ikke mindst hvor vi arbejder. Men hvad siger de it-professionelle selv? Det giver vi dig svaret på!
Torben Tronborg Beck
Keynote:
Torben Tronborg Beck
Direktør
it-jobbank

11:35
Debat ved bordene

11:55
Oplæg kommer snart
Info om oplæg kommer snart
Camilla Hillerup
Oplægsholder:
Camilla Hillerup
HR-direktør Danmark og Island
Microsoft

12:25
Frokost

13:05
Taler kommer snart

13:35
"De fleste forlader en virksomhed, fordi de er utilfredse med nærmeste leder"
HR-direktør Annette Otto blander sig i overvægt, stress-tærskler og mellemlederes kompetencer, som en del af Ateas HR-strategi. Det er afgørende, at mellemlederne er toptrænede i at drive god og nærværende ledelse. I Atea krydres det med en masse initiativer, som understøtter ledernes kompetencer indenfor fx stress, trivsel og sundhed, og er med til at nedbryde tabuer.

Dette har været med til at sikre Atea en stærk position på trods af modgang.

Annette Otto modtog HR-Prisen i oktober 2019.
Annette Otto
Oplægsholder:
Annette Otto
Senior Vice President, HR & Communication
Atea

14:00
Debat ved bordene

14:15
Pause

14:30
Fra 75% fravær til 100% succes - Mød Jacob Riisgaard fra Løvens Hule
Medarbejderne er Coolshops vigtigste ressource, og der gøres et stort arbejde for at sikre, at medarbejderne har det så godt som overhovedet muligt. Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.
Jacob Risgaard
Oplægsholder:
Jacob Risgaard
CEO
Coolshop & dommer i Løvens Hule

15:30
Tak for i dag - rundvisning og netværk
Snup en fyraftensøl eller sodavand og tag med på en kort rundtur på Arken. Herefter har du selv fri adgang til at gå rundt på museet indtil det lukker.
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 16:00
Sted:
ARKEN Museum for Moderne Kunst
Skovvej 100
2635 Ishøj
Pris:
Gratis deltagelse
Change language