Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Sådan rekrutterer du de dygtigste it-folk når du ikke kan konkurrere på lønnen
Stig Lundbech blev i 2019 kåret til Årets CIO, og ved om nogen hvad der skal til for at tiltrække og ikke mindst motivere dygtige it-folk. Få et indblik i hvordan Københavns Kommune arbejder, når de skal rekruttere de bedste it-kandidater.
Stig Lundbech
Oplægsholder:
Stig Lundbech
direktør, Koncern IT
Københavns Kommune

09:35
Bæredygtig rekruttering af it-talenter
Nicklas Pyrdol vil i dette oplæg tale om, hvordan vi kan undgå at udpine ressourcen af hvide dansk-talende mænd imellem 30 og 45 år med en længere videregående uddannelse inden for IT ved måske at få øjnene op for andre profiler.
Nicklas Pyrdol
Oplægsholder:
Nicklas Pyrdol
Talent Management Advisor

10:05
Debat ved bordene

10:20
Pause

10:35
Digitalisering og fremtidens arbejdsplads
De sidste 20 års digital udvikling har ledt til komplekse tjeneste relationer, som i høj grad er baseret på automatiseret kunde selv-betjening håndteret af globale digitale platformer. Denne udvikling rejser fundamentale spørgsmål omkring mulighederne for et meningsfuldt og velbetalt arbejde. Under den store hestepære krise i 1894 forsøgte storbyer som London og New York at finde løsninger på miljøproblemet skabt af millioner af arbejdsheste verden over. Bilens fremfart løste problemet fuldstændigt over de næste 20 år. Eksplosionsmotoren fjernede næsten alt behov for heste, og da hesten bare havde sine muskler at byde på, var den ude af spillet. Da maskiner kom efter menneskelig arbejdskraft, havde vi noget ud over muskler – evnen til at tænke. Organisatoriske systemer har siden industrialiseringen søgt at vriste noget af den evne fra os, men digitalisering repræsenterer nu en specielt omfattende trussel for alle typer arbejde. Denne præsentation og diskussion vil baseret på dyb interesse i digitaliseringens effekt på arbejde give et overblik over udfordringer og mulige løsninger.
Carsten Sørensen
Keynote:
Carsten Sørensen
Reader (Associate Professor)
Department of Management at LSE

Carsten Sørensen is Reader within Department of Management at LSE and have since 1986 studied ICT-based innovation. He has the past decade focused on two strands: the innovation of mobile services at work (enterprisemobilitybook.com), and infrastructural service innovation.(www.digitalinfrastructures.org).

In 2001 he founded the mobility@lse (mobility.lse.ac.uk) research unit, which aims at drawing together academics with an interest in the profound changes to society, organisations and individuals from mobile, pervasive and ubiquitous information technology.


11:05
Fremtidens arbejdsplads for Danmarks it-professionelle – de vigtigste takeaways!
Med udgangspunkt i Computerworld it-jobbanks helt nye 2021 undersøgelse, hvor over 2.500 danske it-professionelle har deltaget, giver Torben Tronborg dig svarene på, hvordan Corona har rykket de it-professionelles syn på hjemmearbejde og hvad det har haft af betydning for deres trivsel – føler de mon en stigende eller faldende arbejdspres. Derudover giver Torben jer en dugfrisk temperaturmåling på om Corona har haft negativ eller positiv indflydelse på arbejdsglæden og hvad det betyder i forhold til motivationen til et jobskifte.


Vi alle ved at Corona har ændret radikalt i måden hvor på vi har arbejdet på siden Danmark lukkede ned, men hvad vil det få af konsekvenser på lang sigt, hvis I ikke forholder jer til den virkelighed vi står overfor og ikke mindst fremtiden – for hvem ved, måske har vi kun set toppen af det isbjerg, som kan få stor betydning i for måde vi både rekrutterer, arbejder og leder vores it-medarbejdere på. Vil det betyde større udfordringer for dig som arbejder med HR og it-ledelse, eller vil det åbne op for helt nye muligheder? Det vil Computerworld it-jobbank forsøge at give dig et indblik i på blot 30 minutter.
Torben Tronborg
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
Computerworld it-jobbank

Torben Tronborg er direktør i Computerworld it-jobbank, som er Damarks største job- og karrieresite indenfor it. Torben har over 12 års erfaring med tiltrækning og fastholdelse af it-professionelle, og rådgiver alle typer virksomheder med at finde de helt rigtige it-profiler.


11:35
Sådan omsætter du ambitiøse HR-initiativer til praktiske løsninger
It-afdelingen i Region Midtjylland bruger efterspørgslen og den konstante jagt efter gode it-talenter til at sætte HR højt på agendaen. Men hvordan omsættes de ambitiøse HR-initiativer til praktiske løsninger? Det vil leder af Organisationsudvikling Tina Guldhammer gøre dig klogere på. Hør, hvorfor det er vigtigt at tænke stort og starte småt og have ledelsens opbakning – og ikke mindst, hvordan et insisterende og eksperimenterende mindset er med til at sikre, at løsningerne bliver værdifulde for både ledere og medarbejdere i it-afdelingen i Region Midtjylland.
Tina Guldhammer
Oplægsholder:
Tina Guldhammer
Områdeleder - Organisationsudvikling
Region Midtjylland

12:05
Debat ved bordene

12:25
Frokost

13:05
Data-drevet tilgang til fastholdelse af talenter på fremtidens arbejdsplads
HR Direktør i Microsoft Danmark Camilla Hillerup vil under sit oplæg komme ind på, hvordan globale og lokale data kan bruges til at indrette den hybride arbejdsplads og understøtte en inklusiv organisationskultur, med henblik på tiltrækning og fastholdelse af fremtidens it-talenter.’
Camilla Hillerup
Oplægsholder:
Camilla Hillerup
HR-direktør Danmark og Island
Microsoft

13:35
"De fleste forlader en virksomhed, fordi de er utilfredse med nærmeste leder"
HR-direktør Annette Otto blander sig i overvægt, stress-tærskler og mellemlederes kompetencer, som en del af Ateas HR-strategi. Det er afgørende, at mellemlederne er toptrænede i at drive god og nærværende ledelse. I Atea krydres det med en masse initiativer, som understøtter ledernes kompetencer indenfor fx stress, trivsel og sundhed, og er med til at nedbryde tabuer.

Dette har været med til at sikre Atea en stærk position på trods af modgang.

Annette Otto modtog HR-Prisen i oktober 2019.
Annette Otto
Oplægsholder:
Annette Otto
Senior Vice President, HR & Communication
Atea

14:00
Debat ved bordene

14:15
Pause

14:30
Fra 75% fravær til 100% succes - Mød Jacob Riisgaard fra Løvens Hule
Medarbejderne er Coolshops vigtigste ressource, og der gøres et stort arbejde for at sikre, at medarbejderne har det så godt som overhovedet muligt. Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.
Jacob Risgaard
Oplægsholder:
Jacob Risgaard
CEO
Coolshop & dommer i Løvens Hule

15:30
Opsamling på dagens konference

15:45
Tak for i dag - Videndeling og networking
Det officielle program slutter, mne Computerworld it-jobbank serverer en kold fyraftensøl eller sodavand, hvor vi opfordrer deltagerne til at blive en stund for at netværke og vidensdele i uformelle rammer. Herefter har du selv fri adgang til at gå rundt på museet indtil det lukker.

Bemærk Arken først lukker kl. 21.00
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
15/9 2021
Tid:
08:30 til 16:00
Sted:
ARKEN Museum for Moderne Kunst
Skovvej 100
2635 Ishøj
Pris:
0 kr.
Change language