Digitaliseringsledelse 2.1: Forretning, innovation og udvikling

Dato:
18/3 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
1995 kr

Alle vil være mere innovative, mere digitale og udvikle smarte digitale services og lækre produkter hurtigere. Men hurtig udvikling og digital innovation er svært, rigtigt svært. Måske især i eksisterende virksomheder fyldt med traditioner, processer, siloer og faste arbejdsgange.

Det er farligt, for evnen til at hurtig digital udvikling er et af de vigtigste succesparametre for en moderne virksomhed eller organisation når konkurrenterne bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Og når forretningen og andre interne stakeholders forventninger stiger hurtigere end budgettet.

Det åbne spørgsmål er, hvordan virksomhederne leder den hastige forandring i organisationen? Hvilke strategiske holdepunkter og pejlemærker har de? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

På Digitaliseringsledelse kan du derfor møde en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

Hele dagen styres af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og byder på rig muligheden for at lytte, lære og netværke med de øvrige deltagere.Hvis du ønsker at betale med faktura eller EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Keynote

09:45
Debat ved brodene
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

10:00
Organisationspsykologi for tech-people
Digital strategi er meget mere end teknik, økonomi, arkitektur og sikkerhed. Implementering af digital strategi er forandringsprojekter. Derfor er vi IT-mennesker nødt til at vide noget om organisationspsykologi. Så vi forstår spillepladen og kan få succes med vores IT-faglighed.
oplægsholder
Oplægsholder:
Ursula Krogsbøll
Direktør, Digital strategi og innovation
Miracle A/S

Ursula har en Master i IT-ledelse og strategi fra IT-universitetet i København. Til daglig leder hun afdelingen for Digital strategi og innovation hos Miracle A/S og har masser af praktisk erfaring med innovationsprojekter, organisationer og implementering.


10:35
Debat ved bordene
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

10:45
Pause og networking

11:00
CxO talk - Forretning og innovation
Hos Nilfisk arbejder Anders Liechti for at sikre, at den digitale it-strategi ligger i forlængelse af den overordnede strategi for forretningen.
oplægsholder
Oplægsholder:
Anders Friis Liechti
Group SVP Transformation & IT
Nilfisk

11:40
Debat ved bordene
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

11:55
Frokost

12:40
Taler kommer snart

13:15
Debat ved bordene
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

13:25
Pause og networking

13:40
Langt fra Silicon Valley – digital transformation i danske virksomheder
Digitalisering og digital transformation er blevet buzzwords i det danske erhvervsliv. I bogen ”Langt fra Silicon Valley” forsøger Jesper Højberg og Brian Due at rykke de undertiden noget flyvske ideer og begreber fra Silicon Valley ned på jorden og ind i en dansk kontekst.
Hør bogens ene forfatter Brian Lystgaard Due, fortælle om de ni principper, der kan lette overgangen.
oplægsholder
Oplægsholder:
Brian Lystgaard Due
Associate Professor og forfatter
Københavns Universitet

14:20
CxO talk | Udvikling og innovation i organisationen: Labs, garages og koblingen til forretningen
Hos COOP sker meget af den digitale udvikling på en nedlagt gård et par kilometer fra hovedkvarteret – og hos DSB er Michael Moesgaard lige nu i fuld sving med en omfattende digitaliseringsplan, der skal optimere DSB på en række områder og skære drastisk ned på selskabets omkostninger.

Hør om baggrunden og overvejelserne bag de to forskellige modeller.
oplægsholder
Oplægsholder:
Morten Holm Christiansen
Chief Technology Officer
Coop Danmark A/S

Udover en Master in Economics og Executive MBA har Morten en lang baggrund indenfor it-ledelse fra virksomheder som Novo Nordisk, NNIT, NNE Pharmaplan, Maersk og COOP

oplægsholder
Oplægsholder:
Michael Moesgaard
CIO
DSB

15:00
Tak for i dag
Partnere